Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
No da završim tu priču sammir, ja ne mogu virovati da neki svršavaju kao na njegov potez: odrekao se miljuna da se vrati u Dinamo. Pa vi stvarno u to vjerujete?
Postavili ste mi pitanje da se tako Ibričić odrekne i vrati u Hajduk,eto odgovori ću vam: to bi naravno pohvalio. No da se vrati netko poput sammira, čovjeka koji se toliko puta popišao po klubu, svojim ponašanjem pokaza da ne poštuje ni klub ni grad koji mu je dao sve, da sam navijač Dinama ne da nebi pohvalio nego bi bio protiv da se takav ikad vrati u klub po bilo kojim uvjetima.
S tim da, kao šta sam reka, nema nikakvih službenih informacija ni o raskidu ugovora s kinezima, ni o plači u Dinamu kao ni eventualnim bonusima koje igrač imao i u svom prvom mandatu u Dinamu.
Na kraju, pustite bolesne kinezi, za plaču koja se spominje tu (a ni to nema službeno, ali sigurno nije manja od miljun eura) Sammir mora biti najbolji igrač, mora rješavati utakmice ili biti prevaga kao što je to u zadnje vrime jedan Soudani. Jeli to može igrač koji je nedavno ispao iz kineske prve lige koji sigurno Zagreb više voli noću nego danju, nisam baš siguran. I onda ako ne bude ispunija očekivanja, onda će ga pojedina ekipica braniti jer kao ipak se on odrekao velikih novaca da dođe u "svoj" Dinamo iz velike ljubavi. Moš misliti...
Guest- Guest
Najgluplja osoba na planeti. Ovakve nebuloze gadljivo je i čitati. Pita glupan jel vjerujemo da se Sammir odrekao milijuna u Kini. Glupan hoće reći da su mu kinezi isplatili 6,5 milja za zadnju godinu ugovora i nakon isplate ga pustili u Dinamo !!! Iako su kinezi, gluplji od ovog glupana nisu. I kakve veze imaju njegovi bonusi u prvom mandatu u Dinamu sa ovim danas ? Je, imao je bonus od 500 eura po postignutom golu i to mu je Mamić plačao iz svog džepa, to je bio njihov interni dogovor. Sadašnja plaća u Dinamu u brutu mu je nešto veća od milijun eura. I ne plaši se, Sammir će i biti najbolji igrač i rješavat će utakmice, jednostavno zato jer je on sada uvjerljivo najbolji igrač HNL-a. Pa da baš i pijan igra.
Zeko-
2015-08-26
[size=55]DAN NAKON PRODULJENJA OHANDZA POSLAO EMOTIVNU PORUKU NAVIJAČIMA 'Ljubav prema Hajduku neće se promijeniti. Hvala i onima koji su me vrijeđali'[/size]
Evo, ovaj je potpisao iz ljubavi prema Hajduku.
Zeko-
2015-08-26
O bože...
Naravno da bi bili glupi mu isplate sav iznos za godišnji ugovor i puste ga, no nekad se igrač i klub znaju nagoditi, isplate pola ili dio i raskinu ugovor s igračem jer bolje i to nego da plate cijeli iznos, a igrač ne odigra ništa (a očito da im nije u nikakvom planu). Takvih primjere ima po bijelom svijetu, no dobro znam da su neke stvari nekima čudne kad pojma nemaju
Naravno da bi bili glupi mu isplate sav iznos za godišnji ugovor i puste ga, no nekad se igrač i klub znaju nagoditi, isplate pola ili dio i raskinu ugovor s igračem jer bolje i to nego da plate cijeli iznos, a igrač ne odigra ništa (a očito da im nije u nikakvom planu). Takvih primjere ima po bijelom svijetu, no dobro znam da su neke stvari nekima čudne kad pojma nemaju
Guest- Guest
konačno si shvatio.amper1950 wrote: :D: :D: :D: O bože...
