Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Štrahe: Zbog čega smo protiv NATO bombardovanja 1999.
Htjela sam čuti iz prve ruke..jer čitam da je 60-tih još bilo oko 15% Hrvata u Zemunu..danas 1%, navodno..dzango wrote:Nisam išao u školu u Zemunu. Tada sam živeo u Balkanskoj pa u Blokovima.maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:Ne pijem kavu, a crveni je zadnji romantik..dići će sat prije dogovora i čekat s crvenom ružom na reveru..ondaće otići prije sastanka,ni ne sluteći da ja zapravo neću ni doći..potom će mi slati slike na pm...dzango wrote:
Ne brinem. Velika si, snaći ćeš se. Nego da popiješ kafu pre toga zbog pritiska.
Bolje karanfil:
Htjela sam te pitat u svezi povijesti Hrvata u Zemunu..s koliko si ti išao u razred u osnovnoj, npr?
A,gdje su ti kvartovi?
Ti si, znači, dotepenac tu...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dzango wrote:
Može biti. Oni ne znaju da u takvim lokalima vreme ne igra neku ulogu. Ako ćeš brzu uslugu, neka idu u Mekdonalds.
volim ja takva mjesta, dođeš i zaboraviš na sve...
vidi ovo...predivan ambijent i jako se dobro jede :)
Podravska klet
Guest- Guest
Nema ti to niko pojma koga koliko ima u Zemunu. To se slabo gleda. Gledaju se neke druge stvari. Ja na primer nisam imao pojma da je Dragan Mance, legenda Zemuna, u stvari Hrvat.maggie13 wrote:Htjela sam čuti iz prve ruke..jer čitam da je 60-tih još bilo oko 15% Hrvata u Zemunu..danas 1%, navodno..dzango wrote:Nisam išao u školu u Zemunu. Tada sam živeo u Balkanskoj pa u Blokovima.maggie13 wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:
Ne pijem kavu, a crveni je zadnji romantik..dići će sat prije dogovora i čekat s crvenom ružom na reveru..ondaće otići prije sastanka,ni ne sluteći da ja zapravo neću ni doći..potom će mi slati slike na pm...
Bolje karanfil:
Htjela sam te pitat u svezi povijesti Hrvata u Zemunu..s koliko si ti išao u razred u osnovnoj, npr?
A,gdje su ti kvartovi?
Balkanska je u centru grada i ide od Terazija ka železničkoj stanici a Blokovi su geto na NBG.
Pa pise u komentaru, na kraju recenzije...Noor wrote:al bitno da znaš da je prelepo, nenametljivo, prirodno..prelep pogled, a i somovina je fantastičnaStanojko wrote:Ne znam, nisam bio... :)
Ima jedan baš kod mene. Široka staza. To je već pravi restoran sa renomeom:Noor wrote:dzango wrote:
Može biti. Oni ne znaju da u takvim lokalima vreme ne igra neku ulogu. Ako ćeš brzu uslugu, neka idu u Mekdonalds.
volim ja takva mjesta, dođeš i zaboraviš na sve...
vidi ovo...predivan ambijent i jako se dobro jede :)
Podravska klet
Ja sam valjda dovoljan garant.Stanojko wrote:Pa pise u komentaru, na kraju recenzije...Noor wrote:al bitno da znaš da je prelepo, nenametljivo, prirodno..prelep pogled, a i somovina je fantastičnaStanojko wrote:Ne znam, nisam bio... :)
To kažu službeni podaci.dzango wrote:Nema ti to niko pojma koga koliko ima u Zemunu. To se slabo gleda. Gledaju se neke druge stvari. Ja na primer nisam imao pojma da je Dragan Mance, legenda Zemuna, u stvari Hrvat.maggie13 wrote:Htjela sam čuti iz prve ruke..jer čitam da je 60-tih još bilo oko 15% Hrvata u Zemunu..danas 1%, navodno..dzango wrote:Nisam išao u školu u Zemunu. Tada sam živeo u Balkanskoj pa u Blokovima.maggie13 wrote:dzango wrote:
Bolje karanfil:
A,gdje su ti kvartovi?
Balkanska je u centru grada i ide od Terazija ka železničkoj stanici a Blokovi su geto na NBG.
Da, znam za Mancea.
Ti si originalno iz Bg-a,onda.
2014-04-12
Narafski...ali i ovi fenseri napisase na kraju...dzango wrote:Ja sam valjda dovoljan garant.Stanojko wrote:Pa pise u komentaru, na kraju recenzije...Noor wrote:al bitno da znaš da je prelepo, nenametljivo, prirodno..prelep pogled, a i somovina je fantastičnaStanojko wrote:Ne znam, nisam bio... :)
Sa Zvezdare, Bulbuder. Par stotina metara od Gradske bolnice gde sam rođen.maggie13 wrote:To kažu službeni podaci.dzango wrote:Nema ti to niko pojma koga koliko ima u Zemunu. To se slabo gleda. Gledaju se neke druge stvari. Ja na primer nisam imao pojma da je Dragan Mance, legenda Zemuna, u stvari Hrvat.maggie13 wrote:Htjela sam čuti iz prve ruke..jer čitam da je 60-tih još bilo oko 15% Hrvata u Zemunu..danas 1%, navodno..dzango wrote:Nisam išao u školu u Zemunu. Tada sam živeo u Balkanskoj pa u Blokovima.maggie13 wrote:
A,gdje su ti kvartovi?
