Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Premier liga 2015/2016
Mesi 2 gola protiv Čeha - 10 godina.
Rašford 2 gola protiv Čeha - 32 minuta.
Rašford 2 gola protiv Čeha - 32 minuta.
Guest- Guest
Pravo je čudo da Liverpool s ovim stoperskim parom nije izgubio. Veteran Toure i Lucas koji uopće nije stoper.
Guest- Guest
luzeri luzerski... ćelavi je ubio obranama plus šiti sve u malu mrežicu
žao mi je kloppa ali znao je da ide s konja na magarca. treba je pričekat godinu i onda bi čak mogao u united. to bi bila dobra kombinacija
"Hoćeš li senzacionalne debije ovog tjedna, večeras proslaviti izlaskom?" pitao ga je reporter, svjestan da Rashford kao 18-godišnjak može popiti koje piće.
"Neću slaviti večeras jer sutra imam kontrolni iz kemije." odgovorio je Rashford dječački i učenički iskreno i tako još jednom osvojio ljubitelje nogometa.
"Neću slaviti večeras jer sutra imam kontrolni iz kemije." odgovorio je Rashford dječački i učenički iskreno i tako još jednom osvojio ljubitelje nogometa.
ima klošaru, isto ko u morrisonu, petrucciju, machedi, bebeu, rofl
End- Posts : 21177
2015-08-25
sta bi cigani iz la masije dali za jednog ovakvog dragulja. sve svoje male cigancice...
Guest- Guest
ako cerga hoce rashforda-neka posalju messija i gaycmara i da doplate milijardu...
Guest- Guest
tebi treba milijarda za liječenje kako si glup i opet bi bio glup ko kurac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kako prenosi tabloid "San", zvaničnici velike petorke engleskog fudbala imali su sastanak u Londonu, a na njemu je bio i američki milijarder Stiven Ros.
Junajted je predstavljao Ed Vudvord, ispred Čelsija je bio Brus Bak, Arsenala Ivan Gazidis, Sitija Feran Sorijano, a kao predstavnik Liverpula se pojavio Ian Ajr.
Amerikanac Ros, vlasnik NFL tima Majami Dolfins, kreator je Međunarodnog kupa šampiona, takmičenja u kojem najveći evropski klubovi učestvuju tokom letnjim priprema u SAD, a navodno planira da okonča dominaciju Lige šampiona.
Novo takmičenje bi osim engleskih spojilo i druge evropske fudbalske gigante, a garantovalo bi im stalno učešće po uzoru na američke profesionalne sportove, pa ne bi zavisili od rezultata u nacionalnim prvenstvima.
Od toga bi trenutno najveću korist imali upravo engleski velikani Junajted, Liverpul i Čelsi, koji su trenutno van četiri pozicije koje iz Premijer lige vode u elitu.
Junajted je pretprošle sezone ostao bez LŠ, što je bio veliki finansijki udar na klub koji je zvanično najbogatiji na svetu (od fudbalskih), dok Liverpul češće izostaje nego što učestvuje u borbi za prvaka Evrope (samo jednom od 2010).
U međuvremenu, Arsenal i Siti svakako ne žele da propuste šansu da učestvuju u takmičenju koje će dodatno popraviti njihovu finansijsku situaciju, iako za razliku od ranije pomenutih rivala nikad nisu bili prvaci Evrope.
Ros klubovima garantuje mnogo veću zaradu nego što dobijaju od Lige šampiona, koja bogato nagrađuje šampiona i ekipe sa najboljim rezultatima, ali u raspodeli novca učestvuju i klubovi kojima su krajnji domet kvalifikacije.
Već godinama se spekuliše o zatvorenom evropskom takmičenju u kojem bi učestvovali najveći evropski klubovi, ali Liga šampiona i dalje drži primat.
Junajted je predstavljao Ed Vudvord, ispred Čelsija je bio Brus Bak, Arsenala Ivan Gazidis, Sitija Feran Sorijano, a kao predstavnik Liverpula se pojavio Ian Ajr.
Amerikanac Ros, vlasnik NFL tima Majami Dolfins, kreator je Međunarodnog kupa šampiona, takmičenja u kojem najveći evropski klubovi učestvuju tokom letnjim priprema u SAD, a navodno planira da okonča dominaciju Lige šampiona.
Novo takmičenje bi osim engleskih spojilo i druge evropske fudbalske gigante, a garantovalo bi im stalno učešće po uzoru na američke profesionalne sportove, pa ne bi zavisili od rezultata u nacionalnim prvenstvima.
Od toga bi trenutno najveću korist imali upravo engleski velikani Junajted, Liverpul i Čelsi, koji su trenutno van četiri pozicije koje iz Premijer lige vode u elitu.
Junajted je pretprošle sezone ostao bez LŠ, što je bio veliki finansijki udar na klub koji je zvanično najbogatiji na svetu (od fudbalskih), dok Liverpul češće izostaje nego što učestvuje u borbi za prvaka Evrope (samo jednom od 2010).
U međuvremenu, Arsenal i Siti svakako ne žele da propuste šansu da učestvuju u takmičenju koje će dodatno popraviti njihovu finansijsku situaciju, iako za razliku od ranije pomenutih rivala nikad nisu bili prvaci Evrope.
Ros klubovima garantuje mnogo veću zaradu nego što dobijaju od Lige šampiona, koja bogato nagrađuje šampiona i ekipe sa najboljim rezultatima, ali u raspodeli novca učestvuju i klubovi kojima su krajnji domet kvalifikacije.
Već godinama se spekuliše o zatvorenom evropskom takmičenju u kojem bi učestvovali najveći evropski klubovi, ali Liga šampiona i dalje drži primat.
Guest- Guest
Ne postoji manji klub od cmarsenala...da nije leicest kiksao jucer i uzeo samo bod, danas je mogao takorec dignut naslov
nowitzki-
2014-04-27
čmarsenal da ima kolo prije kraja 4 boda prednosti ni to im ne bi bilo sigurno da će osvojiti naslov
Klošar Wenger. Nikad neće imat ovakvu priliku zaosvojiti naslov i on zajebe. Btw, kakvo gaženje Shittya iako Liverpool ne igra u najjačem sastavu.
Guest- Guest
U ovakvoj ligi bi se i hajduk borio za naslov
nowitzki-
2014-04-27
Radi cmarsenala i navijam da cmartenham osvoji, svake sezone pisaju po njima jer su ispred, a sad da tottenham osvoji ovi bi morali klub ukinut
nowitzki-
2014-04-27
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Premier liga 2015/2016
» Europska liga 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» serie A 2015/2016
» Europska liga 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017
» LIGA PRVAKA 2016/2017