Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 19 of 52
Page 19 of 52 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
svega mi htjedoh napisati "pizon ce u svecku" :)))pizzon wrote:omni wrote:Pizzon gdje ces kad udje Srbija u EU? Nemacka? Irska? Danska?
ih, vec imam rezervisano, malme, svedska.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
zbog plavuša ili?pizzon wrote:omni wrote:Pizzon gdje ces kad udje Srbija u EU? Nemacka? Irska? Danska?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
heheheheheh.....ja samo cekam da ovi moji u BiH krenu ispunjavati te upitnike..kako cemo se svi smijati ovdje na forumu..kaja wrote:tako je sanader otišao jer nije mogao trpjeti nepravdu sa slovencima, na kraju smo saznali da je zapravo otišao jer je drpio 100 miljona eura i dobio naredbu da se makne.
a mi psovali slovence, skakali do plafona.
2016-11-17
Valja razmotat da bi se uvjerio a da pri tom ne dobije noz u stomak.kaja wrote:zbog plavuša ili?pizzon wrote:omni wrote:Pizzon gdje ces kad udje Srbija u EU? Nemacka? Irska? Danska?
omni-
2014-04-12
uhh, mogu misliti što će to tek biti.govinda wrote:heheheheheh.....ja samo cekam da ovi moji u BiH krenu ispunjavati te upitnike..kako cemo se svi smijati ovdje na forumu..kaja wrote:tako je sanader otišao jer nije mogao trpjeti nepravdu sa slovencima, na kraju smo saznali da je zapravo otišao jer je drpio 100 miljona eura i dobio naredbu da se makne.
a mi psovali slovence, skakali do plafona.
2015-08-15
Cinimo vam uslugu,lakse ce vam prođi krađe, poskupljenja, i sl.
Znamo iz iskustva.
:S
Znamo iz iskustva.
:S
2014-04-12
[size=30]adna EU gde Hrvati vode reč"[/size]
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja ti i rekoh da vas je izjebao ko ovce. Glupi Bosanci.govinda wrote:Nije mene on nista izjebao, ja da sam ga gadjao ne bih ga gadjao plasticnom flasom...samo znam da nisu nikad otkriveni "napadaci"..ali da je bila frka u Srbiji sa nekim srpskim udbasima koji su se bunili sto su poslani u Srebrenicu dan prije njegovog dolaska...dzango wrote:Tu vas je izjebo ko ovce. Hteli ste da udarite na RS a on ispao žrtva u sred Srebrenice.govinda wrote:Pa sjecas se onog u Srebrenici? U 8 ujutro na svim portalima je bilo "Vucic se ponizio otisavsi u Srebrenicu", "Vucic se prodao islamistima", Vucic zaboravio srpske zrtve oko Bratunca...u podne "Pokusaj ubistva naseg premijera, ovo je atak na Srbiju, Vucic pokazao srpsku cast i postenje, Vucic je najbolji...
eto, mi glupi a on vama premijer...ok, glupi smo, Srbijanci su pametni...dzango wrote:Ja ti i rekoh da vas je izjebao ko ovce. Glupi Bosanci.govinda wrote:Nije mene on nista izjebao, ja da sam ga gadjao ne bih ga gadjao plasticnom flasom...samo znam da nisu nikad otkriveni "napadaci"..ali da je bila frka u Srbiji sa nekim srpskim udbasima koji su se bunili sto su poslani u Srebrenicu dan prije njegovog dolaska...dzango wrote:Tu vas je izjebo ko ovce. Hteli ste da udarite na RS a on ispao žrtva u sred Srebrenice.govinda wrote:Pa sjecas se onog u Srebrenici? U 8 ujutro na svim portalima je bilo "Vucic se ponizio otisavsi u Srebrenicu", "Vucic se prodao islamistima", Vucic zaboravio srpske zrtve oko Bratunca...u podne "Pokusaj ubistva naseg premijera, ovo je atak na Srbiju, Vucic pokazao srpsku cast i postenje, Vucic je najbolji...
