Sirija
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sirija
Leviathan2 wrote:jbte, al je saa razguzila daeshovce kod homsa,
Immaš li kakav link.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161223/87c298c7bf5cedb20a15421e6cdcc704.jpg
Brojke o ispraćenima iz Istočnog Alepa glase ovako
- 2823 - islamista (sa obiteljima skupa )
- 1400- stranih islamista ( sa obiteljima )
- 2400 - se predalo
- 456 - islamista uhapšeno i žensko odori
I to su cifre..........nikakve stotine niti deseci tisuća.
I još su smećari pobili zarobljene vojnike saa ( stotinjak )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
H/t @hasavrat - Facebook account that appears to be the second TSK soldier killed posting
pro-IS material (juxtaposed photo from Dec2014)
Jedan od sprženih janičara na Facebooku - veličao - isis-
https://twitter.com/NCaucasusCaucus/status/812066482498764801
pro-IS material (juxtaposed photo from Dec2014)
Jedan od sprženih janičara na Facebooku - veličao - isis-
https://twitter.com/NCaucasusCaucus/status/812066482498764801
2014-04-20
One of the executed soldiers appears to be Sefter Tas who was captured back in July 2015 and featured in several IS propoganda pieces
A ovaj je zarobljen još prošle god i veće se pojavljivao u isis propagandni uradcima.
A ovaj je zarobljen još prošle god i veće se pojavljivao u isis propagandni uradcima.
2014-04-20
ma isto na al masdaruYehudi wrote:Leviathan2 wrote:jbte, al je saa razguzila daeshovce kod homsa,
Immaš li kakav link.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161223/87c298c7bf5cedb20a15421e6cdcc704.jpg
Brojke o ispraćenima iz Istočnog Alepa glase ovako
- 2823 - islamista (sa obiteljima skupa )
- 1400- stranih islamista ( sa obiteljima )
- 2400 - se predalo
- 456 - islamista uhapšeno i žensko odori
I to su cifre..........nikakve stotine niti deseci tisuća.
I još su smećari pobili zarobljene vojnike saa ( stotinjak )
https://www.almasdarnews.com/article/graphic-18-isis-corpses-litter-fields-eastern-homs-failed-offensive/
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
e jeste neki :(Leviathan2 wrote:necemo ti reci :Dgovinda wrote:Grobari, sta ima u Siriji?
2016-11-17
Kad se mogu Izraelci boriti u ISILu sto ne bi mogli i Hrvati?Yehudi wrote:Daj nemoj me molim te. Do jučer se nije znalo ( a i danas se ne zna ) tko se kako zove tamo,
tko je neumjeren a tko umjeren. Al usra već tri puta minjala ime, naziv. Ostale grupe isto tako.
Hajde da je rekao da su kod Kurda, pa bih možda...ali možda razmislio o tomu šta serenda.
Medjutim kada znam to šta znam, onda mirne duše kaže da Marinko LAŽE I SERENDA bez veze.
OSOBNO znam momka koji je bio tri miseca sa Kurdima a kad je došao doma, odmah su mu oduzeli
šaru i zabranili da opet otputuje u Siriju / Kurdistan.
Ma kakvih stotinu, kakvi crni avioni, kamioni, milijuni...........moj sinko kako ljudi nasjedaju to je čudo.
Marin LAŽE KAO PSETO.
2016-11-17
e jesmo bas,govinda wrote:e jeste neki :(Leviathan2 wrote:necemo ti reci :Dgovinda wrote:Grobari, sta ima u Siriji?
al ipak, eo ukratko, sirijci se bore protiv posasti kanibala i ostale bjelosvjetske zgadije financirane od ko zna koje gamadi, odolijevaju, drugi bi vec odavno prdnuli u fenjer al ovi odolijevaju
pa ne bore se bas u isili nego sa drugom ekipom slicnijeh kanibala, kolaboriraju kak bi se reklo,govinda wrote:Kad se mogu Izraelci boriti u ISILu sto ne bi mogli i Hrvati?Yehudi wrote:Daj nemoj me molim te. Do jučer se nije znalo ( a i danas se ne zna ) tko se kako zove tamo,
tko je neumjeren a tko umjeren. Al usra već tri puta minjala ime, naziv. Ostale grupe isto tako.
Hajde da je rekao da su kod Kurda, pa bih možda...ali možda razmislio o tomu šta serenda.
Medjutim kada znam to šta znam, onda mirne duše kaže da Marinko LAŽE I SERENDA bez veze.
OSOBNO znam momka koji je bio tri miseca sa Kurdima a kad je došao doma, odmah su mu oduzeli
Ma kakvih stotinu, kakvi crni avioni, kamioni, milijuni...........moj sinko kako ljudi nasjedaju to je čudo.
Marin LAŽE KAO PSETO.
mada sam negdje naletio na nekog lika iz rijeke koji je bio uslikan negdje oko al baba u prvoj godini rata, katolik sudeci po imenu osim ako se nije kovertirao
dobro; ok, bicu onda uz tu zgadiju..neko mora biti i uz njih, ne mozemo svi uz Asada...ha ja...dakle, moji gube trenutno?Leviathan2 wrote:e jesmo bas,govinda wrote:e jeste neki :(Leviathan2 wrote:necemo ti reci :Dgovinda wrote:Grobari, sta ima u Siriji?
al ipak, eo ukratko, sirijci se bore protiv posasti kanibala i ostale bjelosvjetske zgadije financirane od ko zna koje gamadi, odolijevaju, drugi bi vec odavno prdnuli u fenjer al ovi odolijevaju
2016-11-17
bez zajebancije, negdje prije dvje godine naletim na neki clanak na netu o francuskim zidovima koji su otisli u izrael pa se vratili nekoliko mjeseci kasnije i falili se kako su se borili u Siriji u nekoj od tih grupacija..i poslije nisam mogao da nadjem taj clanak nigdje..necu da nagadjam sta je bilo ali mi je to jako intrigantno..Leviathan2 wrote:pa ne bore se bas u isili nego sa drugom ekipom slicnijeh kanibala, kolaboriraju kak bi se reklo,govinda wrote:Kad se mogu Izraelci boriti u ISILu sto ne bi mogli i Hrvati?Yehudi wrote:Daj nemoj me molim te. Do jučer se nije znalo ( a i danas se ne zna ) tko se kako zove tamo,
Marin LAŽE KAO PSETO.
mada sam negdje naletio na nekog lika iz rijeke koji je bio uslikan negdje oko al baba u prvoj godini rata, katolik sudeci po imenu osim ako se nije kovertirao
2016-11-17
ma gubi narod kao narod, osim zivota ostaju i bez svega ostalog, iz bijede u jos goru bijedu,govinda wrote:dobro; ok, bicu onda uz tu zgadiju..neko mora biti i uz njih, ne mozemo svi uz Asada...ha ja...dakle, moji gube trenutno?Leviathan2 wrote:e jesmo bas,govinda wrote:e jeste neki :(Leviathan2 wrote:necemo ti reci :Dgovinda wrote:Grobari, sta ima u Siriji?
bio sam u alepu i cak i nije bio los taj grad, ziv, ljudi prijazni radilo se sve u 16, onda dosli saudi sa torbama para pa poceli placat ljude da idu na demonstracije, 20 dolara izlazak, to je dole bila fajn lova, e jebga, ja mislim da je mnogima prisjelo tih 20 dolara
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
pa bilo je i zidova i krscana dok se to sve moglo prodat pod arapsko proljece, borba za demonkraciju i te seme, onda su pocele letit glave svima koji nisu drecali alahuekser pa se ekipa rasprsila, bila je i jedna prica o dva talijana i jednoj zenskoj medicinarki koji su otisli dole, oni kao borci a ona kao med sestra, jednog su obezglavili, jedan se konverirao i njega su ubili saa negdje u idlibu dok su zensku drzali kao seks robinju skoro godinu dana i onda je ubili i bacili u grabu, jebga, bilo je naivaca i budala pa popusiligovinda wrote:bez zajebancije, negdje prije dvje godine naletim na neki clanak na netu o francuskim zidovima koji su otisli u izrael pa se vratili nekoliko mjeseci kasnije i falili se kako su se borili u Siriji u nekoj od tih grupacija..i poslije nisam mogao da nadjem taj clanak nigdje..necu da nagadjam sta je bilo ali mi je to jako intrigantno..Leviathan2 wrote:pa ne bore se bas u isili nego sa drugom ekipom slicnijeh kanibala, kolaboriraju kak bi se reklo,govinda wrote:Kad se mogu Izraelci boriti u ISILu sto ne bi mogli i Hrvati?Yehudi wrote:Daj nemoj me molim te. Do jučer se nije znalo ( a i danas se ne zna ) tko se kako zove tamo,
Marin LAŽE KAO PSETO.
da, citao sam o Alepu..u otomansko vrijeme bilo je tamo nekoliko upravitelja iz Bosne al da ne sirimo temu...kad sam studirao u Osijeku prije rata, na poljoprivrednom fakultetu su studirala dva Sirijca, krscani..Pol je bio jedan, ovom drugom se ne sjecam imena, takodje neko francusko..nisu voljeli Asada nikako..Asada oca...a bio je i jedan Iracanin, siit, na gradjevinskom, taj je studirao sve dok se onaj rat izmedju iraka i irana nije zavrsio :) pokazivao mi slike svoje porodice u Bagdadu..sestre zavrsile farmaciju, braca doktori, njega poslali u Jugu valjda da ne ide u vojsku...Leviathan2 wrote:ma gubi narod kao narod, osim zivota ostaju i bez svega ostalog, iz bijede u jos goru bijedu,govinda wrote:dobro; ok, bicu onda uz tu zgadiju..neko mora biti i uz njih, ne mozemo svi uz Asada...ha ja...dakle, moji gube trenutno?Leviathan2 wrote:e jesmo bas,govinda wrote:e jeste neki :(Leviathan2 wrote:
necemo ti reci :D
bio sam u alepu i cak i nije bio los taj grad, ziv, ljudi prijazni radilo se sve u 16, onda dosli saudi sa torbama para pa poceli placat ljude da idu na demonstracije, 20 dolara izlazak, to je dole bila fajn lova, e jebga, ja mislim da je mnogima prisjelo tih 20 dolara
2016-11-17
pogledaj ovaj erin link, jbte takozvani borci za slobodu u alepu, imaju na tom linku jos videoa, ubio kaptagon, gore im sprzen mozak nego kod gorana bareagovinda wrote:Leviathan2 wrote:govinda wrote:Yehudi wrote:jako intrigantno..
