ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija osigurala evakuaciju civila iz Alepa

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Rusija osigurala evakuaciju civila iz Alepa - Page 2 Empty Re: Rusija osigurala evakuaciju civila iz Alepa

Post by Eroo 10/12/2016, 23:12

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Rusija osigurala evakuaciju civila iz Alepa - Page 2 Empty Re: Rusija osigurala evakuaciju civila iz Alepa

Post by Leviathan2 10/12/2016, 23:32

ero, jesi li ti pogledao onaj filmic kako je pocelo u alepu, jebote, ti ko da si placen od sauda i katara da seres, 
ja sam isto svjedocio kako je pocelo u alepu, bio sam na pocetku tamo i to sam vec par puta napomenuo tu, medjutim di volis da seres, cisto da podjebavas
ima u tebi neke zlobe, valjda to s godinama dolazi, il si takav oduvjek samo si glumio finocu

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by epikur37 10/12/2016, 23:35

Leviathan2 wrote:ero, jesi li ti pogledao onaj filmic kako je pocelo u alepu, jebote, ti ko da si placen od sauda i katara da seres, 
ja sam isto svjedocio kako je pocelo u alepu, bio sam na pocetku tamo i to sam vec par puta napomenuo tu, medjutim di volis da seres, cisto da podjebavas
ima u tebi neke zlobe, valjda to s godinama dolazi, il si takav oduvjek samo si glumio finocu

Kolege i saveznici vehabiti sad se šire po beha...erina sreća :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 10/12/2016, 23:37

ma ima ih i po sloveniji, nije da se ero osjeca osamljeno

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Eroo 11/12/2016, 00:44

Leviathan2 wrote:ero, jesi li ti pogledao onaj filmic kako je pocelo u alepu, jebote, ti ko da si placen od sauda i katara da seres, 
Onda znaš da 95% onih jadnika nema veze s ovim ratom.
Ne treba  biti ni fin ni zloban, samo realan, a ja to uglavnom jesam.
Onako sjebat jedan 2,5 milijunski grad ne ide bez strašnog zločina,
koje ova civilizacija ne smije spreviditi, niti zaboraviti.
Jebiga, ima jedna crvena linije koju ja jednostavno ne mogu prekoračiti,
čak ni na ovako nevažnom forumu.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Yehudi 11/12/2016, 00:52

Eroo wrote:
epikur37 wrote: "Vrijeme je da provjerimo istinitost namjera zapadnih zemalja i organizacija koje su izrazile spremnost da pošalju humanitarnu pomoć u Alep", dodao je on. "Apeliramo na sve one koji su u proteklih nekoliko mjeseci govorili o svojoj spremnosti da u Alep pošalju svoju humanitarnu pomoć: predstavnici SAD, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Europske unije i međunarodne organizacije ... Vrijeme je da se provjeri istinitost vaših namjera", rekao je Konašenkov.
Ma marš u t.p. materine...Slupate cijelu gostilnicu  i sad bi da to netko drugi plati umjesto vas.
Fujjj...Neki ljudi stvarno nemaju obraza. x-|

Hej  ....pijanduro.............smanji potrošnju  brlje
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 11/12/2016, 00:52

Bila moja koleginica u Siriji, posetila i Alep, sve pre rata.
Kaze Italijanka sve najbolje, civilizacija i onda dosle ove Erine Islamske bradonje fundamentalisti, sto ih brani Zapad, Katar i Saudijska da donesu secom glava demokratiju a uz istu i malo gasovod, nek se nadje da ne fali...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Yehudi 11/12/2016, 00:53

red wolf wrote:Evo, izgubili ponovno Palmiru...

Lažeš........................Palmira je slobodna
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 11/12/2016, 00:54

Eroo wrote:Ponekad se treba ustavti i staviti prst na čelo....

Nekom bolje  metak u čelo
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Winter is coming 11/12/2016, 01:58

Yehudi wrote:
Eroo wrote:
epikur37 wrote: "Vrijeme je da provjerimo istinitost namjera zapadnih zemalja i organizacija koje su izrazile spremnost da pošalju humanitarnu pomoć u Alep", dodao je on. "Apeliramo na sve one koji su u proteklih nekoliko mjeseci govorili o svojoj spremnosti da u Alep pošalju svoju humanitarnu pomoć: predstavnici SAD, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Europske unije i međunarodne organizacije ... Vrijeme je da se provjeri istinitost vaših namjera", rekao je Konašenkov.
Ma marš u t.p. materine...Slupate cijelu gostilnicu  i sad bi da to netko drugi plati umjesto vas.
Fujjj...Neki ljudi stvarno nemaju obraza. x-|

Hej  ....pijanduro.............smanji potrošnju  brlje
Donek u Novorusiji treba rokati a Alep ne,CNN skola

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics