Ebem ti sve kad vidiš ovu mrtvu djecu...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ebem ti sve kad vidiš ovu mrtvu djecu...
hm, ne bi se reklo da je hriscanstvo iskorijenilo pederluk....jastreb wrote:Grci su,doista bili pederi,do dolaska kršćanstva,kada se taj gnjusni običaj sve više iskorijenjivao. Ali bijahu to i stari Rimljani. I kod njih je to jenjavalo dolaskom kršćanstva.Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;Pmichaellcmacha wrote:
sva sreća pederi prevladali pa rata tek tu i tamo sporadično....
Žalosno je što su kasniji kršćanski skolastici i prvi kršćanski teolozi u svoj nauk sve više preuzimali ideologiju Platona i Sokrata,te dijelom i Aristotela,sve zadrtih pederikosa.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:Ma ne znam, dos'o ovdje na forum, kazem dobar dan, oni meni dobar dan, vehabija. Molim? Ti si vehabija i slus..i ja nesto kontam, Hrvati su pametan narod, ako oni kazu da sam vehabija ko sam ja, mali Bosnjo, da im se usprotivim...pa eto...vehabija vehabija, jebat ga, mora i to neko bit'Leviathan2 wrote:e jebga care, znaci opredjelio si se za ladicugovinda wrote:Nisam. Ja sam vehabija.Oh_Femder wrote:Pa naravno da ne bih imao, kad bih bio. A ti? Jesil' ti kulambara?govinda wrote:
Pa i da jesi nemas razloga to da krijes, ne zivimo ovise u srednjem vijeku...
ako mi moremo bit ustaše, čak i ja, moreš i ti bit vehabija...tak da se pomiri s tim
Guest- Guest
co
pa ne bunim se, sta's sad, tako mi grah pao, nego objasnjavam cojku...Noor wrote:govinda wrote:Ma ne znam, dos'o ovdje na forum, kazem dobar dan, oni meni dobar dan, vehabija. Molim? Ti si vehabija i slus..i ja nesto kontam, Hrvati su pametan narod, ako oni kazu da sam vehabija ko sam ja, mali Bosnjo, da im se usprotivim...pa eto...vehabija vehabija, jebat ga, mora i to neko bit'Leviathan2 wrote:e jebga care, znaci opredjelio si se za ladicugovinda wrote:Nisam. Ja sam vehabija.Oh_Femder wrote:
Pa naravno da ne bih imao, kad bih bio. A ti? Jesil' ti kulambara?
ako mi moremo bit ustaše, čak i ja, moreš i ti bit vehabija...tak da se pomiri s tim
2016-11-17
ajd ti samo...neka on zna kako stvari stoje :)govinda wrote:copa ne bunim se, sta's sad, tako mi grah pao, nego objasnjavam cojku...Noor wrote:govinda wrote:Ma ne znam, dos'o ovdje na forum, kazem dobar dan, oni meni dobar dan, vehabija. Molim? Ti si vehabija i slus..i ja nesto kontam, Hrvati su pametan narod, ako oni kazu da sam vehabija ko sam ja, mali Bosnjo, da im se usprotivim...pa eto...vehabija vehabija, jebat ga, mora i to neko bit'Leviathan2 wrote:e jebga care, znaci opredjelio si se za ladicugovinda wrote:
Nisam. Ja sam vehabija.
Guest- Guest
pa lijepo je znati...znanje je bogatstvoNoor wrote:ajd ti samo...neka on zna kako stvari stoje :)govinda wrote:copa ne bunim se, sta's sad, tako mi grah pao, nego objasnjavam cojku...Noor wrote:govinda wrote:Ma ne znam, dos'o ovdje na forum, kazem dobar dan, oni meni dobar dan, vehabija. Molim? Ti si vehabija i slus..i ja nesto kontam, Hrvati su pametan narod, ako oni kazu da sam vehabija ko sam ja, mali Bosnjo, da im se usprotivim...pa eto...vehabija vehabija, jebat ga, mora i to neko bit'Leviathan2 wrote:
e jebga care, znaci opredjelio si se za ladicu
2016-11-17
govinda wrote:
znanje je bogatstvo.
kic wrote:
znanje je prokletstvo.
ja bih rekla da ste obojica u pravu.
