Čović oponira Kolindi:'Moramo biti oprezniji kad govorimo o terorističkoj prijetnji iz BiH'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čović oponira Kolindi:'Moramo biti oprezniji kad govorimo o terorističkoj prijetnji iz BiH'
Msm, ne treba prelaziti granicu ukusa, jel.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Čović oponira Kolindi:'Moramo biti oprezniji kad govorimo o terorističkoj prijetnji iz BiH'
pa ovaj ti se zastavnik jna popisao po predsjednici a ti ga podrzavas...epikur37 wrote:Ne budi prost, svoj balkansko carsijski nivo ipak malo zauzdaj :)
2016-11-17
E tko vas ne zna.....
Pusti ti Covu s mirom a jos vise precjednicu s takvim upadica, hadzifezovic dao krila prostakluku.....tjah.
Pusti ti Covu s mirom a jos vise precjednicu s takvim upadica, hadzifezovic dao krila prostakluku.....tjah.
2015-08-06
Meni super, Cova kaze da problem terorizma nije toliko veliki kao sto tvrdi Kolinda, sve pet...nek se Kolinda onda ne mijesa i ne provaljuje...
2016-11-17
ni ne treba biti velik, dovoljno da postoji.govinda wrote:Meni super, Cova kaze da problem terorizma nije toliko veliki kao sto tvrdi Kolinda, sve pet...nek se Kolinda onda ne mijesa i ne provaljuje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kao sto postoji realno opasnost od terorizma u svakoj zemlji svijeta...kaja wrote:ni ne treba biti velik, dovoljno da postoji.govinda wrote:Meni super, Cova kaze da problem terorizma nije toliko veliki kao sto tvrdi Kolinda, sve pet...nek se Kolinda onda ne mijesa i ne provaljuje...
2016-11-17
govinda wrote:kao sto postoji realno opasnost od terorizma u svakoj zemlji svijeta...kaja wrote:ni ne treba biti velik, dovoljno da postoji.govinda wrote:Meni super, Cova kaze da problem terorizma nije toliko veliki kao sto tvrdi Kolinda, sve pet...nek se Kolinda onda ne mijesa i ne provaljuje...
:D :D
a ne, kod vas je to daleko izraženije obzirom na sastav stanovništva, širenje vehabizma i već žive ćelije isila ;)
No s njima ćete se morati obračunati sami.....
2015-08-06
Ne znam što misle izvući od toga i kako će se sami nositi s velikobošnjaštvom i velikosrbstvom, opet će narod stradati.govinda wrote:,Njemu? Ne...ima dovoljno novca i moci da mu Kolinda i HDZ iz Hrvatske uopste ne treba...Hrvati u BiH su poceli da sprovode neku svoju cudnu politiku, cestro kontra Zagrebu koji ionako odavno ne pitaju bas za sve..Regoč wrote:Ne znam koliko je uvezan s Brkićem, ali ovo bi mu mogao biti put prema dolje.
ma sta se bojis, Hrvatska ni onom najzadnjem teroristi segrtu nije interesantna...ovo vase upinjanje da postanete zrtve terorizma je stvarno morbidno...tereorizira Francusku a ti i Kolinda u glas: Hocemo i mi teror, de malo nas...morbidno..epikur37 wrote:govinda wrote:kao sto postoji realno opasnost od terorizma u svakoj zemlji svijeta...kaja wrote:ni ne treba biti velik, dovoljno da postoji.govinda wrote:Meni super, Cova kaze da problem terorizma nije toliko veliki kao sto tvrdi Kolinda, sve pet...nek se Kolinda onda ne mijesa i ne provaljuje...
