Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
Mater ti mrtvu jeben, smeće senilno...Zeko wrote:Majmune bolesni maloumni. Da ti stari nije bil dopingiran tebe nebi ni bilo, pobjeglo mu je.fridrih_niche wrote:Glavno da se slavi potencijalni povratak dopingiranog igrača, sve je dobro...
;)
Guest- Guest
Sammir je taj!jalnirajko wrote:machado će biti najveće pojačanje na proljeće
<3
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/tenis/hrvatski-junak-navija-za-dinamo-kao-mali-imao-je-prometnu-nesrecu-i-primio-je-64-injekcije-u-tri-dana-1147415
– I ja navijam za Dinamo! Puno ljudi u Šibeniku navija za modre
Ljudina!
– I ja navijam za Dinamo! Puno ljudi u Šibeniku navija za modre
Ljudina!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
možda za neko drugo proljećefridrih_niche wrote:Sammir je taj!jalnirajko wrote:machado će biti najveće pojačanje na proljeće
<3
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
jalnirajko wrote:možda za neko drugo proljećefridrih_niche wrote:Sammir je taj!jalnirajko wrote:machado će biti najveće pojačanje na proljeće
<3
Guest- Guest
Govno jedno, pička ti materina. Bolesnik drogirani, kako te nije sramota, jebo ti pas mater ušljivu. Ti si sramota ljudskog roda, majmune drogirani.fridrih_niche wrote:Mater ti mrtvu jeben, smeće senilno...Zeko wrote:Majmune bolesni maloumni. Da ti stari nije bil dopingiran tebe nebi ni bilo, pobjeglo mu je.fridrih_niche wrote:Glavno da se slavi potencijalni povratak dopingiranog igrača, sve je dobro...
;)
Zeko-
2015-08-26
u 5 ujutro ni ja nisam bog zna kako sretan samoupravljač, ali to ne opravdava nekrofiliju na ovom nivou...
sitting_bull-
2015-09-28
Opravdava, opravdava...
Ako pratiš tijek pisanja, lako ćeš ustanovit ko je prvi uvuka nečije roditelje u priču...
;)
Ako pratiš tijek pisanja, lako ćeš ustanovit ko je prvi uvuka nečije roditelje u priču...
;)
Guest- Guest
Ti jedino i možeš u grobu nekoga jebati, za drugo nisi ni sposoban, jebo ti pas mater u usta majmune drogirani. I tko je čije roditelje uvukao u priču ? Ma nemaš ti prave roditelje, majmune, jer da imaš nebi ovakvo govno okotili. Ti imaš samo slučajne roditelje, jer se takvo retardirano biće k'o ti, može samo slučajno okotiti.
Zeko-
2015-08-26
Mrtvu ti mater jeben u usta, kretencino!
Ko je kome prvi spominja roditelje?!
Pa jel ti čitaš sta pišeš, mater ti jeben?
Retardu...
;)
Ko je kome prvi spominja roditelje?!
Pa jel ti čitaš sta pišeš, mater ti jeben?
Retardu...
;)
Guest- Guest
Daj mrtvima mir i spokoj, majmune bolesni degenerični. Žena ti dobro puši i kaj je najvažnije uopće nije skupa, kaj ti baš i nije dobro za kućni budžet.
Zeko-
2015-08-26
Senilni bolesnik sad zaziva spokoj mrtvima, nakon sta je prvi počea uvlačit druge u raspravu i sad nastavlja s tim...
Nema spokoja, mater ti jeben, nema spokoja...
Kurva nije imala spokoja ni za života, pa neće ni sad, retardirana maloumna stoko...
;)
Kurva nije imala spokoja ni za života, pa neće ni sad, retardirana maloumna stoko...
;)
Guest- Guest
Tvoja bude žena imala spokoj, ja joj želim mir i spokoj, pogotovo nakon što ju je izjebalo pola Dubrovnika. Venecijanac degenerični, pas ti se matere i žene naravno, najeb'o.fridrih_niche wrote:Senilni bolesnik sad zaziva spokoj mrtvima, nakon sta je prvi počea uvlačit druge u raspravu i sad nastavlja s tim...
;)
Zeko-
2015-08-26
Mater ti jeben u usta...
Djubre senilno...
Volija bi te srest negdi u ZG-u, majku ti jeben, sve bi da za to...
;)
Djubre senilno...
Volija bi te srest negdi u ZG-u, majku ti jeben, sve bi da za to...
;)
Guest- Guest
Dođeš na koju utakmicu u ZG, ja sam na svakoj, ostaviš tu poruku da dolaziš i evo mene, nemaš brige, mjesto spoja lako dogovorimo. Prvo budeš dobil po tamburi, onda ti budem platil piće i vratil ti lovu za put do ZG-a i natrag da ne bankrotiraš, pa budeš za kraj dobil nogom u dupe za sretan put i to je to. Samo se javi drogirani internet huligane, željno čekam baš takve rogonje-umobolnike.
Zeko-
2015-08-26
17h,nedjelja
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50