Ebem ti sve kad vidiš ovu mrtvu djecu...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ebem ti sve kad vidiš ovu mrtvu djecu...
ovdje ti se iskreno vesele pokoljima djece samo yehudi i par igrača s klupe koji s njim drkaju na kuznjecova
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;Pmichaellcmacha wrote:sva sreća pederi prevladali pa rata tek tu i tamo sporadično....Oh_Femder wrote:Pa ako nas povijest ičemu uči, onda je to da pravog muškarca zanima samo jedna stvar, a to je rat i sve što uz to ide: pljačka, palež, silovanje, kopanje očiju, bebe u mikrovanim pećnicama..., dakle klasika.vuksadinare wrote:..tuzno...
2016-11-17
Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;Pmichaellcmacha wrote:sva sreća pederi prevladali pa rata tek tu i tamo sporadično....Oh_Femder wrote:Pa ako nas povijest ičemu uči, onda je to da pravog muškarca zanima samo jedna stvar, a to je rat i sve što uz to ide: pljačka, palež, silovanje, kopanje očiju, bebe u mikrovanim pećnicama..., dakle klasika.vuksadinare wrote:..tuzno...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pa i da jesi nemas razloga to da krijes, ne zivimo ovise u srednjem vijeku...Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;Pmichaellcmacha wrote:sva sreća pederi prevladali pa rata tek tu i tamo sporadično....Oh_Femder wrote:
Pa ako nas povijest ičemu uči, onda je to da pravog muškarca zanima samo jedna stvar, a to je rat i sve što uz to ide: pljačka, palež, silovanje, kopanje očiju, bebe u mikrovanim pećnicama..., dakle klasika.
2016-11-17
Pa naravno da ne bih imao, kad bih bio. A ti? Jesil' ti kulambara?govinda wrote:Pa i da jesi nemas razloga to da krijes, ne zivimo ovise u srednjem vijeku...Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;Pmichaellcmacha wrote:
sva sreća pederi prevladali pa rata tek tu i tamo sporadično....
2016-11-08
Mrzim rat i užase koje donosi, i to najčešće onima koji su u cijeloj priči najmanje krivi. Međutim, nikad nije bilo, da rata nije bilo, pak ni vezda ne bu, da negdje na svijetu rata ne bu i onda se čini kao da ne može biti da taj rat ne vrši neku važnu funkciju.kic wrote:war, war never changes..
S druge strane, kad pogledaš bonobo čimpanze, kod kojih žene vladaju, oni nikad ne vode ratove i u njihovom društvu konflikti su svedeni na najmanju mjeru. Sve frustracije se momentalno rješavaju sexom, i to svih sa svima.
Last edited by Oh_Femder on 14/12/2016, 20:55; edited 1 time in total
pera stošić i dalje drka na kozojebe
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-alepu-i-dalje-traju-borbe-civili-strahuju-da-ce-vojska-likvidirati-obitelji-boraca-na-licu-mjesta/937978.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-alepu-i-dalje-traju-borbe-civili-strahuju-da-ce-vojska-likvidirati-obitelji-boraca-na-licu-mjesta/937978.aspx
i sex je rat... ;))
2015-08-08
Pa kod bonoboa nije. Njima je to ko stisak ruke, ajn, cvaj, draj..., idemo dalje. A recimo kad, onako po lički, netko nekom gurne prst u dupe, to taj ni ne primjeti, ionako je to uobičajeni pozdrav :Pmichaellcmacha wrote:i sex je rat... ;))
2016-11-08
govinda wrote:Uzas..ni ne gledam vijesti zbog toga..ameri, rusi, nusri, asad, izrael, cia, kgb, kurac palac sve ista govna...mater im jebem svima...cetnicku...
Točno, zašto međunarodna zajednica sada oklijeva?
Ako se uskoro ponovo ne okupi koalicija koja će bombardirati Srbiju, nasilje i zločini će se nastavit.
crvenkasti-
2014-04-17
jes ti siguran u to što tvrdiš, mislim koliko je pouzdano točno to što si naVEOOh_Femder wrote:Pa kod bonoboa nije. Njima je to ko stisak ruke, ajn, cvaj, draj..., idemo dalje. A recimo kad, onako po lički, netko nekom gurne prst u dupe, to taj ni ne primjeti, ionako je to uobičajeni pozdrav :Pmichaellcmacha wrote:i sex je rat... ;))
2015-08-08
Polako, doći ćete vi na dnevni red ponovo... čemu ta nestrpljivost....crvenkasti wrote:govinda wrote:Uzas..ni ne gledam vijesti zbog toga..ameri, rusi, nusri, asad, izrael, cia, kgb, kurac palac sve ista govna...mater im jebem svima...cetnicku...
Točno, zašto međunarodna zajednica sada oklijeva?
Ako se uskoro ponovo ne okupi koalicija koja će bombardirati Srbiju, nasilje i zločini će se nastavit.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Oh_Femder wrote:Pa kod bonoboa nije. Njima je to ko stisak ruke, ajn, cvaj, draj..., idemo dalje. A recimo kad, onako po lički, netko nekom gurne prst u dupe, to taj ni ne primjeti, ionako je to uobičajeni pozdrav :Pmichaellcmacha wrote:i sex je rat... ;))
Bonobo, to su oni majmuni s kojima imamo zajedničke pretke a na koje liberali drkaju, nema patrijarhata, miroljubivi, jebu se s djecom, mamama, pederišu se, milina?