a ne, kod vas je to daleko izraženije obzirom na sastav stanovništva, širenje vehabizma i već žive ćelije isila ;)
2016-11-17
govinda wrote:ma sta se bojis, Hrvatska ni onom najzadnjem teroristi segrtu nije interesantna...ovo vase upinjanje da postanete zrtve terorizma je stvarno morbidno...tereorizira Francusku a ti i Kolinda u glas: Hocemo i mi teror, de malo nas...morbidno..epikur37 wrote:govinda wrote:kao sto postoji realno opasnost od terorizma u svakoj zemlji svijeta...kaja wrote:ni ne treba biti velik, dovoljno da postoji.govinda wrote:Meni super, Cova kaze da problem terorizma nije toliko veliki kao sto tvrdi Kolinda, sve pet...nek se Kolinda onda ne mijesa i ne provaljuje...
ja ne znam kako ćete se vi s njima obračunati i spriječiti da stigma vehabizma i terorizma ne poklopi vam cijeli kolektiv...što prije to bolje morat ćete brzo djelovati :D
2015-08-06
hrvatstvo, bosnjastvo i srpstvo u BiH su predstava za narod. A narod je najebao i stradao odavno samo je glup pa iznova bira ove koji im prosipaju pricu o bhs-tvu....Sto se Dragana tice on se obezbijedio, nista njemu ni nejgovoj porodici nece faliti.. a sto se tice naroda moj je stav jasan: ko te jebe narode kad si glup, crkni stoko!Regoč wrote:Ne znam što misle izvući od toga i kako će se sami nositi s velikobošnjaštvom i velikosrbstvom, opet će narod stradati.govinda wrote:,Njemu? Ne...ima dovoljno novca i moci da mu Kolinda i HDZ iz Hrvatske uopste ne treba...Hrvati u BiH su poceli da sprovode neku svoju cudnu politiku, cestro kontra Zagrebu koji ionako odavno ne pitaju bas za sve..Regoč wrote:Ne znam koliko je uvezan s Brkićem, ali ovo bi mu mogao biti put prema dolje.
2016-11-17
boli nas kurac, mi pametni gledamo od cega da prezivimo...ostali glasaju..epikur37 wrote:govinda wrote:ma sta se bojis, Hrvatska ni onom najzadnjem teroristi segrtu nije interesantna...ovo vase upinjanje da postanete zrtve terorizma je stvarno morbidno...tereorizira Francusku a ti i Kolinda u glas: Hocemo i mi teror, de malo nas...morbidno..epikur37 wrote:govinda wrote:kao sto postoji realno opasnost od terorizma u svakoj zemlji svijeta...kaja wrote:
ni ne treba biti velik, dovoljno da postoji.
ja ne znam kako ćete se vi s njima obračunati i spriječiti da stigma vehabizma i terorizma ne poklopi vam cijeli kolektiv...što prije to bolje morat ćete brzo djelovati :D
2016-11-17
pa nije baš tako. zna se tko su teroristi današnjice, vehabije, selafije, kako se već zovu..govinda wrote:kao sto postoji realno opasnost od terorizma u svakoj zemlji svijeta...kaja wrote:ni ne treba biti velik, dovoljno da postoji.govinda wrote:Meni super, Cova kaze da problem terorizma nije toliko veliki kao sto tvrdi Kolinda, sve pet...nek se Kolinda onda ne mijesa i ne provaljuje...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vučić: O istrebljenjeu jednog naroda moramo da govorimo danas
» Ćović: HDZ-ova vlada je puno napravila za BiH, moramo im se odužiti na izborima
» Čović i Dodik u Mostaru: Moramo približiti Srpski i Hrvatski narod
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» Vučic: Moramo da povećamo broj prvorođene dece. Srbije neće biti
» Ćović: HDZ-ova vlada je puno napravila za BiH, moramo im se odužiti na izborima
» Čović i Dodik u Mostaru: Moramo približiti Srpski i Hrvatski narod
» SOA zabrinuta sve agresivnijim ponasanjem Srbije:'Moramo biti na oprezu.'
» Vučic: Moramo da povećamo broj prvorođene dece. Srbije neće biti
Page 2 of 2