2016-11-17
Govana za raju ne fali.kaja wrote:kakva predstava za sirotinju, kolosalno.
vučko je ljut otišao sa sastanka na kojem uopće premijeri ne trebaju biti pa tako ni on jer brani srpstvo pred izbore.
plenki je dobio komandu k nozi iz njemačke i odblokirao prva dva koja se tiču njega a blokirao treće sa još pet zemalja, koje je blokirano jer ih namjerno usporavaju da ne požure s primanjem, irelevatno što se tiče hrvatske ali on brani hrvatstvo.
za dobit proljev..
jadan ti, s takvim mozgom.Serbinho-3 wrote:[size=30]adna EU gde Hrvati vode reč"[/size]
2015-08-15
Jebiga, kod vas Bakir. Sad ga jebi ko je bolje prošao.govinda wrote:eto, mi glupi a on vama premijer...ok, glupi smo, Srbijanci su pametni...dzango wrote:Ja ti i rekoh da vas je izjebao ko ovce. Glupi Bosanci.govinda wrote:Nije mene on nista izjebao, ja da sam ga gadjao ne bih ga gadjao plasticnom flasom...samo znam da nisu nikad otkriveni "napadaci"..ali da je bila frka u Srbiji sa nekim srpskim udbasima koji su se bunili sto su poslani u Srebrenicu dan prije njegovog dolaska...dzango wrote:Tu vas je izjebo ko ovce. Hteli ste da udarite na RS a on ispao žrtva u sred Srebrenice.govinda wrote:Pa sjecas se onog u Srebrenici? U 8 ujutro na svim portalima je bilo "Vucic se ponizio otisavsi u Srebrenicu", "Vucic se prodao islamistima", Vucic zaboravio srpske zrtve oko Bratunca...u podne "Pokusaj ubistva naseg premijera, ovo je atak na Srbiju, Vucic pokazao srpsku cast i postenje, Vucic je najbolji...
Gostujući na Radio-televiziji Srbije, Dačić je kazao da je "jadna EU u kojoj Hrvatska vodi glavnu reč" i ocenio da bi Brisel trebalo više pažnje da posveti onom što se dešava u Hrvatskoj.
"Nismo mi naivni. Prosto ne mogu da verujem da moćna EU ne može da utiče na Hrvatsku i Bugarsku u vezi poglavlja. Vrednosti Unije se svaki dan krše u Hrvatskoj, ali da sačekamo da li će se danas nešto promeniti, teorijski postoji ta mogućnost", rekao je Dačić.
Dačić je kazao da Srbija ima svoj put ka EU, ali i da neće nikome dopustiti da je "ponižava i vređa ili uslovljava otvaranjem poglavlja".
"Nije više u pitanju postupak određene vlade već se stvorila antisrpska atmosfera. Ni ova Vlada Hrvatske nije promenila takav odnos prema Srbiji. I Bugarska je imala određene rezerve oko poglavlja 26, ali lako je napisati u Ustavu da nemate nacionalne manjine, kao što je to uradila Bugarska, a onda da govorite o pravima svoje manjine u Srbiji", naveo je Dačić.
Komentarišući jučerašnje razgovore ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova sa državnim rukovodstvom Srbije, Dačić je kazao da Beograd treba da se "ponosi" redovnom komunikacijom sa Moskvom.
"Ako imamo problem u međunarodnim forumima, uvek prvo zovemo Rusiju. Kada pozovemo Vašington oni nam kažu da su mnogo uložili u nezavisnost Kosova a kada pozovemo Moskvu, imamo podršku", rekao je ministar.
On je ocenio i da EU "mora da vodi računa o svojoj privlačnosti" kao i da opredeljenje Beograda ka evrointegracijama neće nikada stvoriti od Srbije "antirusku državu".
Dačić je dodao da sa Lavrovom nije bilo razgovora o statusu ruskog humanitarnog centra u Nišu niti o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.
"To su gluposti da je centar u Nišu špijunski centar. Premijer Aleksandar Vučić će najverovatnije 21. decembra posetiti Moskvu i imaće dovoljno vremena da o tome razgovora sa predsednikom Vlade Rusije Dmitrijem Medvedevom", naveo je Dačić.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i delegacija Srbije napustili su sinoć Brisel zbog stava Hrvatske da blokira otvaranje poglavlja 26 o obrazovanju u pregovorima o priključenju Srbije EU.
Vučić je povodom odluke Hrvatske izjavio da je Srbiji dosta "hrvatskog iživljavanja" i da će "od danas" drugačije reagovati.
"Nismo mi naivni. Prosto ne mogu da verujem da moćna EU ne može da utiče na Hrvatsku i Bugarsku u vezi poglavlja. Vrednosti Unije se svaki dan krše u Hrvatskoj, ali da sačekamo da li će se danas nešto promeniti, teorijski postoji ta mogućnost", rekao je Dačić.
Dačić je kazao da Srbija ima svoj put ka EU, ali i da neće nikome dopustiti da je "ponižava i vređa ili uslovljava otvaranjem poglavlja".
