Glas Buzina: kolju civile i djecu nabadaju na kolce
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Glas Buzina: kolju civile i djecu nabadaju na kolce
pa je, poznato je i da je isil odan demokraciji i ljudskim pravima, al quaida isto, pa treba uklonit asada koji je btw. demokratski izabran velikom većinom glasovavuksadinare wrote:a jesi sigurna da to en rade?..pa poznato je da je assadov rezim i prije rata brutalno ubijao protivnike..marcellus wrote:komentari ispod članka nisu dozvoljeni, inače im svi jebu majku na te laži
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nisu to demokratski standardi koji se traže.marcellus wrote:pa je, poznato je i da je isil odan demokraciji i ljudskim pravima, al quaida isto, pa treba uklonit asada koji je btw. demokratski izabran velikom većinom glasovavuksadinare wrote:a jesi sigurna da to en rade?..pa poznato je da je assadov rezim i prije rata brutalno ubijao protivnike..marcellus wrote:komentari ispod članka nisu dozvoljeni, inače im svi jebu majku na te laži
vucina, tvoji ispušiše, štaš sad :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U biti Žutarnji tj. Hina prenose pamflete od opće poznatih lažljivaca i propagandista (Weiss, Rospecke, Lister i dr.)i ne smao da ubijaju nego žive pale:
Last Rebels in Aleppo Say Assad Forces Are Burning People Alive
As the Syrian dictator’s coalition captures the last rebel-held neighborhoods, residents are bidding the world farewell and opposition media says mass atrocities have already begun.
Amid celebratory gunfire and cheers from Assad loyalists, foreign militias under Iranian command and troops loyal to the regime on Monday captured about 90 percent of the opposition-held areas of eastern Aleppo.
The last hope of the besieged rebels, most of whom seem to have withdrawn in the face of certain defeat, had been to receive reinforcements or resupplies from their counterparts in the southern and western suburbs. That option has now been foreclosed upon as these routes are completely interdicted by the regime.
Last Rebels in Aleppo Say Assad Forces Are Burning People Alive
As the Syrian dictator’s coalition captures the last rebel-held neighborhoods, residents are bidding the world farewell and opposition media says mass atrocities have already begun.
MICHAEL WEISS
ROY GUTMAN
ALEX ROWELL
12.13.16 5:15 AM ET
Amid celebratory gunfire and cheers from Assad loyalists, foreign militias under Iranian command and troops loyal to the regime on Monday captured about 90 percent of the opposition-held areas of eastern Aleppo.
The last hope of the besieged rebels, most of whom seem to have withdrawn in the face of certain defeat, had been to receive reinforcements or resupplies from their counterparts in the southern and western suburbs. That option has now been foreclosed upon as these routes are completely interdicted by the regime.
Kermit-
2014-04-17
Kosovska jos nije ni pocela...marcellus wrote:Stanojko wrote:Aaaa...to ja malopre citao vest kako "UN" izvestava kako sirijska vojska ubija civile po alepu "on the spot"... Mislim, hoce li im neko reci da je ta prica gotova...
Gotovija od Kosova...
Autor sa pobunjenicima sklonim kanibalizmu:
Kermit-
2014-04-17
islil se pojavio u ovom ratu..al qaida nesto prije..ja govorim o assadovim brutalnostima(i njegovog oca prije toga) prema sirijskoj oporbi koja nije uzgred nije bila islamski radikalizirana nego ga je kritizirala po pitanju odnosa sa izraelom,ljudskih prava u siriji i dinastickim upravljanjem sirije...marcellus wrote:pa je, poznato je i da je isil odan demokraciji i ljudskim pravima, al quaida isto, pa treba uklonit asada koji je btw. demokratski izabran velikom većinom glasovavuksadinare wrote:a jesi sigurna da to en rade?..pa poznato je da je assadov rezim i prije rata brutalno ubijao protivnike..marcellus wrote:komentari ispod članka nisu dozvoljeni, inače im svi jebu majku na te laži
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
manje vise znamo da dinastija assad koja upravlja sirijom zdnjih 40-tak i vise godina niej bas biola olicinje 'slobode'...da je pobijeno na stotine protivnika dinastije assad na najbrutalnije nacine...na zalost tu borbu protiv assada prije nekoliko godina povele su islamske radikalne skupine koje su kompromitirale tu borbu protiv assada..ali nemojte mislit da assad nije djelom islamski radikal..je..dokaz je da visedesetljetno podupiranje islamskih radikalnih grupacija u palestini hamasa i islamskog jihada...
2015-09-08
asilovski wrote:
MICHAEL WEISS
ROY GUTMAN
ALEX ROWELL
neprincipijelna koalicija kozojeba i židova
..a i puitanje je koliko ej bilo 'slobodnih' izbora u siriji..ono 110% za assada
2015-09-08
a isil kao prvo i al qaida su vodili borbu protiv assada iz svojih razloga...njima sirija kao sirija nije bitna..isilu je bitna samo drzava na bliskom istoku pod njihovim vodstvom..a da drugih drzava...al qaida je smatra assada premekanim islamistom koji nije voljan uci u otvoreni ratni sukob sa izraelom...