Guest- Guest
Ide Cigo ulicom i prekoputa skinheadsi..zovu oni Cigu: "De cigo dodji 'vamo, necemo ti nista, samo nesto da ti objasnimo da znas"..kaze Cigo "Ma ne moram ni ja sve da znam"...kic wrote:
znanje je prokletstvo, početno, i završno u čovjeka..
2016-11-17
govinda wrote:Ide Cigo ulicom i prekoputa skinheadsi..zovu oni Cigu: "De cigo dodji 'vamo, necemo ti nista, samo nesto da ti objasnimo da znas"..kaze Cigo "Ma ne moram ni ja sve da znam"...kic wrote:
eh, ponekad je stvarno bolje živjeti u neznanju
Guest- Guest
govinda wrote:Ide Cigo ulicom i prekoputa skinheadsi..zovu oni Cigu: "De cigo dodji 'vamo, necemo ti nista, samo nesto da ti objasnimo da znas"..kaze Cigo "Ma ne moram ni ja sve da znam"...kic wrote:
dobro je i rekao..
kaja wrote:tužno al jbg , što mogu, teroristi su među djecom. ne bombardirati ih da u miru rade amputacije i egzekucije za alaha?
inače odvalila sam jučer kada je netko na indexu stavio dramatične pooruke na društvenim mrežama "civila" u posljednjim trenucima. na jednoj čovjek ima đihadističku bradicu
do pupka i kaže da odbrojava minute..i da mu pozdrave..nekoga
Ah to je onaj " novinar"............ a jaaadan
I pozdravlja roditelje a posebno mamu i tatu te Al Bagdadija
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
prckov wrote:ma kakav terorista, to je najvjerojatnije jehovin svjedok ili sorin daidza ili nives celzijuskaja wrote:
Žurnalist, humanitarac i domoljub, školovan u Meki - medresa za napredne islamo-vehabi-saudi novinstvo,
( odsjek eksplozivnih naprava i dekapitacije ) a vjerojatno je i " palestinac " ugnjetavani
2014-04-20
RayMabus wrote:Century II, Quatrain 4
From Monaco to near Sicily The entire coast will remain desolated: There will remain there no suburb, city or town Not pillaged and robbed by the Barbarians.
Nostradamus predictions for 2017: Terrifying forewarnings of 16th century prophet revealed
http://www.jewsnews.co.il/2016/12/07/scary-nostradamus-predictions-for-2017-terrifying-forewarnings-of-16th-century-prophet-revealed.html
2014-04-20
Nije , niti će to itko iskorijeniti.govinda wrote:hm, ne bi se reklo da je hriscanstvo iskorijenilo pederluk....jastreb wrote:Grci su,doista bili pederi,do dolaska kršćanstva,kada se taj gnjusni običaj sve više iskorijenjivao. Ali bijahu to i stari Rimljani. I kod njih je to jenjavalo dolaskom kršćanstva.Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:
Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;P
Žalosno je što su kasniji kršćanski skolastici i prvi kršćanski teolozi u svoj nauk sve više preuzimali ideologiju Platona i Sokrata,te dijelom i Aristotela,sve zadrtih pederikosa.
Danas i nije tako teško biti peder, poliamorija izlazi iz ormara.
Bit će šokiranih. Again.
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» djeca iskasapila mrtvu žuži radi spora oko nasljedstva....
» Kada kafanska picka i niskoristi,kojeg ne vidis u humanitarnim akcijama navijace proglasi 'krivim za sve'
» Test: Koliko pasa vidiš?
» Splitska medicinska sestra s prve crte obrane od COVID-a: Znam da će antivakseri dići hajku, ali kad vidiš smrt oko sebe, kako cjepivu reći ne!?
» "Sad ćeš da vidiš kad se za*ebavaš sa mnom!": Zašto je radnik Srbinu smrskao luksuzni "ferari"?
» Kada kafanska picka i niskoristi,kojeg ne vidis u humanitarnim akcijama navijace proglasi 'krivim za sve'
» Test: Koliko pasa vidiš?
» Splitska medicinska sestra s prve crte obrane od COVID-a: Znam da će antivakseri dići hajku, ali kad vidiš smrt oko sebe, kako cjepivu reći ne!?
» "Sad ćeš da vidiš kad se za*ebavaš sa mnom!": Zašto je radnik Srbinu smrskao luksuzni "ferari"?
Page 4 of 4