Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
nabavi drveni ugljen u prahu u apoteci i nek ti daju jelovnik s rižom za situacije sa prekomjernim sranjem. to ti tvoj doktor/ica može telefonom reći...pičkaodčoveka wrote:moćna je, moraš priznati. nego, sjebo me jebeni virus, rigam i pišam na guzicu s oproštenjem. jel ima tko istih problema? :):fridrih_niche wrote:Meni je čmrljica najjača rič koju san naučija na ovom forumu...
:D
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
a zvao sam doktoricu, treba ležai i piti čaj-fridrih_niche wrote:Aspirin C forte uzmen kad me viroza zalegne...pičkaodčoveka wrote:moćna je, moraš priznati. nego, sjebo me jebeni virus, rigam i pišam na guzicu s oproštenjem. jel ima tko istih problema?fridrih_niche wrote:Meni je čmrljica najjača rič koju san naučija na ovom forumu...
Obično pomogne u jedan dan...
Puno čaja s limunom i medom i to je to...
Al imamo doktora odi, on ti može dat bolji savjet...
;)
ovo boldano?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
moćni zoki
http://www.vecernji.hr/nogomet/sve-se-raspalo-kada-je-iz-kluba-otisao-zoran-mamic-1138758
http://www.vecernji.hr/nogomet/sve-se-raspalo-kada-je-iz-kluba-otisao-zoran-mamic-1138758
2015-08-19
Kolega Ziil Los Dii je pravi doktor, nije zajebancija...pičkaodčoveka wrote:a zvao sam doktoricu, treba ležai i piti čaj-fridrih_niche wrote:Aspirin C forte uzmen kad me viroza zalegne...pičkaodčoveka wrote:moćna je, moraš priznati. nego, sjebo me jebeni virus, rigam i pišam na guzicu s oproštenjem. jel ima tko istih problema?fridrih_niche wrote:Meni je čmrljica najjača rič koju san naučija na ovom forumu...
;)
ovo boldano?
;)
Guest- Guest
Što ako je patolog?fridrih_niche wrote:Kolega Ziil Los Dii je pravi doktor, nije zajebancija...pičkaodčoveka wrote:a zvao sam doktoricu, treba ležai i piti čaj-fridrih_niche wrote:Aspirin C forte uzmen kad me viroza zalegne...pičkaodčoveka wrote:moćna je, moraš priznati. nego, sjebo me jebeni virus, rigam i pišam na guzicu s oproštenjem. jel ima tko istih problema?fridrih_niche wrote:Meni je čmrljica najjača rič koju san naučija na ovom forumu...
;)
ovo boldano?
;)
sat2-
2015-09-28
U zatvor s njima i vratiti lovu! Nakon što se dokaže ...pičkaodčoveka wrote:hvala ti što si to podijelio s namaamper1950 wrote:Doneseno rješenje o provođenju i proširenju istrage protiv petorice okrivljenika
USKOK je, na temelju rezultata istrage pribavljenih putem međunarodne pravne pomoći i kaznene prijave Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, donio rješenje o provođenju i proširenju istrage protiv petorice hrvatskih državljana (1959., 1959., 1982., 1970., 1968.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju u sastavu zločinačkog udruženje te pomaganja u zlouporabi povjerenja u gospodarskom poslovanju u sastavu zločinačkog udruženja. (29.12.2016.)
Osnovano se sumnja da su I. okr., kao izvršni dopredsjednik i član Uprave GNK Dinamo, zajednički i dogovorno s II. okr., glavnim direktorom i članom Uprave GNK Dinamo, te u dogovoru s III. okr. vlasnikom jednog inozemnog trgovačkog društva i IV. i V. okr. voditeljima poslovanja tog društva, od 12. srpnja 2007. do 29. srpnja 2008., u Zagrebu, poduzeli niz radnji s ciljem da I., II., III., IV. i V. okr. , na štetu GNK Dinamo, pribave znatnu nepripadnu imovinsku korist. U cilju realizacije plana grupe, II. okr. je 12. srpnja 2007., sukladno dogovoru s I. okr., u ime GNK Dinamo s društvom III. okr. zaključio Ugovor kojim se utvrđuje je da je njegovo društvo vlasnik svih igračkih prava jednog nogometaša a GNK Dinamo prihvaća i preuzima ta prava te se za njih obvezuje u dvije rate platiti 500.000 eura. Iako su znali da navedeno društvo nije vlasnik igračkih prava nogometaša, slijedom zaključenog Ugovora III., IV. i V. okr. su, sukladno dogovoru s I. okr., u ime društva GNK Dinamo ispostavili dva fiktivna računa na iznose od po 250.000 eura. Potom je I. okr. naložio neosnovano plaćanje 500.000 eura s računa GNK Dinamo na račun društva III. okrivljenog čime je tom društvu, na štetu GNK Dinamo, pribavljena nepripadna imovinska korist od 500.000 eura, odnosno 3.630.472,75 kuna koji iznos su potom I., II., III., IV. i V. okr. koristili za svoje potrebe.
