I savjetnik bivšeg premijera raspalio po poreznoj reformi
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: I savjetnik bivšeg premijera raspalio po poreznoj reformi
protiv državne potrošnje dokel god jo morun sudjelovati u financiraju. čin se skinete s moje cice, udri koliko oš.deda wrote:društvo stari, potrošnja opada, ali ja sam i dalje kategorički protiv državne potrošnje jer tako kaže moja ideologija
glupi Japanci su najveći komunisti
ča japan? pa njihovi manje trošu prema bdpu od naših.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:protiv državne potrošnje dokel god jo morun sudjelovati u financiraju. čin se skinete s moje cice, udri koliko oš.deda wrote:društvo stari, potrošnja opada, ali ja sam i dalje kategorički protiv državne potrošnje jer tako kaže moja ideologija
ti kao nezaposlen ne sudjeluješ u financiranju ničeg
Guest- Guest
A, struktura potrosnje?
Svejedno,ili?
Svejedno,ili?
2014-04-12
pogljedoj in spending.deda wrote:aben wrote:protiv državne potrošnje dokel god jo morun sudjelovati u financiraju. čin se skinete s moje cice, udri koliko oš.deda wrote:društvo stari, potrošnja opada, ali ja sam i dalje kategorički protiv državne potrošnje jer tako kaže moja ideologija
ti kao ne zaposlen ne sudjeluješ u financiranju ničeg
moro sun registrirati djelatnost:(
2014-04-16
abeni, johngaliti, šonje i slični, to je ekipa koja ne može shvatiti matematiku, nema mentalnih kapaciteta
njima se operacijom oduzimanja povećava suma
Guest- Guest
ti nan se jovi:)deda wrote:abeni, johngaliti, šonje i slični, to je ekipa koja ne može shvatiti matematiku, nema mentalnih kapaciteta
bogati celo vrime gljedoš samo polak ekonomije- šoldi, a sve ono za ča se šoldi razmjenjuju nit ne znoš da postoji. a da ne govorimo da društvo obogaćije i siva ekonomija, koja ti izmiče altogether.
2014-04-16
aben wrote:
pogljedoj in spending.
što s njim? 42%, njemačka 44%, hrvatska 46%
dug im je 230% BDPa, kako su došli do te brojke, štednjom i rezanjem?
Kina nedavno kad je počela recesija kod njih zbog pada potrošnje u EU i SADu, zbog pada izvoza, napravila fiskalni stimulus od 70% BDPa u jednoj godini, ekonomija se odmah oporavila zbog državne potrošnje
boli ih briga za komunističku ideologiju, bitan im je rast i napredak
Hrvatima je bitno da susjedu crkne krava, da dobije otkaz, da nema za kruh
Guest- Guest
Irska radila deficit od 30% BDPa, 65% potrošnje je bila državna potrošnja, privatni sektor se oporavio i sad imaju novi bum
Guest- Guest
nojvjerojatnije starin stanovništvon. jebiga, njihovi ne će da umiru.deda wrote:aben wrote:
pogljedoj in spending.
što s njim? 42%, njemačka 44%, hrvatska 46%
dug im je 250% BDPa, kako su došli do te brojke, štednjom i rezanjem?
Kina nedavno kad je počela recesija kod njih zbog pada potrošnje u EU i SADu, zbog pada izvoza, napravila fiskalni stimulus od 70% BDPa u jednoj godini, ekonomija se odmah oporavila zbog državne potrošnje
boli ih briga za komunističku ideologiju, bitan im je rast i napredak
Hrvatima je bitno da susjedu crkne krava, da dobije otkaz, da nema za kruh
uglovnon, pogljedoj podatke i za one siromahe u švicarskoj.
2014-04-16
irska je postala porezna oaza, eto ča je. puštili su ljude da rodu, i plodovi se uvika beru di nemo države.deda wrote:Irska radila deficit od 30% BDPa, 65% potrošnje je bila državna potrošnja, privatni sektor se oporavio i sad imaju novi bum
2014-04-16
no stvarnost nije bitna, ideologija koju ja slijedim ima teoriju koja je suprotna od stvarnosti
bitno je da se držimo ideologije, bitno je imati čvrstu vjeru, samo najveći vjernici će biti nagrađeni
bitno je da se držimo ideologije, bitno je imati čvrstu vjeru, samo najveći vjernici će biti nagrađeni
Guest- Guest
aben wrote:irska je postala porezna oaza, eto ča je. puštili su ljude da rodu, i plodovi se uvika beru di nemo države.deda wrote:Irska radila deficit od 30% BDPa, 65% potrošnje je bila državna potrošnja, privatni sektor se oporavio i sad imaju novi bum
u Irskoj raste privatni dug, a kad ne raste privatni dug onda raste državni, ta dva duga kad se zbroje dobiješ rast BDPa
nema novog novca niti rasta ekonomije bez rasta duga
Private Debt to GDP in Ireland increased to 421.94 percent in 2015 from 400.99 percent in 2014. Private Debt to GDP in Ireland averaged 299.86 percent from 2001 until 2015, reaching an all time high of 421.94 percent in 2015 and a record low of 188.76 percent in 2002.
Last edited by deda on Tue 13 Dec - 23:44; edited 2 times in total
Guest- Guest
deda wrote:no stvarnost nije bitna, ideologija koju ja slijedim ima teoriju koja je suprotna od stvarnosti
opet un:(
jo bi prvi izgubi poso da se mene poslušo, ne bi bi nagrođen, nego bi moro nojti provi poso, a ne državno generirono sranje.
doduše, ti si vjerojatno računovođa u državnoj upravi, i ti bi moro nojti provi poso.
2014-04-16
ostavi se ti privatnoga duga. mi moremo roditi ča oćemo, ako ćemo se zaduživati oli trošiti. vi ne biste smili ni postojati, a kamoli trošiti.deda wrote:aben wrote:irska je postala porezna oaza, eto ča je. puštili su ljude da rodu, i plodovi se uvika beru di nemo države.deda wrote:Irska radila deficit od 30% BDPa, 65% potrošnje je bila državna potrošnja, privatni sektor se oporavio i sad imaju novi bum
u Irskoj raste privatni dug, a kad ne raste privatni dug onda raste državni, ta dva duga kad se zbroje dobiješ rast BDPa
nema novog novca niti rasta bez duga
Private Debt to GDP in Ireland increased to 421.94 percent in 2015 from 400.99 percent in 2014. Private Debt to GDP in Ireland averaged 299.86 percent from 2001 until 2015, reaching an all time high of 421.94 percent in 2015 and a record low of 188.76 percent in 2002.
2014-04-16
privatni dug 420% BDPa, joj kad se krene razduživati privatni sektor
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ministar o poreznoj reformi: Mislim da će svi roditelji biti zadovoljni
» kako je trosio Milanovic-bakanalije bivseg premijera
» Tomislav Klauški - Koga briga za opravdanja bivšeg premijera Milanovića...
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Kriminal u Poreznoj: Početak kraja SDP-ove vlade
» kako je trosio Milanovic-bakanalije bivseg premijera
» Tomislav Klauški - Koga briga za opravdanja bivšeg premijera Milanovića...
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Kriminal u Poreznoj: Početak kraja SDP-ove vlade
Page 3 of 3