Nove snimke dokazuju da je predsjednik Vrhovnog suda RH i DSV-a Horvatin dogovorio mito u iznosu od 700000 Eura
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Nove snimke dokazuju da je predsjednik Vrhovnog suda RH i DSV-a Horvatin dogovorio mito u iznosu od 700000 Eura
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/poslusajte-ekskluzivne-audiosnimke-kako-je-soa-otkrila-upad-u-vrhovni-sud-s-kim-je-sve-osjecki-mocnik-razgovarao-o-rusenju-presude-glavasu/5377403/
Kermit-
2014-04-17
Re: Nove snimke dokazuju da je predsjednik Vrhovnog suda RH i DSV-a Horvatin dogovorio mito u iznosu od 700000 Eura
asilovski wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/poslusajte-ekskluzivne-audiosnimke-kako-je-soa-otkrila-upad-u-vrhovni-sud-s-kim-je-sve-osjecki-mocnik-razgovarao-o-rusenju-presude-glavasu/5377403/
Daj čovječe, ponašaš se kao da si popio pamet cijelog svijeta, a ne znaš ni kako se preziva predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Re: Nove snimke dokazuju da je predsjednik Vrhovnog suda RH i DSV-a Horvatin dogovorio mito u iznosu od 700000 Eura
puši mi kurčinu gnoju debilniAntijunak wrote:asilovski wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/poslusajte-ekskluzivne-audiosnimke-kako-je-soa-otkrila-upad-u-vrhovni-sud-s-kim-je-sve-osjecki-mocnik-razgovarao-o-rusenju-presude-glavasu/5377403/
Daj čovječe, ponašaš se kao da si popio pamet cijelog svijeta, a ne znaš ni kako se preziva predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske.
Kermit-
2014-04-17
e jebiga sad pa to ti je kolega pravosudni...;)
2015-08-08
al na stranu to asila ti si stvarno fulao profesiju....:)))
2015-08-08
mislim ti si onako dosta pravdoljubiv... a to apsolutne veze nema sa pravom i pravnom znanosti....čak je u najvećoj mjeri u suprotnosti...
2015-08-08
asilovski wrote:puši mi kurčinu gnoju debilniAntijunak wrote:asilovski wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/poslusajte-ekskluzivne-audiosnimke-kako-je-soa-otkrila-upad-u-vrhovni-sud-s-kim-je-sve-osjecki-mocnik-razgovarao-o-rusenju-presude-glavasu/5377403/
ej!
Primati tj. Organizirati lanac podkupljivanja sudacaVSRH nema veze sa pravom?michaellcmacha wrote:mislim ti si onako dosta pravdoljubiv... a to apsolutne veze nema sa pravom i pravnom znanosti....čak je u najvećoj mjeri u suprotnosti...
Ne ima veze sa tvojom pokojnom tetkom ili majkom ove Antikurčine koja je rodila idiota da mi docira jer sam stavio slovo viška
Kermit-
2014-04-17
Da ne govorim da obojca niste pročitali ovj poduž članak iako isti komentirate što više govori o Vama nego o bilo čemu drugome
Kermit-
2014-04-17
jebi se ti jer očito nisi razumio....ponovit ću, ti si pravdoljubiv, a to je često u suprotnosti sa pravom.... ne spominjem tekst niti je bitan u vezi ove moje tvrdnje....asilovski wrote:Primati tj. Organizirati lanac podkupljivanja sudacaVSRH nema veze sa pravom?michaellcmacha wrote:mislim ti si onako dosta pravdoljubiv... a to apsolutne veze nema sa pravom i pravnom znanosti....čak je u najvećoj mjeri u suprotnosti...
Ne ima veze sa tvojom pokojnom tetkom ili majkom ove Antikurčine koja je rodila idiota da mi docira jer sam stavio slovo viška
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kao da te gnječ opsjeo... :)))michaellcmacha wrote:jebi se ti jer očito nisi razumio....ponovit ću, ti si pravdoljubiv, a to je često u suprotnosti sa pravom.... ne spominjem tekst niti je bitan u vezi ove moje tvrdnje....asilovski wrote:Primati tj. Organizirati lanac podkupljivanja sudacaVSRH nema veze sa pravom?michaellcmacha wrote:mislim ti si onako dosta pravdoljubiv... a to apsolutne veze nema sa pravom i pravnom znanosti....čak je u najvećoj mjeri u suprotnosti...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:mislim ti si onako dosta pravdoljubiv... a to apsolutne veze nema sa pravom i pravnom znanosti....čak je u najvećoj mjeri u suprotnosti...
Elaboriraj tvoju tvrdnju. zanima me tvoj mentalni sklop.
Guest- Guest
ama ni u ludilu, ti si u kurcu, sve krivo skopčaš...odmah bi me išao prijaviti u najbližu pp... ;))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:mislim ti si onako dosta pravdoljubiv... a to apsolutne veze nema sa pravom i pravnom znanosti....čak je u najvećoj mjeri u suprotnosti...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ama ni u ludilu, ti si u kurcu, sve krivo skopčaš...odmah bi me išao prijaviti u najbližu pp... ;))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:mislim ti si onako dosta pravdoljubiv... a to apsolutne veze nema sa pravom i pravnom znanosti....čak je u najvećoj mjeri u suprotnosti...
