Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 35 of 52
Page 35 of 52 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 43 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
u sto ulazite?pizzon wrote:vuksadinare wrote:jos je smjesnije da su ove svađe zbog neceg sto je u poluraspadnutom stanju..ajd da je eu na vrhuncu moci pa bi nekako i bilo logicno da se sukobljavas za neke pozicije..ali krava umire a pobise se zbog mlijeka koje se prolilo
pa napustite, demonstrativno, jer mi, srbija, neminovno ulazamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:vuksadinare wrote:jos je smjesnije da su ove svađe zbog neceg sto je u poluraspadnutom stanju..ajd da je eu na vrhuncu moci pa bi nekako i bilo logicno da se sukobljavas za neke pozicije..ali krava umire a pobise se zbog mlijeka koje se prolilo
pa napustite, demonstrativno, jer mi, srbija, neminovno ulazamo
aha, evo-samo sto nismo...
zapamti da srbija nikada nece da udje u EU. ni narod to ne zeli, a ni unija nas ne zeli unutra. odavno je merkel govorila kako se sa ulaskom hrvatske zaokruzuje proces pristupa EU.
Guest- Guest
opet se malo gubiš... ti si trenutno u našoj kući, nepozvan i neželjen i kao gost i kao prolaznik.... svi vi kada prolazite kroz hrvatsku se nelagodno osjećate i cilj vam je što prije prolaufati... pitaj se zašto tulipanje... ;) moguć zato što vas nekako baš i ne fermamo... ;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pa stvarno šta ćete ovde, nit vas ko zvao nit vas ko poželio... :))Sto'jan wrote:pizzon wrote:normalno da nam je pun q hr " nestasslUka "
narod, koji lomi table, manjinskog naroda, srpskog,
koji impozantno ucestuvje u materiji hrvatskog
" puchanstva " deli lekcije o eu standardima.
zena, kolinda, koja se izvinjava zbog srpskih
cokladica, opet govori o eu standardima.
ajde, voznja
i pizzone, da te pitam jednu stvar: koji ces kurac u savez sa takvom stokom? sta cemo tamo?
dabome, daleko vam svima lepa kuca od nase...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:problemi sa percepcijom... ;)... što bi mi napuštali naše prirodno okruženje... vi ne da nećete da napuštate eu i nato nego vi nikad nećete ni ući u te dvije asocijacije.... :))) a ako i uđete tek ćete onda da najebedete.... :)))pizzon wrote:vuksadinare wrote:tomu i ja govorim....postenije ej svak na svoju stranu....mozda bi se i prije tako popravili odnosi nego ovako..sto nije to 'zajednistvo' i dovelo do mnogobrojnih sranja....samo slijepci i oni koji namjerno ne zele to vidjeti iz nekih svojih interesa..Sto'jan wrote:pizzon wrote:normalno da nam je pun q hr " nestasslUka "
ajde, voznja
i pizzone, da te pitam jednu stvar: koji ces kurac u savez sa takvom stokom? sta cemo tamo?
ti bi prvi pao u nesvest da hr danas napusti eu i nato
hahaha, slusaj, mi smo bili saveznici saveznika,
kad vi niste smeli ni da izgovrite hrvatska,
u au institucijama.
ali ste zato otvorili kon. naci logore za narod
preko cijih ste ledja itekako ostvarili
" suvremenu hrvatsku " pa sad kenjate do neba
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:problemi sa percepcijom... ;)... što bi mi napuštali naše prirodno okruženje... vi ne da nećete da napuštate eu i nato nego vi nikad nećete ni ući u te dvije asocijacije.... :))) a ako i uđete tek ćete onda da najebedete.... :)))pizzon wrote:vuksadinare wrote:tomu i ja govorim....postenije ej svak na svoju stranu....mozda bi se i prije tako popravili odnosi nego ovako..sto nije to 'zajednistvo' i dovelo do mnogobrojnih sranja....samo slijepci i oni koji namjerno ne zele to vidjeti iz nekih svojih interesa..Sto'jan wrote:pizzon wrote:normalno da nam je pun q hr " nestasslUka "
ajde, voznja
videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu...
