Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 42 of 52
Page 42 of 52 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Serbinho-3 wrote:[size=23]Mesić: Hrvatska blokada Srbije je ekces; Đukanović: Crna Gora neće blokirati Srbiju (VIDEO)
Lana Gedošević , Beta , Tanjug , | 14. 12. 2016 - 12:07h 16:11h
| Komentara: 50
[/size]
Poslednji predsednik Predsedništva SFRJ i bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić ocenio je danas u Beogradu da je hrvatska blokada Srbije u pregovorima sa Evropskom unijom "ekces" i izrazio očekivanje da će ovaj problem brzo biti rešen.
ko njega išta više pita
Guest- Guest
srbi... :)))Noor wrote:Serbinho-3 wrote:[size=23]Mesić: Hrvatska blokada Srbije je ekces; Đukanović: Crna Gora neće blokirati Srbiju (VIDEO)
[/size]
Poslednji predsednik Predsedništva SFRJ i bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić ocenio je danas u Beogradu da je hrvatska blokada Srbije u pregovorima sa Evropskom unijom "ekces" i izrazio očekivanje da će ovaj problem brzo biti rešen.
ko njega išta više pita
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mazohisti, kazem ja...Noor wrote:govinda wrote:Meni je vec neugodno gledajuci sta im radite...
da im ne paše, digli bi sidro odavde...ne daj bože, jer tko bi nam dizao tlak svako jutro :)
2016-11-17
mogu zamisliti kako Srbijanci zovu telefonom po Hrvatskoj svakog koga znaju ne bi li izjavio ili izjavila da ce poglavlje biti odblokirano :)))michaellcmacha wrote:srbi... :)))Noor wrote:Serbinho-3 wrote:[size=23]Mesić: Hrvatska blokada Srbije je ekces; Đukanović: Crna Gora neće blokirati Srbiju (VIDEO)
[/size]
ko njega išta više pita
2016-11-17
de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:mazohisti, kazem ja...Noor wrote:govinda wrote:Meni je vec neugodno gledajuci sta im radite...
da im ne paše, digli bi sidro odavde...ne daj bože, jer tko bi nam dizao tlak svako jutro :)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:srbi... :)))Noor wrote:Serbinho-3 wrote:[size=23]Mesić: Hrvatska blokada Srbije je ekces; Đukanović: Crna Gora neće blokirati Srbiju (VIDEO)
[/size]
ko njega išta više pita
a šta se taj smuca po beogradu? opet lobira za hrvatske gospodarstvenike ili tješi vučića?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:mazohisti, kazem ja...Noor wrote:govinda wrote:Meni je vec neugodno gledajuci sta im radite...
iz Suljagić Sokaka
Guest- Guest
jesam, iz grada sam, pitajmichaellcmacha wrote:de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:mazohisti, kazem ja...Noor wrote:govinda wrote:Meni je vec neugodno gledajuci sta im radite...
2016-11-17
hehe, nisam iz Sokaka, malo sam blize gradu :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:mazohisti, kazem ja...Noor wrote:govinda wrote:Meni je vec neugodno gledajuci sta im radite...
iz Suljagić Sokaka
2016-11-17
govinda wrote:hehe, nisam iz Sokaka, malo sam blize gradu :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:mazohisti, kazem ja...Noor wrote:
iz Suljagić Sokaka
gradski deran :)
Guest- Guest
ma blize sam dva minuta :) za Brcake iz centra sam seljak :)Noor wrote:govinda wrote:hehe, nisam iz Sokaka, malo sam blize gradu :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:
mazohisti, kazem ja...
iz Suljagić Sokaka
2016-11-17
govinda wrote:ma blize sam dva minuta :) za Brcake iz centra sam seljak :)Noor wrote:govinda wrote:hehe, nisam iz Sokaka, malo sam blize gradu :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:
de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...
iz Suljagić Sokaka
onda si iz Klanca :))
Guest- Guest
jel poznaš edina Baku....bakovićagovinda wrote:jesam, iz grada sam, pitajmichaellcmacha wrote:de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:mazohisti, kazem ja...Noor wrote:govinda wrote:Meni je vec neugodno gledajuci sta im radite...