Nadalje, I. okr. je, kao izvršni dopredsjednik i član Uprave GNK Dinamo, u cilju pribavljanja znatne nepripadne imovinske koristi za sebe i III. okr. na štetu GNK Dinamo, nakon što je 30. lipnja 2007. GNK Dinamo s jednim engleskim klubom zaključio ugovor o transferu jednog nogometaša, s III. okr. dogovorio da će GNK Dinamo s jednim inozemnim trgovačkim društvom zaključiti fiktivni Sporazum na temelju kojega će GNK Dinamo navedenom društvu neosnovano platiti novčani iznos koji će biti proslijeđen na račun III. okrivljenog. Nakon toga je 21. kolovoza 2007. sklopljen fiktivni Sporazum kojim GNK Dinamo daje punomoć da navedeno društvo do 31. prosinca 2007. na engleskom tržištu zastupa interese nogometaša te se obvezuje da će ako nogometašu u navedenom roku pronađe klub društvu isplatiti naknadu od 1.200.000 eura. Na temelju fiktivnog Sporazuma I. okr. je 13. veljače 2008. naložio neosnovano plaćanje 1.200.000 eura s računa GNK Dinamo na račun društva, od kojeg iznosa je na račun III. okr. isplaćeno najmanje 400.000 eura, iako su I. i III. okr. znali da nije bilo nikakve osnove za navedeno plaćanje s obzirom da navedeno društvo ni na koji način nije posredovalo u transferu nogometaša iz GNK Dinamo u engleski klub budući da je transfer realiziran prije osnivanja navedenog društva i prije sklapanja fiktivnog Sporazuma između GNK Dinamo i navedenog društva. Neosnovano isplaćeni iznos od 1.200.000 eura I. i III. okr. su podijeli i koristili za svoje potrebe.
http://www.dorh.hr/29_12_2016
sat2-
2015-09-28
svaka častfridrih_niche wrote:
Kolega Ziil Los Dii je pravi doktor, nije zajebancija...
;)
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/nogomet-mix/zdravko-mamic-o-prosirenju-istrage-cujem-da-meni-i-partnerima-uskok-priprema-novogodisnju-cestitku.../5448647/
2015-08-19
http://www.vecernji.hr/nogomet/nogometas-dinama-zelim-otici-jer-vise-ne-uzivam-u-hrvatskoj-a-momcad-je-u-padu-1139296
Tri puta smo mijenjali trenera ove godine i niti kod jednoga nisam uspio dobiti mjesto u momčadi.
znao sam da će sad i ovaj početi srati da nije dobio šansu. majstore dobio si najviše šansi od svih a najbolje što te većina navijača, uključujući moju malenkost, zdušno podržavala. zadrži se kod onog što si rekao da si izgubio motiv a možda ti je upitna i kvaliteta. nađi si klub i sretno ti bilo. samo nemoj molim te kenjati
Tri puta smo mijenjali trenera ove godine i niti kod jednoga nisam uspio dobiti mjesto u momčadi.
znao sam da će sad i ovaj početi srati da nije dobio šansu. majstore dobio si najviše šansi od svih a najbolje što te većina navijača, uključujući moju malenkost, zdušno podržavala. zadrži se kod onog što si rekao da si izgubio motiv a možda ti je upitna i kvaliteta. nađi si klub i sretno ti bilo. samo nemoj molim te kenjati
2015-08-19
Angelo Henriquez ljudina. Može on iz Dinama otići, ali samo za 20 milja eura...