Guest- Guest
dok svi ako en svi dobar dio onih u eu gledaju kako da pobjegnu ili se bar distanciraju..mi se tucemo oko te ue..to ej dokaz koliko smo doista u qurtzu...a vi cak i vise kad toliko jurisate da uđete....cak vise ni jedna bosna imakedonija nisu toliko zagrijane za ulazakSto'jan wrote:vuksadinare wrote:jos je smjesnije da su ove svađe zbog neceg sto je u poluraspadnutom stanju..ajd da je eu na vrhuncu moci pa bi nekako i bilo logicno da se sukobljavas za neke pozicije..ali krava umire a pobise se zbog mlijeka koje se prolilo
tako je
2015-09-08
michaellcmacha wrote:opet se malo gubiš... ti si trenutno u našoj kući, nepozvan i neželjen i kao gost i kao prolaznik.... svi vi kada prolazite kroz hrvatsku se nelagodno osjećate i cilj vam je što prije prolaufati... pitaj se zašto tulipanje... ;) moguć zato što vas nekako baš i ne fermamo... ;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pa stvarno šta ćete ovde, nit vas ko zvao nit vas ko poželio... :))Sto'jan wrote:pizzon wrote:normalno da nam je pun q hr " nestasslUka "
ajde, voznja
izbaci me ako mozes...
a u hrvatskoj mi je uvek lepo, nemam nikakav osecaj nelagode niti bilo cega.
Guest- Guest
pizzon wrote:michaellcmacha wrote:problemi sa percepcijom... ;)... što bi mi napuštali naše prirodno okruženje... vi ne da nećete da napuštate eu i nato nego vi nikad nećete ni ući u te dvije asocijacije.... :))) a ako i uđete tek ćete onda da najebedete.... :)))pizzon wrote:vuksadinare wrote:tomu i ja govorim....postenije ej svak na svoju stranu....mozda bi se i prije tako popravili odnosi nego ovako..sto nije to 'zajednistvo' i dovelo do mnogobrojnih sranja....samo slijepci i oni koji namjerno ne zele to vidjeti iz nekih svojih interesa..Sto'jan wrote:
u au institucijama.
pa i oni su bili saveznici-silama osovine i trojnom paktu...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:opet se malo gubiš... ti si trenutno u našoj kući, nepozvan i neželjen i kao gost i kao prolaznik.... svi vi kada prolazite kroz hrvatsku se nelagodno osjećate i cilj vam je što prije prolaufati... pitaj se zašto tulipanje... ;) moguć zato što vas nekako baš i ne fermamo... ;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pa stvarno šta ćete ovde, nit vas ko zvao nit vas ko poželio... :))Sto'jan wrote:pizzon wrote:normalno da nam je pun q hr " nestasslUka "
ajde, voznja
ni jedan srbin da je pametan,
nikad ne bi prosao kroz hrvatsku.
zato i jacamo veze sa madjarskom
da ne moramo vise nikad da koristimo
taj pravac. srbija je ranije
na zapad isla dunavom, preko madjarske
Guest- Guest
to što ste vi bili možete mačku o rep da obesite.... usput jeste li se zapitali da možda rus nije dogovorio opet neki aranžman sa nama kad smo mi tako zapeli da vas kočimo a to trenutno jedino rusu odogovara... da onaj s-300 što su vam rusi obećali nije nama odlučio pokloniti... ne prodati nego pokloniti... :))))Sto'jan wrote:pizzon wrote:michaellcmacha wrote:problemi sa percepcijom... ;)... što bi mi napuštali naše prirodno okruženje... vi ne da nećete da napuštate eu i nato nego vi nikad nećete ni ući u te dvije asocijacije.... :))) a ako i uđete tek ćete onda da najebedete.... :)))pizzon wrote:vuksadinare wrote:
tomu i ja govorim....postenije ej svak na svoju stranu....mozda bi se i prije tako popravili odnosi nego ovako..sto nije to 'zajednistvo' i dovelo do mnogobrojnih sranja....samo slijepci i oni koji namjerno ne zele to vidjeti iz nekih svojih interesa..
u au institucijama.
2015-08-08
pa to, samo tako nastavite u čelo vas ladno ljubimo.... samo okolo kere, ali okanite se malih vrata... :)))pizzon wrote:michaellcmacha wrote:opet se malo gubiš... ti si trenutno u našoj kući, nepozvan i neželjen i kao gost i kao prolaznik.... svi vi kada prolazite kroz hrvatsku se nelagodno osjećate i cilj vam je što prije prolaufati... pitaj se zašto tulipanje... ;) moguć zato što vas nekako baš i ne fermamo... ;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:pa stvarno šta ćete ovde, nit vas ko zvao nit vas ko poželio... :))Sto'jan wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:to što ste vi bili možete mačku o rep da obesite.... usput jeste li se zapitali da možda rus nije dogovorio opet neki aranžman sa nama kad smo mi tako zapeli da vas kočimo a to trenutno jedino rusu odogovara... da onaj s-300 što su vam rusi obećali nije nama odlučio pokloniti... ne prodati nego pokloniti... :))))Sto'jan wrote:pizzon wrote:michaellcmacha wrote:problemi sa percepcijom... ;)... što bi mi napuštali naše prirodno okruženje... vi ne da nećete da napuštate eu i nato nego vi nikad nećete ni ući u te dvije asocijacije.... :))) a ako i uđete tek ćete onda da najebedete.... :)))pizzon wrote:
u au institucijama.
putin sa vama nesto da ugovara? opet se gubis?