Naravno da bi bili glupi mu isplate sav iznos za godišnji ugovor i puste ga, no nekad se igrač i klub znaju nagoditi, isplate pola ili dio i raskinu ugovor s igračem jer bolje i to nego da plate cijeli iznos, a igrač ne odigra ništa (a očito da im nije u nikakvom planu). Takvih primjere ima po bijelom svijetu, no dobro znam da su neke stvari nekima čudne kad pojma nemaju :):
već ti par dana svi pokušavaju to utuviti u šuplju glavu i izgleda kako je dalo rezultat...
sitting_bull-
2015-09-28
nije to.Zeko wrote:DAN NAKON PRODULJENJA OHANDZA POSLAO EMOTIVNU PORUKU NAVIJAČIMA 'Ljubav prema Hajduku neće se promijeniti. Hvala i onima koji su me vrijeđali'
kad je dinamo vratio sammira, kos je popizdio i dodao gas pa potpisao franka balabana ohandzu...
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:Kinezi ništa nisu zaradili na sammiru. Zaradiš lovu koja ti sjedne na račun, a njima nije aposlutno ništa sjelo od sammira nego su spriječili da im još ne odleprša s računa (a nije im malo odlepršalo ako uzmeš odštetu i njegovu plaču, mislim 2 godine) . Zauzvrat su dobili malo i ništa...
Sad koliko su to spriječili, to službeno ne znamo, možemo samo redikula zamoliti da buba brojke...
Vrlo jasno
Guest- Guest
amper1950 wrote:
No da završim tu priču sammir, ja ne mogu virovati da neki svršavaju kao na njegov potez: odrekao se miljuna da se vrati u Dinamo. Pa vi stvarno u to vjerujete?
Postavili ste mi pitanje da se tako Ibričić odrekne i vrati u Hajduk,eto odgovori ću vam: to bi naravno pohvalio. No da se vrati netko poput sammira, čovjeka koji se toliko puta popišao po klubu, svojim ponašanjem pokaza da ne poštuje ni klub ni grad koji mu je dao sve, da sam navijač Dinama ne da nebi pohvalio nego bi bio protiv da se takav ikad vrati u klub po bilo kojim uvjetima.
S tim da, kao šta sam reka, nema nikakvih službenih informacija ni o raskidu ugovora s kinezima, ni o plači u Dinamu kao ni eventualnim bonusima koje igrač imao i u svom prvom mandatu u Dinamu.
Na kraju, pustite bolesne kinezi, za plaču koja se spominje tu (a ni to nema službeno, ali sigurno nije manja od miljun eura) Sammir mora biti najbolji igrač, mora rješavati utakmice ili biti prevaga kao što je to u zadnje vrime jedan Soudani. Jeli to može igrač koji je nedavno ispao iz kineske prve lige koji sigurno Zagreb više voli noću nego danju, nisam baš siguran. I onda ako ne bude ispunija očekivanja, onda će ga pojedina ekipica braniti jer kao ipak se on odrekao velikih novaca da dođe u "svoj" Dinamo iz velike ljubavi. Moš misliti...
Još jasnije
Guest- Guest
mene čak i boli kita jel on došao iz ljubavi ili zbog novca. mene smeta kaj nama takav igrač ne treba. pogotovo ne za europu. a i na toj poziciji imamo ćorića ili bu ga se sad guralo na bok ko i nekada moralesa. uz sve to bio je kao što si naveo neprofesionalan prema klubu a da se prisjetimo i kako se popišao poslije na klub.amper1950 wrote:
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/sammir-se-sprda-s-dinamom-kao-da-je-zaboravio-tko-je-igrao-protiv-lyona-austrije.../4214781/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/dolaskom-sammira-dinamova-zvijezda-zavrsila-na-transfer-listi-petev-je-nakon-povratka-brazilca-prekrizio-jednog-od-najplacenijih-igraca/5531079/
2015-08-19
O Bože, kakve sve idiote majke rode u zemlji tovariji. On vidi da ispada glup sa svojim lamentiranjima, ali ne odustaje od njih i naravno da ispada sve gluplji. Ni magarci u zemlji tovariji nisu tol'ko tvrdoglavi.
- I naravno da je iznos koji si trebao platiti igraču jedan vid zarade, jer kako god okreneš ostala ti je lova na računu.
- Službenog podatka o cifri za koju se Sammir dogovorio u razdruženju sa kinezima nema, a i nemora ga biti, jer to je isključivo stvar Sammira i kluba iz kojeg odlazi i ne tiče se nikoga drugog. Mogu ga jedino dobrovoljno objaviti ili Sammir ili klub, ali nemaju obvezu to napraviti.