Znači htio si reći da pojma nemaš o onome što pišeš. bitno da si tu i tamo veleuman pukneš neku dvosmislenu lažnu frazetinu koju tako složiš da izgleda kao nepatvorena istina bitno da zbunjuješ i iritiraš tipično za trolla školski primjer je ovo.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:e jebiga sad pa to ti je kolega pravosudni...;)
Maramih, asila je jedan propali i iskompleksirani osječki odvjetnik koji "malo" voli zaviriti u čašicu. Nije ni čudno što su ga odjebale sve stranke kad vide kako psuje i koje gluposti baljezga. Baš me zanima da li se i u stvarnosti odnosi tako prema kadru u pravosuđu...
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
evo ukratko ali nemoj se ljutiti ukoliko ne budeš razumio.... pravda je vaninstitucinalni ideal, a pravo institut kojeg je čovjek u okviru društva instruirao kako bi se uspostavila odgovornost u odnosu na obveze i odnose. evo npr. i ja i ti smo dužni poštivati pravni sustav koji nam je nametnut, ali pravda koju ja percipiram kao takvu, nema apsolutno veze sa pravdom koju ti kao takvu doživljavaš....
2015-08-08
ma ok, nebitno, gledano na njegove teme-upise, ovaj ali i većinu ranijih, stoji ovo što sam rekao... vidi se da je frustriran, jer ga upravo jebe to što on aktualno stanje doživljava kao nepravdu, zbog nakaradnosti pravnog sustava... a vrlo dobro zna da je to skoro pa pravilo od davnina...jbg i ja sam bio frustriran kad sam jednom bio poslan na osiguranje deložacije gdje sudac koji je donio presudu na kraju uselio u taj stan... ono zgadio mi se i život i posao i poziv i sve sam sterao u tri pičke materine... ili slučaj Novi Most u sisku,. ili slučaj Hodak oduzimanje dijeteta kolegi, gdje se naknadno utvrdilo da su pojedinci iz czss i jedan od načelnika u pusm dogovorili navedeno jer majka dotičnom nije dala pičke, i dijete i dan danas ne živi sa svojim roditeljima, ili slučaj onog suca u osijeku.... i tako dalje i tako dalje... jbte pa obični ljudi se do krvi i smrti posvade zbog različitog poimanja i razumijevanja pojma pravde, dok ih samo pravo kao skup pravnih normi nikad ili rijetko kad izbacuje iz takta.....Antijunak wrote:michaellcmacha wrote:e jebiga sad pa to ti je kolega pravosudni...;)
Maramih, asila je jedan propali i iskompleksirani osječki odvjetnik koji "malo" voli zaviriti u čašicu. Nije ni čudno što su ga odjebale sve stranke kad vide kako psuje i koje gluposti baljezga. Baš me zanima da li se i u stvarnosti odnosi tako prema kadru u pravosuđu...
2015-08-08
Znamo razliku pravde i prava ali kod nas se ne poštuje niti jedno niti drugo.michaellcmacha wrote:evo ukratko ali nemoj se ljutiti ukoliko ne budeš razumio.... pravda je vaninstitucinalni ideal, a pravo institut kojeg je čovjek u okviru društva instruirao kako bi se uspostavila odgovornost u odnosu na obveze i odnose. evo npr. i ja i ti smo dužni poštivati pravni sustav koji nam je nametnut, ali pravda koju ja percipiram kao takvu, nema apsolutno veze sa pravdom koju ti kao takvu doživljavaš....
Brain32-
2014-04-15
pravdu je nemoguće poštovati... pravda je subjektivni doživljaj "dobra i zla", a pravo nametnut ili usvojen institut kojeg si dužan poštovati....Brain32 wrote:Znamo razliku pravde i prava ali kod nas se ne poštuje niti jedno niti drugo.michaellcmacha wrote:evo ukratko ali nemoj se ljutiti ukoliko ne budeš razumio.... pravda je vaninstitucinalni ideal, a pravo institut kojeg je čovjek u okviru društva instruirao kako bi se uspostavila odgovornost u odnosu na obveze i odnose. evo npr. i ja i ti smo dužni poštivati pravni sustav koji nam je nametnut, ali pravda koju ja percipiram kao takvu, nema apsolutno veze sa pravdom koju ti kao takvu doživljavaš....
2015-08-08
men se čini da tu očito još uvijek ima nekih nedoumica... :))
2015-08-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BiH je primjer države gdje Parlament sustavno ne izvršava odluke Vrhovnog suda
» Monumentalna odluka meksičkog vrhovnog suda: Pušenje trave je temeljno ljudsko pravo
» Clan vrhovnog suda (supreme court) u americi (sudija Breyer) pod pritiskom otisao u mirovinu
» SAD su Hrvatskoj dale snimke tajnih razgovora, zbog čega se RH povukla iz Arbitražnog suda!
» Predsjednik tkz. Ustavnog suda RH plagirao doktorat
» Monumentalna odluka meksičkog vrhovnog suda: Pušenje trave je temeljno ljudsko pravo
» Clan vrhovnog suda (supreme court) u americi (sudija Breyer) pod pritiskom otisao u mirovinu
» SAD su Hrvatskoj dale snimke tajnih razgovora, zbog čega se RH povukla iz Arbitražnog suda!
» Predsjednik tkz. Ustavnog suda RH plagirao doktorat
Page 1 of 3