Guest- Guest
to su gluposti,da dozvolimo hr udzbenike na teritoriji srbije.
nikad !
nikad !
Guest- Guest
nikad..sto je's je's...pizzon wrote:to su gluposti,da dozvolimo hr udzbenike na teritoriji srbije.
nikad !
2015-09-08
pizzon wrote:to su gluposti,da dozvolimo hr udzbenike na teritoriji srbije.
nikad !
moze udzbenici na hrvatskom, ali one koje izdaje zavod za udzbenike i nastavna sredstva beograd...
smece i mitomaniju iz hrvatske paliti jos na granici.
Guest- Guest
da, nije prpblem hr. jezikSto'jan wrote:pizzon wrote:to su gluposti,da dozvolimo hr udzbenike na teritoriji srbije.
nikad !
moze udzbenici na hrvatskom, ali one koje izdaje zavod za udzbenike i nastavna sredstva beograd...
vec smisao sadzaja u njima
to vazi i za siptare
Guest- Guest
pizzon wrote:da, nije prpblem hr. jezikSto'jan wrote:pizzon wrote:to su gluposti,da dozvolimo hr udzbenike na teritoriji srbije.
nikad !
vec smisao sadzaja u njima
to vazi i za siptare
aha siptari iz preseva hoce udzbenike sa kosova u koijma pise da je milos obilic siptar, a da su srpski manastiri sagradjeni na rusevinama siptarskih spomenika...
sta sve danas papir trpi...
Guest- Guest
Bela kuća saopštila je ranije danas da su Plenković i Bajden razgovarali o evroatlanskim integracijama Zapadnog Balkana.michaellcmacha wrote:pa to, samo tako nastavite u čelo vas ladno ljubimo.... samo okolo kere, ali okanite se malih vrata... :)))pizzon wrote:michaellcmacha wrote:opet se malo gubiš... ti si trenutno u našoj kući, nepozvan i neželjen i kao gost i kao prolaznik.... svi vi kada prolazite kroz hrvatsku se nelagodno osjećate i cilj vam je što prije prolaufati... pitaj se zašto tulipanje... ;) moguć zato što vas nekako baš i ne fermamo... ;)Sto'jan wrote:michaellcmacha wrote:
pa stvarno šta ćete ovde, nit vas ko zvao nit vas ko poželio... :))
U saopštenju Bele kuće o ovom razgovoru, za koji Hina ukazuje da je obavljen na dan kada je Hrvatska blokirala otvaranje jednog poglavlja u pregovorima Srbije s EU, kaže se da su Bajden i Plenković razgovarali o važnosti evroatlanskih integracija svih zemalja na Zapadnom Balkanu.
"Ccelnici su se suglasili da će napredak prema tom cilju doprineti miru, stabilnosti i napretku celog regiona", kažu u Bajdenovom kabinetu bez navođenja pojedinosti.
avlijanerU_ne zele o pojedinostima ):)
Guest- Guest
c/p INDEX:
"Zamjenica bugarskog premijera zadužena za europske poslove i ministrica obrazovanja Meglena Kuneva potvrdila je da njezina vlada nije dobila tražena objašnjenja i da zbog toga nije mogla podići svoje rezerve.
Većina bugarskih pitanja odnosi se na prava bugarske manjine u istočnoj Srbiji."
Pa da, Srbiju je ustvari blokirala Bukarska, a Hrvati samo podržali nekadašnje bratske susjede.
"Zamjenica bugarskog premijera zadužena za europske poslove i ministrica obrazovanja Meglena Kuneva potvrdila je da njezina vlada nije dobila tražena objašnjenja i da zbog toga nije mogla podići svoje rezerve.
Većina bugarskih pitanja odnosi se na prava bugarske manjine u istočnoj Srbiji."
Pa da, Srbiju je ustvari blokirala Bukarska, a Hrvati samo podržali nekadašnje bratske susjede.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
ne postoji bugarska blokada,
postoje simpatije pre istoj,
verovatno.
bugarska bez manjina, po ustavu.
neka se nose u p.materinu,
ne znam ko je gori
postoje simpatije pre istoj,
verovatno.
bugarska bez manjina, po ustavu.
neka se nose u p.materinu,
ne znam ko je gori
Guest- Guest
Eroo wrote:c/p INDEX:
o manjini prica drzava koja je svojim ustavom ukinula manjine...
Guest- Guest
Page 35 of 52 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 43 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 35 of 52