Guest- Guest
ova godina će biti zanimljiva za dinamo. no bojim se da će stvari otići u krivom smjeru. nadam se da bandić neće dobiti izbore jer će on, sa svojom svitom, na kraju uništiti dinamo kao što je i cibonu. po meni je najgore ako savjetnik ode u zatvor a bandićeva svita počne drmati dinamom. to je definitivno smrt. svaka druga kombinacija je bolja od ove, čak i da savjetnik ponovno postane predsjednik ili da dinamo postane narodni klub ili da ova garnitura nešto napravi sa kakvim sponzorom. i dalje se nadam privatizaciji jer jedino svježa lova bez poltike može dugoročno pomoći klubu.
2015-08-19
Privatizacija može biti dobra, ali je i rizik. Nikad ne znaš tko će doći u klub. Na početku može biti dobro, ulaganje i sve, ali se sve može i priko noći okrenuti. Zato sam ja protiv privatizacije kad je Hajduk u pitanju, jer na kraju nebi ima ništa protiv da privatnik dođe i uloži novac, da navijači zadrže neki paket dionica, ali sve je to rizik. Mi nismo Engleska, španjolska, italija,nekog velikog interesa za nas nema. Eno došli su oni amerikanci, tili kupiti Hajduk,pa su na kraju kupili Istru, vidim strašno nešto tamo ulažu (a ono igračima i cjelokupnom pogonu kasne plače). Mi smo jednostavno premali, infrastruktura nam je nikakva, liga loša i ne vidim tu neki veliki interes ljudi i grupacija koji mogu uložiti ozbiljan novac.
Šta se Dinama tiće, ne znam kakav je njegov kapacitet da bude narodni klub, nakon svih ovih godina vladavine Mamića gdje su navijači i gledatelji rastjerani, gdje je klub izgubija generacije novih navijača. Sad je vrlo teško vratiti navijače, probuditi svijest u njima, tako da stvarno ne znam.
Šta se Dinama tiće, ne znam kakav je njegov kapacitet da bude narodni klub, nakon svih ovih godina vladavine Mamića gdje su navijači i gledatelji rastjerani, gdje je klub izgubija generacije novih navijača. Sad je vrlo teško vratiti navijače, probuditi svijest u njima, tako da stvarno ne znam.
Guest- Guest
ne postoji u zagrebu navijačka svijest. u zagrebu pol ljudi ne navija za dinamo, sve se izmiješalo, došlo je hrpa ljudi sa strane čiji sinovi nominalno i simpatiziraju dinamo ali drkaju na real, barcu i slične klubove.
2015-08-19
opet se vraćam na cibonu. dok onih 30 smogovaca šute, ostali tzv. navijači sad prozivaju acu petrovića da je izvlaćio lovu iz kluba, ovo ono. čovjek koji je spasio cibonu. i sad nakon 2 godine jebanja sa bandićem i ekipom je otišao jer ne može više. možda je i krao, možda. ali odmah svi ti tzv navijačići odmah sad seru po aci. nije aco problem nego bandić i ekipa. ali toliko o navijačkoj svijesti. poseru se po čovjeku koji je stvarno spasio klub od gašenja.
2015-08-19
Ne znam za Cibonu, ali mislim da kompletni košarkaški klubovi teško mogu biti narodni, u vlasništvu članova, a ujedno i uspješni. Takav kapacitet ima Hajduk i možda bi mogao imati onaj stari Dinamo, gledajući 80-e godine i koliko je onda imao članova, simpatizera i gledatelja. Ako to netko može probuditi da, ali to nije lako. I to je uglavnom to.
Da se nadovežem na priču za Hajduk, da npr. proda se privatniku i ovaj uloži novac, budemo dobri par godina, privatnik iz ovog ili onog razloga zatvori špinu i klub opet upadne u probleme, što onda? Onda opet navijači, članovi tribaju spašavati klub? A meni osobno je pun kurac više toga, zato ću prije odabrati ovaj put pa makar još 5 godina ne napravili ništa, ali da klub polako raste, da se ulaže u infrastrukturu koja je prvi i osnovni preduvjet za uspjeh omladinskog pogona, a onda u budućnosti i kluba jer su u pravilu najbolji igrači one koji proizvedeš, a i ptice na grani znaju da smo talentirana nacija za sport i pogotovo nogomet. Uglavnom da sve to ne ovisi o jednom čovjeku, jednom privatniku, nego da bude puno sigurnije. S tim da ima mali miljun načina na koji privatni novac na razno-razne načine može uči u klub bez da netko postane vlasnik.
