Rusija osigurala evakuaciju civila iz Alepa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusija osigurala evakuaciju civila iz Alepa
ero, jesi li ti pogledao onaj filmic kako je pocelo u alepu, jebote, ti ko da si placen od sauda i katara da seres,
ja sam isto svjedocio kako je pocelo u alepu, bio sam na pocetku tamo i to sam vec par puta napomenuo tu, medjutim di volis da seres, cisto da podjebavas
ima u tebi neke zlobe, valjda to s godinama dolazi, il si takav oduvjek samo si glumio finocu
ja sam isto svjedocio kako je pocelo u alepu, bio sam na pocetku tamo i to sam vec par puta napomenuo tu, medjutim di volis da seres, cisto da podjebavas
ima u tebi neke zlobe, valjda to s godinama dolazi, il si takav oduvjek samo si glumio finocu
Kolege i saveznici vehabiti sad se šire po beha...erina sreća :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma ima ih i po sloveniji, nije da se ero osjeca osamljeno
Ne treba biti ni fin ni zloban, samo realan, a ja to uglavnom jesam.
Onako sjebat jedan 2,5 milijunski grad ne ide bez strašnog zločina,
koje ova civilizacija ne smije spreviditi, niti zaboraviti.
Jebiga, ima jedna crvena linije koju ja jednostavno ne mogu prekoračiti,
čak ni na ovako nevažnom forumu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ma marš u t.p. materine...Slupate cijelu gostilnicu i sad bi da to netko drugi plati umjesto vas.epikur37 wrote: "Vrijeme je da provjerimo istinitost namjera zapadnih zemalja i organizacija koje su izrazile spremnost da pošalju humanitarnu pomoć u Alep", dodao je on. "Apeliramo na sve one koji su u proteklih nekoliko mjeseci govorili o svojoj spremnosti da u Alep pošalju svoju humanitarnu pomoć: predstavnici SAD, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Europske unije i međunarodne organizacije ... Vrijeme je da se provjeri istinitost vaših namjera", rekao je Konašenkov.
Fujjj...Neki ljudi stvarno nemaju obraza.
Hej ....pijanduro.............smanji potrošnju brlje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bila moja koleginica u Siriji, posetila i Alep, sve pre rata.
Kaze Italijanka sve najbolje, civilizacija i onda dosle ove Erine Islamske bradonje fundamentalisti, sto ih brani Zapad, Katar i Saudijska da donesu secom glava demokratiju a uz istu i malo gasovod, nek se nadje da ne fali...
Kaze Italijanka sve najbolje, civilizacija i onda dosle ove Erine Islamske bradonje fundamentalisti, sto ih brani Zapad, Katar i Saudijska da donesu secom glava demokratiju a uz istu i malo gasovod, nek se nadje da ne fali...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
red wolf wrote:Evo, izgubili ponovno Palmiru...
Lažeš........................Palmira je slobodna
2014-04-20
Eroo wrote:Ponekad se treba ustavti i staviti prst na čelo....
Nekom bolje metak u čelo
2014-04-20
Donek u Novorusiji treba rokati a Alep ne,CNN skolaYehudi wrote:Eroo wrote:Ma marš u t.p. materine...Slupate cijelu gostilnicu i sad bi da to netko drugi plati umjesto vas.epikur37 wrote: "Vrijeme je da provjerimo istinitost namjera zapadnih zemalja i organizacija koje su izrazile spremnost da pošalju humanitarnu pomoć u Alep", dodao je on. "Apeliramo na sve one koji su u proteklih nekoliko mjeseci govorili o svojoj spremnosti da u Alep pošalju svoju humanitarnu pomoć: predstavnici SAD, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Europske unije i međunarodne organizacije ... Vrijeme je da se provjeri istinitost vaših namjera", rekao je Konašenkov.
Fujjj...Neki ljudi stvarno nemaju obraza.
Hej ....pijanduro.............smanji potrošnju brlje
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Kozojebi bježe iz alepa
» Austrija osigurala šest milijardi eura za borbu protiv rastućih troškova
» Kako je Srbija osigurala da ne ostane bez nafte koja stiže preko JANAF-a
» Amerika sa tisućama marinaca priprema evakuaciju ambasade u Kabulu
» Kozojebi bježe iz alepa
» Austrija osigurala šest milijardi eura za borbu protiv rastućih troškova
» Kako je Srbija osigurala da ne ostane bez nafte koja stiže preko JANAF-a
» Amerika sa tisućama marinaca priprema evakuaciju ambasade u Kabulu
Page 2 of 2