Ornela najljepša Hrvatica
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ornela najljepša Hrvatica
o ukusima se ne raspravlja, istina ;-)jastreb wrote:maggie13 wrote:nije bila ruzna, al malo ruralni tip ;Pjastreb wrote:Svojedobno,najbolja riba. sad je već u nika leta.maggie13 wrote:Dragana Mirkovic :D
A dobro,sad.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Sviđali su se meni i urbani tipovi. Poput Perazićke,Slađane Milošević,Zane Nimani,ili pak Nine Badrić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ni jedna Hrvatica.jastreb wrote:Sviđali su se meni i urbani tipovi. Poput Perazićke,Slađane Milošević,Zane Nimani,ili pak Nine Badrić.
Kakve to veze ima? Ako ćemo sad birati neke etničke Hrvatice,eto Indira-Colonia, Mira Furlan, Vlasta Knezović,ili Ena Begović.dzango wrote:Ni jedna Hrvatica.jastreb wrote:Sviđali su se meni i urbani tipovi. Poput Perazićke,Slađane Milošević,Zane Nimani,ili pak Nine Badrić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ena i indira,hahajastreb wrote:Kakve to veze ima? Ako ćemo sad birati neke etničke Hrvatice,eto Indira-Colonia, Mira Furlan, Vlasta Knezović,ili Ena Begović.dzango wrote:Ni jedna Hrvatica.jastreb wrote:Sviđali su se meni i urbani tipovi. Poput Perazićke,Slađane Milošević,Zane Nimani,ili pak Nine Badrić.
2014-04-12
to mu je još jedina tema gdje može glumit frajera.... a onda i tu isfali.... :))maggie13 wrote:to je Ornela..I malo suptilnije,molim..pizzon wrote:
to se zove dobra pička !
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ena je bila lijepa zena...maggie13 wrote:ena i indira,hahajastreb wrote:Kakve to veze ima? Ako ćemo sad birati neke etničke Hrvatice,eto Indira-Colonia, Mira Furlan, Vlasta Knezović,ili Ena Begović.dzango wrote:Ni jedna Hrvatica.jastreb wrote:Sviđali su se meni i urbani tipovi. Poput Perazićke,Slađane Milošević,Zane Nimani,ili pak Nine Badrić.
2016-11-17
Od 1 do 5, 3 od mene.
Kada bi skinula jos sminku, 2+.
Kada bi skinula jos sminku, 2+.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
maggie13 wrote:http://www.vecernji.hr/zvijezde/ornela-vistica-uvjerljivo-je-najljepsa-hrvatica-1135081
Ornela Vištica uvjerljiva je pobjednica Večernjakova izbora za najljepšu Hrvaticu. Mostarska glumica dobila je čak 4564 vaša glasa ili 33,64 posto u anketi koja je trajala tjedan dana.
Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana Jurić, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele – 2348 ili 17,22 posto, a treća glumica Nataša Janjić s 1738 glasova ili 12,73 posto.
Četvrto mjesto zauzela je pjevačica Lana Jurčević, koja ima 1344 ili 9,86 posto, a peta je njena kolegica Nives Celzijus, za koju je glasao 1071 čitatelj, odnosno 7,86 posto.
Danas krećemo i s izborom najljepšeg muškarca Hrvatske, a uskoro ćemo na portalu Večernjeg objaviti i 10 kandidata za ovu titulu.
Stvarno je lijepa..
mmm, me gusta.
totalno moj tip...
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Najljepša
» Koja je najljepša?
» Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
» Hrvatica u Beogradu
» ''ČUDO U BRODSKOM VAROŠU: VRATIO SE KLEPETAN! Rodan sletio na krov obitelji Vokić i pridružio se svojoj Malenoj, najljepša ljubavna priča ipak ide dalje ''
» Koja je najljepša?
» Škotska najljepša zemlja na svijetu..2.Kanada 3.Novi Zeland 4.Italija 5.Južnoafrička Republika...
» Hrvatica u Beogradu
» ''ČUDO U BRODSKOM VAROŠU: VRATIO SE KLEPETAN! Rodan sletio na krov obitelji Vokić i pridružio se svojoj Malenoj, najljepša ljubavna priča ipak ide dalje ''
Page 8 of 8