Nisam. Ja sam vehabija.Oh_Femder wrote:Pa naravno da ne bih imao, kad bih bio. A ti? Jesil' ti kulambara?govinda wrote:Pa i da jesi nemas razloga to da krijes, ne zivimo ovise u srednjem vijeku...Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:
Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;P
2016-11-17
rat je nekad dobar i koristankic wrote:
war, war never changes..
pomjeranje populacije i mjesanje genetike, u dosta slucajeva dolazi do novih pravaca razvoja nekog drustva,
uglavnom, nesto kao klistir za populaciju
e jebga care, znaci opredjelio si se za ladicugovinda wrote:Nisam. Ja sam vehabija.Oh_Femder wrote:Pa naravno da ne bih imao, kad bih bio. A ti? Jesil' ti kulambara?govinda wrote:Pa i da jesi nemas razloga to da krijes, ne zivimo ovise u srednjem vijeku...Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:
Jesi ti peder?
Grci su,doista bili pederi,do dolaska kršćanstva,kada se taj gnjusni običaj sve više iskorijenjivao. Ali bijahu to i stari Rimljani. I kod njih je to jenjavalo dolaskom kršćanstva.Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;Pmichaellcmacha wrote:sva sreća pederi prevladali pa rata tek tu i tamo sporadično....Oh_Femder wrote:
Pa ako nas povijest ičemu uči, onda je to da pravog muškarca zanima samo jedna stvar, a to je rat i sve što uz to ide: pljačka, palež, silovanje, kopanje očiju, bebe u mikrovanim pećnicama..., dakle klasika.
Žalosno je što su kasniji kršćanski skolastici i prvi kršćanski teolozi u svoj nauk sve više preuzimali ideologiju Platona i Sokrata,te dijelom i Aristotela,sve zadrtih pederikosa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ne znam baš da je lički Tuđman, Joso Mraović neki liberal. Al' mu je ipak i sud jednom dosudio da je guranje osobi prsta u šupak maltene ko malo srdačniji pozdrav, kad ti je jako drago da nekoga vidiš. Presuda u najboljoj bonobovskoj tradiciji ;Pmarcellus wrote:Oh_Femder wrote:Pa kod bonoboa nije. Njima je to ko stisak ruke, ajn, cvaj, draj..., idemo dalje. A recimo kad, onako po lički, netko nekom gurne prst u dupe, to taj ni ne primjeti, ionako je to uobičajeni pozdrav :Pmichaellcmacha wrote:i sex je rat... ;))
Bonobo, to su oni majmuni s kojima imamo zajedničke pretke a na koje liberali drkaju, nema patrijarhata, miroljubivi, jebu se s djecom, mamama, pederišu se, milina?
2016-11-08
Ma ne znam, dos'o ovdje na forum, kazem dobar dan, oni meni dobar dan, vehabija. Molim? Ti si vehabija i slus..i ja nesto kontam, Hrvati su pametan narod, ako oni kazu da sam vehabija ko sam ja, mali Bosnjo, da im se usprotivim...pa eto...vehabija vehabija, jebat ga, mora i to neko bit'Leviathan2 wrote:e jebga care, znaci opredjelio si se za ladicugovinda wrote:Nisam. Ja sam vehabija.Oh_Femder wrote:Pa naravno da ne bih imao, kad bih bio. A ti? Jesil' ti kulambara?govinda wrote:Pa i da jesi nemas razloga to da krijes, ne zivimo ovise u srednjem vijeku...Oh_Femder wrote:
Nisam.
2016-11-17
hm, ne bi se reklo da je hriscanstvo iskorijenilo pederluk....jastreb wrote:Grci su,doista bili pederi,do dolaska kršćanstva,kada se taj gnjusni običaj sve više iskorijenjivao. Ali bijahu to i stari Rimljani. I kod njih je to jenjavalo dolaskom kršćanstva.Oh_Femder wrote:Nisam.govinda wrote:Jesi ti peder?Oh_Femder wrote:Pa upravo među ratnicima pederluka koliko ti srce želi. Stari Grci, sve sam go peder do pedera. Kako li je samo Ahil bolno naricao kad su mu ubili Patrokla. Ili Alexandar za Hefestionom. A smeđe košulje koje su Dadu dovele na vlast i gazda im Ernst Röhm koji nije mogao ni na što drugo misliti nego na svježe dječačke šupkove ;P što još tu da se nadoda. 'Number Gangs' u južnoafričkim zatvorima... you name it... army of lovers ;Pmichaellcmacha wrote:
sva sreća pederi prevladali pa rata tek tu i tamo sporadično....
Žalosno je što su kasniji kršćanski skolastici i prvi kršćanski teolozi u svoj nauk sve više preuzimali ideologiju Platona i Sokrata,te dijelom i Aristotela,sve zadrtih pederikosa.
2016-11-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» djeca iskasapila mrtvu žuži radi spora oko nasljedstva....
» Kada kafanska picka i niskoristi,kojeg ne vidis u humanitarnim akcijama navijace proglasi 'krivim za sve'
» Test: Koliko pasa vidiš?
» Splitska medicinska sestra s prve crte obrane od COVID-a: Znam da će antivakseri dići hajku, ali kad vidiš smrt oko sebe, kako cjepivu reći ne!?
» "Sad ćeš da vidiš kad se za*ebavaš sa mnom!": Zašto je radnik Srbinu smrskao luksuzni "ferari"?
» Kada kafanska picka i niskoristi,kojeg ne vidis u humanitarnim akcijama navijace proglasi 'krivim za sve'
» Test: Koliko pasa vidiš?
» Splitska medicinska sestra s prve crte obrane od COVID-a: Znam da će antivakseri dići hajku, ali kad vidiš smrt oko sebe, kako cjepivu reći ne!?
» "Sad ćeš da vidiš kad se za*ebavaš sa mnom!": Zašto je radnik Srbinu smrskao luksuzni "ferari"?
Page 3 of 4