"Nije više u pitanju postupak određene vlade već se stvorila antisrpska atmosfera. Ni ova Vlada Hrvatske nije promenila takav odnos prema Srbiji. I Bugarska je imala određene rezerve oko poglavlja 26, ali lako je napisati u Ustavu da nemate nacionalne manjine, kao što je to uradila Bugarska, a onda da govorite o pravima svoje manjine u Srbiji", naveo je Dačić.
Komentarišući jučerašnje razgovore ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova sa državnim rukovodstvom Srbije, Dačić je kazao da Beograd treba da se "ponosi" redovnom komunikacijom sa Moskvom.
"Ako imamo problem u međunarodnim forumima, uvek prvo zovemo Rusiju. Kada pozovemo Vašington oni nam kažu da su mnogo uložili u nezavisnost Kosova a kada pozovemo Moskvu, imamo podršku", rekao je ministar.
On je ocenio i da EU "mora da vodi računa o svojoj privlačnosti" kao i da opredeljenje Beograda ka evrointegracijama neće nikada stvoriti od Srbije "antirusku državu".
Dačić je dodao da sa Lavrovom nije bilo razgovora o statusu ruskog humanitarnog centra u Nišu niti o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.
"To su gluposti da je centar u Nišu špijunski centar. Premijer Aleksandar Vučić će najverovatnije 21. decembra posetiti Moskvu i imaće dovoljno vremena da o tome razgovora sa predsednikom Vlade Rusije Dmitrijem Medvedevom", naveo je Dačić.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić i delegacija Srbije napustili su sinoć Brisel zbog stava Hrvatske da blokira otvaranje poglavlja 26 o obrazovanju u pregovorima o priključenju Srbije EU.
Vučić je povodom odluke Hrvatske izjavio da je Srbiji dosta "hrvatskog iživljavanja" i da će "od danas" drugačije reagovati.
2014-08-25
ma kakvi, al vidim se uredno lože.dzango wrote:Govana za raju ne fali.kaja wrote:kakva predstava za sirotinju, kolosalno.
vučko je ljut otišao sa sastanka na kojem uopće premijeri ne trebaju biti pa tako ni on jer brani srpstvo pred izbore.
plenki je dobio komandu k nozi iz njemačke i odblokirao prva dva koja se tiču njega a blokirao treće sa još pet zemalja, koje je blokirano jer ih namjerno usporavaju da ne požure s primanjem, irelevatno što se tiče hrvatske ali on brani hrvatstvo.
za dobit proljev..
2015-08-15
pizzon wrote:omni wrote:Pizzon gdje ces kad udje Srbija u EU? Nemacka? Irska? Danska?
lijep gradić
jel on kreten pa ne kuži da baš utječu i da im je rečeno da blokiraju ili isto ko vučko loži raju..Serbinho-3 wrote: Prosto ne mogu da verujem da moćna EU ne može da utiče na Hrvatsku i Bugarsku u vezi poglavlja. rekao je Dačić.
2015-08-15
kaja wrote:ma kakvi, al vidim se uredno lože.dzango wrote:Govana za raju ne fali.kaja wrote:kakva predstava za sirotinju, kolosalno.
za dobit proljev..
i onda se ljudi čude da putin jebe majku svima i da europa propada
2014-08-25
kaja wrote:jel on kreten pa ne kuži da baš utječu i da im je rečeno da blokiraju ili isto ko vučko loži raju..Serbinho-3 wrote: Prosto ne mogu da verujem da moćna EU ne može da utiče na Hrvatsku i Bugarsku u vezi poglavlja. rekao je Dačić.
a ne za razliku od vučka on je stvarno glup ko kurac
marcellus wrote:kaja wrote:ma kakvi, al vidim se uredno lože.dzango wrote:Govana za raju ne fali.kaja wrote:kakva predstava za sirotinju, kolosalno.
za dobit proljev..
i onda se ljudi čude da putin jebe majku svima i da europa propada
a jel? onda stvarno to misli.marcellus wrote:kaja wrote:jel on kreten pa ne kuži da baš utječu i da im je rečeno da blokiraju ili isto ko vučko loži raju..Serbinho-3 wrote: Prosto ne mogu da verujem da moćna EU ne može da utiče na Hrvatsku i Bugarsku u vezi poglavlja. rekao je Dačić.
a ne za razliku od vučka on je stvarno glup ko kurac
2015-08-15
Page 19 of 52 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 35 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 19 of 52