CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
mutava baštarda wrote:upravo takotre911 wrote:Da, sram ga bilo! Nije on dobar kao današnji političari koji sagnu glavu i prignu koljeno dok ih gazda pita jel sve jasno i dogovoreno.mutava baštarda wrote:davno je to bilo, još kada je hr predsjednik mogao besramno iznijeti ono što misli.tre911 wrote:Vidim ubiše se svi komentirati temu a tako je zanimljivaprckov wrote:
kaze uz ogradu, samo nezgodno dovatit pa znjopa sta stigne
Guest- Guest
Re: CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
ja mogu bacit iz nosa vise of cie
Koja jebena cia, Mesic je pokazivao sivi bakelitni televun koji je bio direktno pokopcan sa BG. Manolic i on i jesu istupili iz adz-ja jer nisu htjeli razvaciti zicu po Spacvi.Kao teske im bile koloture, te cizme pustaju vodu, te se boje krokodila i sto vec ne. Zicu obezbjedio Loncar uprkos zabrani uvoza vojnog materijala. U deklarciji naveo da je zica za ciscenje izmedju zuba.
2014-04-14
bila kod mene prije nekih 20-tak godina farma nojeva, imao lik nekih 50-tak komada...uglavnom cijela priča je propala tamo negdje početkom 2000-tih... šteta jer je noj u cijelosti iskoristiv... i ima nešto što je za čovjeka vrlo vrijedno, naime neprocjenjivo...tre911 wrote:Da, ovo je fakat puno zanimljivije od supertajnih dokumenata u posjedu ovog ili onog novinara kiji su eto raskrikali veliku urotu :DDWinter is coming wrote:vidjeh negdje na RT farma nojeva,sta li rade sa jajetom kad ga noj snese i kako ga zakolju,to je ipak jaka mrcina
Inače ne znam ništa o tome kako nojeve mrknu, mala mu je glava i stalno leluja a neće da se smiri ko svinjče pa da ga metkom sprašiš, ne možeš mu sajlu preko labrnje navući, agresivan je i oće da te tuče sa nogama.......
2015-08-08
Kune????
2014-04-14
ne, rožnica oka noja koja se koristi za spašavanje ljudskog oka.... to mislim jedino belgijanci rade... i to vrlo uspješno...abraham wrote:Kune????
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Znam da se sve od noja iskoristi, od perija do oka i nokta no ne znam ništa konkretno o tome.michaellcmacha wrote:bila kod mene prije nekih 20-tak godina farma nojeva, imao lik nekih 50-tak komada...uglavnom cijela priča je propala tamo negdje početkom 2000-tih... šteta jer je noj u cijelosti iskoristiv... i ima nešto što je za čovjeka vrlo vrijedno, naime neprocjenjivo...tre911 wrote:Da, ovo je fakat puno zanimljivije od supertajnih dokumenata u posjedu ovog ili onog novinara kiji su eto raskrikali veliku urotu :DDWinter is coming wrote:vidjeh negdje na RT farma nojeva,sta li rade sa jajetom kad ga noj snese i kako ga zakolju,to je ipak jaka mrcina
Inače ne znam ništa o tome kako nojeve mrknu, mala mu je glava i stalno leluja a neće da se smiri ko svinjče pa da ga metkom sprašiš, ne možeš mu sajlu preko labrnje navući, agresivan je i oće da te tuče sa nogama.......
Guest- Guest
Prvi glas. Ovdje su se nakon poplave farmi sve do jedne ugasile. Plesalo se jedno ljeto.michaellcmacha wrote:ne, rožnica oka noja koja se koristi za spašavanje ljudskog oka.... to mislim jedino belgijanci rade... i to vrlo uspješno...abraham wrote:Kune????
2014-04-14
i jaje je višestruko kvalitetnije od kokošjih za proizvodnju tjestenine... koža također... mislim da kolarićka čak i nakit neki radi od ljuske, perja ...abraham wrote:Prvi glas. Ovdje su se nakon poplave farmi sve do jedne ugasile. Plesalo se jedno ljeto.michaellcmacha wrote:ne, rožnica oka noja koja se koristi za spašavanje ljudskog oka.... to mislim jedino belgijanci rade... i to vrlo uspješno...abraham wrote:Kune????
2015-08-08
Nista ne kazem. Bas cu potraziti kozu na netu.michaellcmacha wrote:i jaje je višestruko kvalitetnije od kokošjih za proizvodnju tjestenine... koža također... mislim da kolarićka čak i nakit neki radi od ljuske, perja ...abraham wrote:Prvi glas. Ovdje su se nakon poplave farmi sve do jedne ugasile. Plesalo se jedno ljeto.michaellcmacha wrote:ne, rožnica oka noja koja se koristi za spašavanje ljudskog oka.... to mislim jedino belgijanci rade... i to vrlo uspješno...abraham wrote:Kune????
2014-04-14
oće i udariti sa onim kljunom,mozda ga metnu na giljotinu,zajebu ga da tu turne glavu i onda captre911 wrote:Da, ovo je fakat puno zanimljivije od supertajnih dokumenata u posjedu ovog ili onog novinara kiji su eto raskrikali veliku urotu :DDWinter is coming wrote:vidjeh negdje na RT farma nojeva,sta li rade sa jajetom kad ga noj snese i kako ga zakolju,to je ipak jaka mrcina
2014-04-14
najveci doprinos oluji dao je s.m.
Guest- Guest
pa dobro sad, mi znamo da ste vi za mnogo stvari zaslužni, ali nemojte baš toliko da preterujete... :)))... još će ispasti da ste imali i savetodavnu ulogu i da ste koordinirano sa glavnim stožerom dejstvovali po dubini teritorija... ccccpizzon wrote:najveci doprinos oluji dao je s.m.
2015-08-08
najveci doprinus oluji dali su glupi martic i ekipa oko njega
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''PREMIJER JE CIJELO VRIJEME LAGAO? Procurili tajni dokumenti koji otkrivaju kakav zapravo kaos donosi brexit bez sporazuma''
» TUĐMAN I MILOŠEVIĆ SU BILI SAVEZNICI! Nobilo za Kurir
» Socijalisti su cijelo vrijeme bili u pravu: Srednja klasa nestaje!
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» OTKRIVENI TAJNI DOKUMENTI CIA: Amerika je bila protiv hrvatske operacije Bljesak! EVO ŠTA JE BIO PLAN VAŠINGTONA
» TUĐMAN I MILOŠEVIĆ SU BILI SAVEZNICI! Nobilo za Kurir
» Socijalisti su cijelo vrijeme bili u pravu: Srednja klasa nestaje!
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» OTKRIVENI TAJNI DOKUMENTI CIA: Amerika je bila protiv hrvatske operacije Bljesak! EVO ŠTA JE BIO PLAN VAŠINGTONA
Page 2 of 2