ma ne volim ti ja to gledati..bilo mi je dovoljno vidjeti onog narkomana iz Bosne, jbt, nema zenica nikako, govori nesto o dzihadu i prijeti...Leviathan2 wrote:pogledaj ovaj erin link, jbte takozvani borci za slobodu u alepu, imaju na tom linku jos videoa, ubio kaptagon, gore im sprzen mozak nego kod gorana bareagovinda wrote:Leviathan2 wrote:govinda wrote:Yehudi wrote:jako intrigantno..
2016-11-17
Ne generaliziram ja nista. Ne znma koliko je to uopce i istina sto je onaj rekao o tim dragovoljcima u Siriji.Yehudi wrote:Ringo10 wrote:Kod Kurda nisu sigurno. Komunjare sa crvenim petokrakama, srp i čekić. Probaj zamsliti hrvatske veterane da ratuju u tako nekoj vojsci.Yehudi wrote:Daj nemoj me molim te. Do jučer se nije znalo ( a i danas se ne zna ) tko se kako zove tamo,
Marin LAŽE KAO PSETO.
Po meni je sve drugo moguće. A pogotovo da Hrvati izaberu pogrešnu i gubitničku stranu. Ako mogu u Donbasu zašto ne bi i u Siriji.
Ima tu nešto. Nije Ernst Bloch bio budala kad je filozofirao o Hrvatima.
E jebiga sad i ti uoćavaš i generaliziraš. Nisu svi Kurdi JPG a niti su svi veterani DR fašisti ili nacisti.
Od njih 100 bi poginilo barem 30 a to bi se ODMAH saznalo....ma da je troje zagnojilo to bi se saznalo u po dana.
Ali AKO IH IMA, onda ti mogu sa 99,9% sigurnosti reci na cijoj strani se bore a na cijoj ne.
Ima li ih u Ukrajini medju Donbasovcima? Ja nisam cuo da takvi endemi postoje.
A na strani AZOVA i slicnih banderaskih formacija? Ma hajde bolan.
Ima li ih na strani ASada? Nikad cuo i sanse su ispod minimalnih.
Koja je veca vjerovatnoca - da ce ti nasi sokolovi ici na strani Asada ili na strani demokratske opozicije? AKO IH IMA TAMO!
JA tu dileme nemam. Bez ikakvog generaliyiranja.
A nisu svi branitelji ustase naravno. Ali ih velika vecina u tome nalazi idejno i domoljubno nadahnuce. Nemoj da se lazemo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ja pretpostavljam da se radi o 90%, toliko je otprilike bilo i ustaša u ustašama.... ;)Ringo10 wrote:Ne generaliziram ja nista. Ne znma koliko je to uopce i istina sto je onaj rekao o tim dragovoljcima u Siriji.Yehudi wrote:Ringo10 wrote:Kod Kurda nisu sigurno. Komunjare sa crvenim petokrakama, srp i čekić. Probaj zamsliti hrvatske veterane da ratuju u tako nekoj vojsci.Yehudi wrote:Daj nemoj me molim te. Do jučer se nije znalo ( a i danas se ne zna ) tko se kako zove tamo,
Marin LAŽE KAO PSETO.
Po meni je sve drugo moguće. A pogotovo da Hrvati izaberu pogrešnu i gubitničku stranu. Ako mogu u Donbasu zašto ne bi i u Siriji.
Ima tu nešto. Nije Ernst Bloch bio budala kad je filozofirao o Hrvatima.
E jebiga sad i ti uoćavaš i generaliziraš. Nisu svi Kurdi JPG a niti su svi veterani DR fašisti ili nacisti.
Od njih 100 bi poginilo barem 30 a to bi se ODMAH saznalo....ma da je troje zagnojilo to bi se saznalo u po dana.
Ali AKO IH IMA, onda ti mogu sa 99,9% sigurnosti reci na cijoj strani se bore a na cijoj ne.
Ima li ih u Ukrajini medju Donbasovcima? Ja nisam cuo da takvi endemi postoje.
A na strani AZOVA i slicnih banderaskih formacija? Ma hajde bolan.
Ima li ih na strani ASada? Nikad cuo i sanse su ispod minimalnih.
Koja je veca vjerovatnoca - da ce ti nasi sokolovi ici na strani Asada ili na strani demokratske opozicije? AKO IH IMA TAMO!
JA tu dileme nemam. Bez ikakvog generaliyiranja.
A nisu svi branitelji ustase naravno. Ali ih velika vecina u tome nalazi idejno i domoljubno nadahnuce. Nemoj da se lazemo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50