KAKVA DOMINACIJA KALINIĆA ŠTA RADI KALE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
KAKVA DOMINACIJA KALINIĆA ŠTA RADI KALE
volej pa petom bože kakva igračina. no 1 hrvatski napadač bez trunka sumnje. nije toliko ni u golovima i brojkama već klasi
Bas je klasa!
(Y)
Zanima me jedna stvar: jel iko vidija gol Santinija prošli vikend?
Brutala!
<3
(Y)
Brutala!
<3
Guest- Guest
Re: KAKVA DOMINACIJA KALINIĆA ŠTA RADI KALE
kale gospodar vremena, dva gola kakve mandžukić nema u cijeloj karijeri, a kale ima na desetke
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:kale gospodar vremena, dva gola kakve mandžukić nema u cijeloj karijeri, a kale ima na desetke
Guest- Guest
još jedan konkurent kaletu,krami i duji za mandžinog partnera u napadu ili mandžinu prvu zamjenufridrih_niche wrote:Bas je klasa!
(Y)
Brutala!
<3
Da ima pravde, MM bi bija na tribinama pokraj nabrojanih klasa...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Da ima pravde, MM bi bija na tribinama pokraj nabrojanih klasa...
;)
darth_vader-
2014-04-17
kale osigurao nova tri boda a i čop je zabio makar je bio jalov gol u sudačkoja ali vidi se i da duje zna. i mandža je bio neloš i obavio brdo defenzivnih zadaća za juve joe hart nije ni pomislio da zabije
dobar performans. nek samo nastavi tako igrati i dalje. možda jednog dana dobije pozivnicu iz kluba više razine, npr Juventusa i opet zagrije klupu mandžukiću.
Guest- Guest
operw wrote:dobar performans. nek samo nastavi tako igrati i dalje. možda jednog dana dobije pozivnicu iz kluba više razine, npr Juventusa i opet zagrije klupu mandžukiću.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Bolje mu biti i Fiorentini prvi napadač nego u Juveu ili Milanu četvrti.
Guest- Guest
higuain sto milijuna za devet golova a kale na popust osam i to s utakmicom manje. kakve gluperde u juventusu
Kalinić- dobar igrač za male klubove. Baš bi volio da konačno zaigra za neki veliki klub pa da onda vidimo kakav je igrač. Lako se kurčiti po klubićima. Kak' vas nije sram uspoređivati Kalinića i Mandžukića ? Dok je jednome domet Hajduk, Blackburn, Dnipro i Fiorentina, drugi igra za Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atl. Madrid i Juventus. Za nepovjerovati o čemu vi blebećete.
Zeko-
2015-08-26
Šta ćeš ići u Italiju da bi pita za Nikolu Kalinića, imaš tu na forumu ove nogometne struč..., pardon jebivjetre...
Ronaldinha više nema u Italiji (a i nažalost u ozbiljnom nogometu), zato je tu Nikola s tim potezima ala ronaldinho:
Kakav igrač,rekli bi talijani. Nije ni čudo što će, ako se Vanji bude dalo ići iz Firence , biti najskuplji transfer nekog našeg igrača...
Ronaldinha više nema u Italiji (a i nažalost u ozbiljnom nogometu), zato je tu Nikola s tim potezima ala ronaldinho:
Kakav igrač,rekli bi talijani. Nije ni čudo što će, ako se Vanji bude dalo ići iz Firence , biti najskuplji transfer nekog našeg igrača...
Guest- Guest
Ja samo govorim da bi volio vidjeti Kalinića u nekom velikom klubu, ako uopće ima koji veliki klub da ga hoće. Samo to. I da onda vidimo kakav je igrač i kako se snalazi među velikim dečkima, je svi ovi klubovi za koje je do sada igrao, goli su kurac. Lako je biti prvi na selu, kak' bi se reklo. A kad se već uspoređuju Kalinić i Mandžukić i statistički je Mandžukić bolji. Samo inozemne karijere :
Kalinić (Blackburn, Dnipro, Fiorentina) - 181 utakmica - 64 gola
Mandžukić (Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus) - 180 utakmica - 79 golova
Neusporedivo. I klubovi jednog i drugog i golovi jednog i drugog. S time da Kalinić ima i godinu dana duži inozemni staž.
Kalinić (Blackburn, Dnipro, Fiorentina) - 181 utakmica - 64 gola
Mandžukić (Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus) - 180 utakmica - 79 golova
Neusporedivo. I klubovi jednog i drugog i golovi jednog i drugog. S time da Kalinić ima i godinu dana duži inozemni staž.
Zeko-
2015-08-26
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
End1899 wrote:fridrih_niche wrote:
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» Kinezi, uz profit, kale čelik
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» luka vs kranjčar, mandžo vs kale
» Kinezi, uz profit, kale čelik
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3