Na danske izbore izlazi desničarska stranka koja želi deportirati muslimane
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Na danske izbore izlazi desničarska stranka koja želi deportirati muslimane
Podrška od 2,2 % a izborni prag u Danskoj je 2%
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083282
17.5.2019
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015_Danish_general_election
S obzirom da je onom pajdi nikidan na Sri Lanki ubilo troje djece....
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2083282
17.5.2019
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015_Danish_general_election
S obzirom da je onom pajdi nikidan na Sri Lanki ubilo troje djece....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Na danske izbore izlazi desničarska stranka koja želi deportirati muslimane
super
2014-04-16
Ima zanimljiv politički program. ....kao da je kopirao scientološko optimalno rješenje koje glasi optimalno rješenje je ono koje je najbolje za većinu ljudi.
Prvi put vidim ovakvu političku partiju :
Otvori glavni izbornik
Wikipedija Traži
Utilitarizam
Čitajte na drugim jezicima
Prati ovu stranicu
Uredi
Utilitarizam (lat. utilis, koristan) je pravac u etici koji polazi od pretpostavke da je etički ispravno ono djelovanje koje povećava ukupnu sreću u svijetu, tj. promiče opće dobro. Pojam je u filozofiju 1781. godine uveo engleski filozof, i sam zastupnik utilitarizma, Jeremy Bentham (1748. – 1832.). Britanski filozof John Stuart Mill (1806. – 1873.) drugi je veliki zastupnik utilitarizma.
Utilitarizam predstavlja ne samo etičku, nego i pravnu, socijalnu, ekonomsku i psihološku teoriju koja u ponašanju ljudi kao vrhunsku vrijednost ističe vladavinu načela korisnosti. Korist treba biti osnovno načelo i kriterij čovjekova djelovanja. Polazeći od utilitarističkog kriterija, odluke se donose isključivo ovisno o tomu imaju li ili nemaju pozitivne posljedice. Pokušava se postići najveća moguća dobit za najveći broj ljudi (ali ne nužno samo ljudi).
Utilitarizam je najčešće korišteni kriterij u poslovnim organizacijama, i u skladu je s ciljevima efikasnosti, produktivnosti i visokog profita.
Otvori glavni izbornik
Wikipedija Traži
Utilitarizam
Prati ovu stranicu
Uredi
Utilitarizam (lat. utilis, koristan) je pravac u etici koji polazi od pretpostavke da je etički ispravno ono djelovanje koje povećava ukupnu sreću u svijetu, tj. promiče opće dobro. Pojam je u filozofiju 1781. godine uveo engleski filozof, i sam zastupnik utilitarizma, Jeremy Bentham (1748. – 1832.). Britanski filozof John Stuart Mill (1806. – 1873.) drugi je veliki zastupnik utilitarizma.
Utilitarizam predstavlja ne samo etičku, nego i pravnu, socijalnu, ekonomsku i psihološku teoriju koja u ponašanju ljudi kao vrhunsku vrijednost ističe vladavinu načela korisnosti. Korist treba biti osnovno načelo i kriterij čovjekova djelovanja. Polazeći od utilitarističkog kriterija, odluke se donose isključivo ovisno o tomu imaju li ili nemaju pozitivne posljedice. Pokušava se postići najveća moguća dobit za najveći broj ljudi (ali ne nužno samo ljudi).
Utilitarizam je najčešće korišteni kriterij u poslovnim organizacijama, i u skladu je s ciljevima efikasnosti, produktivnosti i visokog profita.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ima zanimljiv politički program. ....kao da je kopirao scientološko optimalno rješenje koje glasi optimalno rješenje je ono koje je najbolje za većinu ljudi.
Otvori glavni izbornik
Wikipedija Traži
Utilitarizam
Prati ovu stranicu
Uredi
Longi onda si ti potpuno beskoristan..niti zene,niti diteta,niti posla da radis...
Guest- Guest
Muškarac može i kasnije napravit dicu. Šta ću uzimat nekom posal kad iman za sebe a neman djece.
Uostalom znanje je moć. Da nema mene ne bi dobili podatke iz budućnosti.
Ovaj Danac koristi scientološku filozofiju optimalnog rješenja koju je on preoblikovao u : Najbolje dobro za najveći broj Danaca ....a muslimani su štetočine i zato ih sve izbacimo.
Sviđa mi se kako lik razmišlja. Dobar.
Uostalom znanje je moć. Da nema mene ne bi dobili podatke iz budućnosti.
Ovaj Danac koristi scientološku filozofiju optimalnog rješenja koju je on preoblikovao u : Najbolje dobro za najveći broj Danaca ....a muslimani su štetočine i zato ih sve izbacimo.
Sviđa mi se kako lik razmišlja. Dobar.
2014-04-11
danska i desnica LOL
2014-04-11
PD
P = potencijalna vrijednost
D = dinamike
Označava vrijednost pojedinca u društvu
Moj PD je visok unatoč tome šta sam samac , pomažem ocu , sestri evo sad rodici koja je trudna pa će dobit dvosobni stan za relativno male pare.
D = dinamike
Moj PD je visok unatoč tome šta sam samac , pomažem ocu , sestri evo sad rodici koja je trudna pa će dobit dvosobni stan za relativno male pare.