- Službeni podatak o plaći Sammira u Dinamu, a koji dolazi iz Dinama je 1 milja eura po sezoni neto. Kao što sam i rekao, to je više nego kaj ima plaće cijeli Hajduk i to je u redu.
- I naravno da je iznos koji si trebao platiti igraču jedan vid zarade, jer kako god okreneš ostala ti je lova na računu.
- Službenog podatka o cifri za koju se Sammir dogovorio u razdruženju sa kinezima nema, a i nemora ga biti, jer to je isključivo stvar Sammira i kluba iz kojeg odlazi i ne tiče se nikoga drugog. Mogu ga jedino dobrovoljno objaviti ili Sammir ili klub, ali nemaju obvezu to napraviti.
- Službeni podatak o plaći Sammira u Dinamu, a koji dolazi iz Dinama je 1 milja eura po sezoni neto. Kao što sam i rekao, to je više nego kaj ima plaće cijeli Hajduk i to je u redu.
Zeko-
2015-08-26
Nije to još sigurno, ali da se razmišlja o tome, istina. Traži se mjesto za Ćorića i mišljenja sam da budu igrali i on i Sammir, jedan kao polušpica, a drugi na mjestu playa.jalnirajko wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/dolaskom-sammira-dinamova-zvijezda-zavrsila-na-transfer-listi-petev-je-nakon-povratka-brazilca-prekrizio-jednog-od-najplacenijih-igraca/5531079/
Zeko-
2015-08-26
znači kao što rekoh sammir u sredini a ćorić na krilu kaj mu nije pozicijaZeko wrote:Nije to još sigurno, ali da se razmišlja o tome, istina. Traži se mjesto za Ćorića i mišljenja sam da budu igrali i on i Sammir, jedan kao polušpica, a drugi na mjestu playa.jalnirajko wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/dolaskom-sammira-dinamova-zvijezda-zavrsila-na-transfer-listi-petev-je-nakon-povratka-brazilca-prekrizio-jednog-od-najplacenijih-igraca/5531079/
2015-08-19
Polušpica nije krilo.
Zeko-
2015-08-26
ok daj mi nacrtaj kak bumo to igraliZeko wrote:Polušpica nije krilo.
2015-08-19
To ti bude bugar nacrtal. Inače Čorić je i sam nedavno rek'o da mu je najbolje igrati kao polušpica.jalnirajko wrote:ok daj mi nacrtaj kak bumo to igraliZeko wrote:Polušpica nije krilo.
Zeko-
2015-08-26
ozbiljno pitam. kak to izgleda formacija sa plejom i polušpicom kaj nije krilo. jel ovak?Zeko wrote:To ti bude bugar nacrtal. Inače Čorić je i sam nedavno rek'o da mu je najbolje igrati kao polušpica.jalnirajko wrote:ok daj mi nacrtaj kak bumo to igraliZeko wrote:Polušpica nije krilo.
livaković
stojanović šifo benković pivarić
antolić moro machado
sammir
ćorić
siudani
2015-08-19
livakovićjalnirajko wrote:ozbiljno pitam. kak to izgleda formacija sa plejom i polušpicom kaj nije krilo. jel ovak?Zeko wrote:To ti bude bugar nacrtal. Inače Čorić je i sam nedavno rek'o da mu je najbolje igrati kao polušpica.jalnirajko wrote:ok daj mi nacrtaj kak bumo to igraliZeko wrote:Polušpica nije krilo.
livaković
antolić moro machado
sammir
ćorić
siudani
ademi
antola
sammir
ćorić
soudani angelo
Ovo bi bil moj izbor.
Zeko-
2015-08-26
kako se zove onaj mladi veznjak jakodobar dojma je ostavio? jel pavlović?Zeko wrote:livakovićjalnirajko wrote:ozbiljno pitam. kak to izgleda formacija sa plejom i polušpicom kaj nije krilo. jel ovak?Zeko wrote:To ti bude bugar nacrtal. Inače Čorić je i sam nedavno rek'o da mu je najbolje igrati kao polušpica.jalnirajko wrote:ok daj mi nacrtaj kak bumo to igraliZeko wrote:Polušpica nije krilo.
livaković
antolić moro machado
sammir
ćorić
siudani
ademi
antola
sammir
ćorić
soudani angelo