Da se nadovežem na priču za Hajduk, da npr. proda se privatniku i ovaj uloži novac, budemo dobri par godina, privatnik iz ovog ili onog razloga zatvori špinu i klub opet upadne u probleme, što onda? Onda opet navijači, članovi tribaju spašavati klub? A meni osobno je pun kurac više toga, zato ću prije odabrati ovaj put pa makar još 5 godina ne napravili ništa, ali da klub polako raste, da se ulaže u infrastrukturu koja je prvi i osnovni preduvjet za uspjeh omladinskog pogona, a onda u budućnosti i kluba jer su u pravilu najbolji igrači one koji proizvedeš, a i ptice na grani znaju da smo talentirana nacija za sport i pogotovo nogomet. Uglavnom da sve to ne ovisi o jednom čovjeku, jednom privatniku, nego da bude puno sigurnije. S tim da ima mali miljun načina na koji privatni novac na razno-razne načine može uči u klub bez da netko postane vlasnik.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ne znam za Cibonu, ali mislim da kompletni košarkaški klubovi teško mogu biti narodni, u vlasništvu članova, a ujedno i uspješni. Takav kapacitet ima Hajduk i možda bi mogao imati onaj stari Dinamo, gledajući 80-e godine i koliko je onda imao članova, simpatizera i gledatelja. Ako to netko može probuditi da, ali to nije lako. I to je uglavnom to.
koji kurčev narodni klub u profesionalnom sportu?
narodni klub i njegovi igrači dijelili bi sudbinu naroda, a ne bi imali 3 do 30 puta veću plaću od prosječne plaće "naroda".
tovarima je netko gadno podmetnuo kukavičja jaja i sad oni brinu i o jajima i o tićima iz tih jaja, a ekipa koja je to podvalila ubire profit!
nitko neće kupiti klub koji generira gubitke. pogotovo to neće napraviti neki strani poslovni čovjek.
kad bi postojao plan razvoja i projekcija prihoda u kojoj bi se pojavljivala dobit brzo bi se našao investitor.
vreća bez dna nikome nije primamljiva.
privatna lova će ulaziti kao nadoknada za reklame i kroz sponzorstva, ali ta je lova nedovoljna za stabilan rad i funkcioniranje kluba.
kak veli moj stari: to je moglo funkcionirati dok su gospoda dolazila gledati bokce kak igraju. sad kad bokci dolaze gledati gospodu to ne prolazi...
sitting_bull-
2015-09-28
“Iranski veznjak Ali Karimi više nije igrač Dinama”
Ali Karimi stigao je u Dinamo na preporuku Igora Štimca, koji je prilikom dolaska iranskog veznjaka kazao:
“Lako moguće da je on zamjena za Arijana Ademija, samo za mene je Ali Karimi kvalitetniji, kompletniji i potentniji igrač. A svi znaju koliko cijenim Ademija. Ali Karimi je odličan i pod pritiskom, a u nekim situacijama podsjeća na Luku Modrića. I on se, baš kao i naš Luka, ponekad lakoćom u primanju lopte i prvom koraku oslobađa po dvojice ili trojice čuvara.”
“Lako moguće da je on zamjena za Arijana Ademija, samo za mene je Ali Karimi kvalitetniji, kompletniji i potentniji igrač. A svi znaju koliko cijenim Ademija. Ali Karimi je odličan i pod pritiskom, a u nekim situacijama podsjeća na Luku Modrića. I on se, baš kao i naš Luka, ponekad lakoćom u primanju lopte i prvom koraku oslobađa po dvojice ili trojice čuvara.”
i cico je bio ljudina u toj pričiamper1950 wrote:“Iranski veznjak Ali Karimi više nije igrač Dinama”
Ali Karimi stigao je u Dinamo na preporuku Igora Štimca, koji je prilikom dolaska iranskog veznjaka kazao:
od te dvije ljudine možda sastaviš čovjeka...pičkaodčoveka wrote:i cico je bio ljudina u toj priči :):amper1950 wrote:“Iranski veznjak Ali Karimi više nije igrač Dinama”
2015-09-28
pijanog tovarasitting_bull wrote:od te dvije ljudine možda sastaviš čovjeka...pičkaodčoveka wrote:i cico je bio ljudina u toj pričiamper1950 wrote:“Iranski veznjak Ali Karimi više nije igrač Dinama”
pičkaodčoveka wrote:
pijanog tovara
sitting_bull-
2015-09-28
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50