2014-04-11
ma daj.. i sve na sjedećRayMabus wrote:PD
D = dinamike
ili je to samo iluzija o PD-u
immortal-
2014-04-16
Islam nije PD , di god dođu sranja rade.
Vidin da lik priko YouTube radi , glasači su mu mlada pooulacija.
Optimalno rješenje.
Nacional utilitarizam.
Islam raus.
Svi muslimani vanka.
Vidin da lik priko YouTube radi , glasači su mu mlada pooulacija.
Optimalno rješenje.
Nacional utilitarizam.
Islam raus.
Svi muslimani vanka.
2014-04-11
Nije pa ja ti dan kad iman , sad ću rodici dat tisuću kuna kao poklon za pir , da san jednom i tri tisuće kuna žene s troje male dice u Županji da sobu dograde.mortal wrote:ma daj.. i sve na sjedećRayMabus wrote:PD
D = dinamike
Kriminalci ti nisu PD a ovako neki ko ja ipak jesu , doduše ne puno al društvo ima neke koristi od mene.
2014-04-11
haugRayMabus wrote:Nije pa ja ti dan kad iman , sad ću rodici dat tisuću kuna kao poklon za pir , da san jednom i tri tisuće kuna žene s troje male dice u Županji da sobu dograde.mortal wrote:ma daj.. i sve na sjedećRayMabus wrote:PD
D = dinamike
Kriminalci ti nisu PD a ovako neki ko ja ipak jesu , doduše ne puno al društvo ima neke koristi od mene.
immortal-
2014-04-16
On će prić izborni prag od 2% u Danskoj jer mu ankete daju 2,5% do 3,9% glasova.Glasači su mu mladi ljudi dakle budućnost zagarantirana.
Nacional utilitarizam
Islam radi sranja = islam nije dio optimalnog rješenja = izbacimo sve muslimane iz društva
Moć jednostavnosti
Nacional utilitarizam
Islam radi sranja = islam nije dio optimalnog rješenja = izbacimo sve muslimane iz društva
Moć jednostavnosti
2014-04-11
još malo će ratRayMabus wrote:On će prić izborni prag od 2% u Danskoj jer mu ankete daju 2,5% do 3,9% glasova.Glasači su mu mladi ljudi dakle budućnost zagarantirana.
Nacional utilitarizam
Moć jednostavnosti
immortal-
2014-04-16
Neće još al kroz pet do sedam godina oće 100%
2014-04-11
Još je Merkel na vlasti. Kad ona ode onda pad kršćanstva u Njemačkoj. Par godina zbunjoze i onda će puknit.
Fašisti su bili ubojiti jer su vjerovali da stvaraju bolji svijet. Zato je nacional utilitarizam novi fašizam. Islam nije dio optimalnog rješenja , samo sranja od njega dakle kad čišćenje počne oni to šta će napravit ne smatraju lošim nego smatraju da rade bolji svijet.
Bit će krvi do kolina.
Fašisti su bili ubojiti jer su vjerovali da stvaraju bolji svijet. Zato je nacional utilitarizam novi fašizam. Islam nije dio optimalnog rješenja , samo sranja od njega dakle kad čišćenje počne oni to šta će napravit ne smatraju lošim nego smatraju da rade bolji svijet.
Bit će krvi do kolina.
2014-04-11
Desničari su postali dio vlade u Estoniji
https://www.advance.hr/vijesti/problematicna-politicka-situacija-u-estoniji-premijer-ratas-obecao-je-da-nece-zvati-ekre-ultra-nacionaliste-u-vladu-sad-ih-ipak-zove-no-kako-ce-uskladiti-stavove-prema-rusiji/
Antiislam
Sad Danci neka se zatvore i Njemačka je u sendviču između Danske i Austrije
Nacional utilitarizam
Kad krenemo praši će se po Evropi za njima
https://www.advance.hr/vijesti/problematicna-politicka-situacija-u-estoniji-premijer-ratas-obecao-je-da-nece-zvati-ekre-ultra-nacionaliste-u-vladu-sad-ih-ipak-zove-no-kako-ce-uskladiti-stavove-prema-rusiji/
Antiislam
Sad Danci neka se zatvore i Njemačka je u sendviču između Danske i Austrije
Nacional utilitarizam
Kad krenemo praši će se po Evropi za njima
2014-04-11
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/potresne-fotografije-pokopano-troje-djece-danskog-milijardera-koja-su-ubijena-na-sri-lanki-na-sprovod-dosli-premijer-i-clanovi-kraljevske-obitelji/8822888/?&utm_campaign=Partners&utm_medium=Widget&utm_source=slobodnadalmacija.hr
Danska u šoku
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Švicarska ide udesno: Izbore dobila nacionalistička stranka koja želi spriječiti ulaz izbjeglica
» Erdoganova stranka želi nove izbore u Istanbulu
» Je li se Most napokon javno deklarirao kao desničarska stranka
» Osniva se nova desničarska stranka u Austriji
» Desničarska liga postala najpopularnija stranka u Italiji
» Erdoganova stranka želi nove izbore u Istanbulu
» Je li se Most napokon javno deklarirao kao desničarska stranka
» Osniva se nova desničarska stranka u Austriji
» Desničarska liga postala najpopularnija stranka u Italiji
Page 1 of 2