Pod izgovorom da nemaju džamija: Slovačka ne želi primiti migrante muslimane
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pod izgovorom da nemaju džamija: Slovačka ne želi primiti migrante muslimane
kaja_333 wrote:možda da srušimo i mi naše da im ne padne na pamet doći..
Kaja,ma si lipa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pod izgovorom da nemaju džamija: Slovačka ne želi primiti migrante muslimane
Opaaaa ...izgleda nije samo Slovacka nego i Ceška a Poljaci su ovo vec najavili prije da nece primat muslimane ......he he he he he ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izgleda da osim Mađara,samo još slavenskim narodima ostalo zrno razuma,izuzev Hrvatima koji će vrlo rado raširit noge da im obrezani uđu straga,jer mi
volimo naše ,,cvieće''
volimo naše ,,cvieće''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Strašno je kako to Hrvati dižu više larme oko nastupa Jandrinog jata u Mutiliću,nego oko tragične pogibije Tomislava Salopeka!!!Antif_No1 wrote:Izgleda da osim Mađara,samo još slavenskim narodima ostalo zrno razuma,izuzev Hrvatima koji će vrlo rado raširit noge da im obrezani uđu straga,jer mi
volimo naše ,,cvieće''
Užas!!!
2014-04-22
Hebe se nas za imigrante.Mi znamo da kad popizdimo da ce svi završit u pecicu a kako ce dotad naselit Srbiju i to tamo pa kad mi prekinemo cijevovod imigracije a novi budu dolazili ima da Srbija eksplodira pod imigrantima.
2014-04-11
Agaliarept je (kao moj učenik) točno prepoznao srž problema.
U ovoj zemlji se više prašine podiže oko nastupa Bore Drljače u Bosanskoj(!!!) Krupi,nego oko ubojstva Hrvata i prijetnji trovanjem hrvatskih voda.
U ovoj zemlji se više prašine podiže oko nastupa Bore Drljače u Bosanskoj(!!!) Krupi,nego oko ubojstva Hrvata i prijetnji trovanjem hrvatskih voda.
2014-04-22
Ovo nisam cuo...albatros wrote:Agaliarept je (kao moj učenik) točno prepoznao srž problema.
Guest- Guest
Lako ce za to, izgradit ce dzamije u rekordnom vremenu. Ionako ce to biti prvi zahtjev ovih dosljaka cim predju granicu i dobro se najedu.
omni-
2014-04-12
bogomdani wrote:Ovo nisam cuo...albatros wrote:Agaliarept je (kao moj učenik) točno prepoznao srž problema.
Nedavno su ISIL-ovci sa Balkana(Bosanci i Šipci) objavili prijeteći video klip.
Ovaj jedan Bosanac je rekao da će doći ovamo dizati automobile u zrak,ubijati nevjernike i trovati im vodu da umru u najvećim mukama.
2014-04-22
albatros wrote:bogomdani wrote:Ovo nisam cuo...albatros wrote:Agaliarept je (kao moj učenik) točno prepoznao srž problema.
Nedavno su ISIL-ovci sa Balkana(Bosanci i Šipci) objavili prijeteći video klip.
Ovaj jedan Bosanac je rekao da će doći ovamo dizati automobile u zrak,ubijati nevjernike i trovati im vodu da umru u najvećim mukama.
A sto ces, valjda se nadje netko pa obezbijedi da se na takvima kao on vrse opiti umjesto na zivotinjama.
omni-
2014-04-12
Nisu ni Arapi krscani neka velika sreca ali makar ne dizu druge u zrak i kolju. Ostalo je to, tu negdje.
2014-04-14
Pa samo ti pišeš o tim srpskim grupama ili što su već, niko drugi ih ne spominje niti ima ikakva tema o tome gdje ko i kada nastupa.albatros wrote:Agaliarept je (kao moj učenik) točno prepoznao srž problema.
Guest- Guest
Pun je Bec wehabdija, Danas vidio jednoga , on brada , brkovi obrijani a ona zamotana od glave do pete , samo oci vire , becke registracije na autu , wiena ( Beć ).
Slovaci nece muslimane jer im je Bec preko puta pa jako dobro znaju šta je to iako ih u svojoj zemlji nemaju,
Slovaci nece muslimane jer im je Bec preko puta pa jako dobro znaju šta je to iako ih u svojoj zemlji nemaju,
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biskup Uzinić: Trebamo prednjačiti u ljubavi i toleranciji, migrante moramo primiti, zaštiti, promovirati i integrirati
» 180 migranata tri dana pluta morem kod Lampeduse, Italija ih ne želi primiti
» Progresivan i pohvalan prijedlog iz Švedske
» Na danske izbore izlazi desničarska stranka koja želi deportirati muslimane
» Austrija želi vraćati migrante u Mađarsku
» 180 migranata tri dana pluta morem kod Lampeduse, Italija ih ne želi primiti
» Progresivan i pohvalan prijedlog iz Švedske
» Na danske izbore izlazi desničarska stranka koja želi deportirati muslimane
» Austrija želi vraćati migrante u Mađarsku
Page 2 of 2