Da, znam za Mancea.
Ti si originalno iz Bg-a,onda.
Moraju da ispoštuju. Inače...Stanojko wrote:Narafski...ali i ovi fenseri napisase na kraju...dzango wrote:Ja sam valjda dovoljan garant.Stanojko wrote:Pa pise u komentaru, na kraju recenzije...Noor wrote:al bitno da znaš da je prelepo, nenametljivo, prirodno..prelep pogled, a i somovina je fantastičnaStanojko wrote:Ne znam, nisam bio... :)
dzango wrote:Nema ti to niko pojma koga koliko ima u Zemunu. To se slabo gleda. Gledaju se neke druge stvari. Ja na primer nisam imao pojma da je Dragan Mance, legenda Zemuna, u stvari Hrvat.maggie13 wrote:Htjela sam čuti iz prve ruke..jer čitam da je 60-tih još bilo oko 15% Hrvata u Zemunu..danas 1%, navodno..dzango wrote:Nisam išao u školu u Zemunu. Tada sam živeo u Balkanskoj pa u Blokovima.maggie13 wrote:dzango wrote:
Bolje karanfil:
A,gdje su ti kvartovi?
cale mu je bio hrvat, majka srpkinja-a on se uvek izjasnjavao srbinom...
Guest- Guest
Nemoam pojma. Nikada ga nisam čuo ili čitao da se ikako izjašnjavao. Važno je da je bio Grobar.Sto'jan wrote:dzango wrote:Nema ti to niko pojma koga koliko ima u Zemunu. To se slabo gleda. Gledaju se neke druge stvari. Ja na primer nisam imao pojma da je Dragan Mance, legenda Zemuna, u stvari Hrvat.maggie13 wrote:Htjela sam čuti iz prve ruke..jer čitam da je 60-tih još bilo oko 15% Hrvata u Zemunu..danas 1%, navodno..dzango wrote:Nisam išao u školu u Zemunu. Tada sam živeo u Balkanskoj pa u Blokovima.maggie13 wrote:
A,gdje su ti kvartovi?
cale mu je bio hrvat, majka srpkinja-a on se uvek izjasnjavao srbinom...
sta god, puno velikih partizanovaca su bili hrvati-bobek, zebec, cajkovski...
Guest- Guest
Meni je najljepše na Žumberku u eko selu. Sve je domaće i izvorno.
Ali - upozorenje: tamo nek ne ide onaj tko ne zna kak se jaha!
crvenkasti-
2014-04-17
Sto'jan wrote:sta god, puno velikih partizanovaca su bili hrvati-bobek, zebec, cajkovski...
tuđman ..
crvenkasti-
2014-04-17
Odmah si me eliminirao..hvala..crvenkasti wrote:Meni je najljepše na Žumberku u eko selu. Sve je domaće i izvorno.
2014-04-12
crvenkasti wrote:Sto'jan wrote:sta god, puno velikih partizanovaca su bili hrvati-bobek, zebec, cajkovski...
tuđman ..
bobetko
Guest- Guest
tebi treba učitelj jahanja
crvenkasti-
2014-04-17
jesi normalan..bojim se konja..kad te zbaci,letiššššš--crvenkasti wrote:tebi treba učitelj jahanja
2014-04-12
uzmeš nekog mirnog, neku staru ragu kojeg možeš jahat bez brige
a i ne moraš jahat u tom eko selu ak nećeš, samo glupo je ići tamo, a to je im je glavno
a i ne moraš jahat u tom eko selu ak nećeš, samo glupo je ići tamo, a to je im je glavno
crvenkasti-
2014-04-17
shvaćam..kreneš s mirnim konjem, poželjno i ostaneš na njemu..
jahanje u prirodi,pa poslije papica..fino..
odeš ti tamo?
jahanje u prirodi,pa poslije papica..fino..
odeš ti tamo?
2014-04-12
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Srbi postali sterilni zbog Nato bombardovanja
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
» AfD : Nismo za Kosovo i protiv smo NATO intervencije 1999
» Lazanski optužio bivše države ex-yu,mađarsku,Rumunjsku,Albaniju za agresiju na Srbiju zbog davanja zračnog prostora NATO zrakoplovima 1999 godine..
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» ZBOG ČEGA DA SE UMILJAVAM HRVATIMA?! ZBOG 250.000 PROTERANIH SRBA?
Page 19 of 20