2015-09-08
Ma pusi kurac majmune jebo te tvoj ISIL i Al Nusra i njihovi anglosaksonski pokrovitelji.vuksadinare wrote:manje vise znamo da dinastija assad koja upravlja sirijom zdnjih 40-tak i vise godina niej bas biola olicinje 'slobode'...da je pobijeno na stotine protivnika dinastije assad na najbrutalnije nacine...na zalost tu borbu protiv assada prije nekoliko godina povele su islamske radikalne skupine koje su kompromitirale tu borbu protiv assada..ali nemojte mislit da assad nije djelom islamski radikal..je..dokaz je da visedesetljetno podupiranje islamskih radikalnih grupacija u palestini hamasa i islamskog jihada...
Pun mi kurac tvojih supljih sranja kojima prikrivas svoje prave politicke stavove.
Fasisticki supak bio i ostao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
o cem ti pricas?...jer asadov rezim prije bio 'cvijece'..nije..to zna svaki puckoskolac...boli em quratz sto se mene tice nek se tamo na bliskom istoku svi međusobno porokaju ako im ej do toga stalo...a drugo sto tebe zulja?...ja sam se dosao borit u bosnu a ti nisi u hrvatskuRingo10 wrote:Ma pusi kurac majmune jebo te tvoj ISIL i Al Nusra i njihovi anglosaksonski pokrovitelji.vuksadinare wrote:manje vise znamo da dinastija assad koja upravlja sirijom zdnjih 40-tak i vise godina niej bas biola olicinje 'slobode'...da je pobijeno na stotine protivnika dinastije assad na najbrutalnije nacine...na zalost tu borbu protiv assada prije nekoliko godina povele su islamske radikalne skupine koje su kompromitirale tu borbu protiv assada..ali nemojte mislit da assad nije djelom islamski radikal..je..dokaz je da visedesetljetno podupiranje islamskih radikalnih grupacija u palestini hamasa i islamskog jihada...
Pun mi kurac tvojih supljih sranja kojima prikrivas svoje prave politicke stavove.
Fasisticki supak bio i ostao.
2015-09-08
marcellus wrote:kaja wrote:posljednji pokušaj amerike i zapada da spasi vehabije od rusa ...
nemojte ih sve..kmeee..da nam ostane malo i za poslje...što ćemo ako nestanu..
podsjeća me na kmečanja kad je krenula oluja i priče o tome da ustaše u vukovaru kolju srpsku nejač
I mene. Kao preslikano!
Rusi su Ameri, četnici su islamisti, Asad je HDZ, a Hrvati su Srbi!
Putin je Clinton.
crvenkasti-
2014-04-17
Kakve budalastine se pisu,koja djeca na forumu majko mila.
Strava.
Strava.
dijagram-
2015-08-09
Poznato je da Asad(i Rusi) u Alepu ubijaju samo civile dok Ameri u Mosulu ubijaju samo teroriste. Pročitao sam u Jutarnjem
Last edited by dawson on 13/12/2016, 14:56; edited 2 times in total (Reason for editing : 1234)
catabbath-
2015-08-22
jbte zar je u ovom Alepu ostalo i jedno dijete jos zivo nakon cetverogodisnjeg ciljanog tamanjenja samo djece i pokojeg odraslog civila
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
ovako su i u Njemackoj, Britaniji, Spaniji komentirali gledajuci na TV snimke iz Vukovara....
2016-11-17
Da Mosul ko jebe i to iako sam Mosul sada ima puno više stanovnikadawson wrote:Poznato je da Asad(i Rusi) u Alepu ubijaju samo civile dok Ameri u Mosulu ubijaju samo teroriste. Pročitao sam u Jutarnjem
Kermit-
2014-04-17
U stvari, jedini je problem što ni jedni ni drugi ne tamane u dovoljnom broju novinare...dawson wrote:Poznato je da Asad(i Rusi) u Alepu ubijaju samo civile dok Ameri u Mosulu ubijaju samo teroriste. Pročitao sam u Jutarnjem
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
marcellus wrote:komentari ispod članka nisu dozvoljeni, inače im svi jebu majku na te laži
kad je to isključeno, odmah znaš da je fejk news stranica..
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ameri pobili doktore, civile, djecu i starce te cvile
» Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
» Tim Oreskovich sluša naredbe iz Buzina i postavlja Lozančića za savjetnika
» Pernar : Glas za Kolindu je glas za Kuščevića
» Glas za Killary je glas za WW3
» Vrdoljak: Mislim da su građani sada svjesni da je glas za MOST glas za HDZ
» Tim Oreskovich sluša naredbe iz Buzina i postavlja Lozančića za savjetnika
» Pernar : Glas za Kolindu je glas za Kuščevića
» Glas za Killary je glas za WW3
Page 2 of 5