2015-08-08
Blizu :) preko pruge sam...Noor wrote:govinda wrote:ma blize sam dva minuta :) za Brcake iz centra sam seljak :)Noor wrote:govinda wrote:hehe, nisam iz Sokaka, malo sam blize gradu :)))Noor wrote:
iz Suljagić Sokaka
2016-11-17
Odbojkasa? Znam...u Kataru je sad, trenira tamosnje odbojkase...michaellcmacha wrote:jel poznaš edina Baku....bakovićagovinda wrote:jesam, iz grada sam, pitajmichaellcmacha wrote:de da ja tebe neš pitam jesi li ti baš iz brčkog...govinda wrote:mazohisti, kazem ja...Noor wrote:
2016-11-17
nekad smo si bili dobri... ima tomu davno...
2015-08-08
Ozbiljno? Igrao je on u Hrvatskoj, jel de? Trenirao je nase odbojkase pa Kakanj cini mi se onda je dobio ponudu iz Katara i tamo je vec par godina...i zena i djeca su sa njim tamo..vidim ga kad dodje u Brcko, preko ljeta..michaellcmacha wrote:nekad smo si bili dobri... ima tomu davno...
Last edited by govinda on 15/12/2016, 01:28; edited 1 time in total
2016-11-17
osobno ga ne poznaš...govinda wrote:Ozbiljno? Igrao je on u Hrvatskoj, jel de? Trenirao je nase odbojkase pa Kakanj cini mi se onda je dobio ponudu iz Katara i tamo je vec par godina...michaellcmacha wrote:nekad smo si bili dobri... ima tomu davno...
2015-08-08
..
pozdravimo se na ulici..mislim, generacija smo, poznamo se ali se nismo druzili...zena mu je radila sa mnom nekad davno...michaellcmacha wrote:osobno ga ne poznaš...govinda wrote:Ozbiljno? Igrao je on u Hrvatskoj, jel de? Trenirao je nase odbojkase pa Kakanj cini mi se onda je dobio ponudu iz Katara i tamo je vec par godina...michaellcmacha wrote:nekad smo si bili dobri... ima tomu davno...
2016-11-17
Donja mahala. Mahalaš, jelda...govinda wrote:Blizu :) preko pruge sam...Noor wrote:govinda wrote:ma blize sam dva minuta :) za Brcake iz centra sam seljak :)Noor wrote:govinda wrote:
hehe, nisam iz Sokaka, malo sam blize gradu :)))
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
ravne-brčko...predgrađe brckog koej jedino nije palo pocetkom svibnja 1992 godine....mala skupina dragovoljaca hrvata i bosnjaka...jedini su bili svjesni sto ih ceka..i organizirila si su dosta ranije prije napada cetnika na brcko..kako mi ej pricao jedna hrvat iz ravne brcko..'puca se na sve starne..vec plamti dobrano sukob u ostalim dijelovima posavine i bh-a..a brcaci spavaju misleci da ce ih cede zaobici..nudili smo im pomoc da se koliko toliko u samom gardu organizira obrana..podjelili smo i nesto oruzja ali komsije su odnijali sa odgovorom..'pa nece valjda nas komsije'...i desilo se to so se desilo..veliko stradavanje i hrvata i bosnjaka u brckom..mi u ravne brcko smo se dosta dobro organizirali iako nas nije bilo puno uspjeli smo organizirati punktove za obranu..i nabaviti nesto oruzja posebno protuoklopnog..cetnici nakon sto su osvojili najevci dio brckog krenuli su na nas..ali mi smo vec u prvom napadu zestoko uzvratili i povukli su se..to ej za njih bio sok jer uopce nisu ocekivali da im netko u brckom moze pruziti znatniji otpor..pokusali su jos sa nekoliko napada iducih dana i svi su odbijeni i tu smo konacno uspostavili liniju obrane do kraja rata'..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 42 of 52 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 47 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 42 of 52