Sirija
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Sirija
Milo Yiannopoulos wrote:samo gledam slike u palmiri islivoci našli skladišta oružja.. puške, topove, kamione, municiju, 15ak tenkova i oklopnih vozila.. treba obraniti prvo onu zračnu bazu zapadno od Palmire, jer ako ona padne(ISILovci je napadaju, neki izvori govore da je baza sigurna, a drugi da je ugrožena) bila bi to bruka..
inače u napadu na tu bazu, ISILovci su zarobili dvije baterije S-125
https://hr.wikipedia.org/wiki/S-125_Neva/Pe%C4%8Dora
Inače sa ovim sustavom su Srbi oborili F-117 ...jest da je to staro sovjetsko oružje, ali nije baš bez-opasno niti danas.. čitam komentare na redditu, da je malo vjerojatno da će ISIL to dovesti u operativnu fazu, ali bilo bi gadno kada bi popravili to oružje, da bi ugrozili i ruske zračne operacije na tom području, ali komentari govore da je ipak to malo vjerojatno
trgnuli se ovi tvoji :) :p napreduju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikure..imam odlicnu vijest za tebe..u petak popodne putujem u tvoj kraj..da koga pozdravim u tvoje ime?...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:epikure..imam odlicnu vijest za tebe..u petak popodne putujem u tvoj kraj..da koga pozdravim u tvoje ime?...
Ja sam za Božić doma a svojima idem 27. 12. a pozdravi koga god misliš da znam ;)
2015-08-06
...imam u subotu svadbu u gornjoj obodnici..znas di ej to?....ne da mi se...ali eto zei se sin od zenine najbolje prijateljice...pa moram...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..imam odlicnu vijest za tebe..u petak popodne putujem u tvoj kraj..da koga pozdravim u tvoje ime?...
Ja sam za Božić doma a svojima idem 27. 12. a pozdravi koga god misliš da znam ;)
2015-09-08
vuksadinare wrote:...imam u subotu svadbu u gornjoj obodnici..znas di ej to?....ne da mi se...ali eto zei se sin od zenine najbolje prijateljice...pa moram...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..imam odlicnu vijest za tebe..u petak popodne putujem u tvoj kraj..da koga pozdravim u tvoje ime?...
Kao da ne. Zeleni kamen...Gornja Obodnica je hrvatska a donja su ovi tvoji :)
2015-08-06
...to na padinama majevice..to negdje blizu brezika?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...imam u subotu svadbu u gornjoj obodnici..znas di ej to?....ne da mi se...ali eto zei se sin od zenine najbolje prijateljice...pa moram...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..imam odlicnu vijest za tebe..u petak popodne putujem u tvoj kraj..da koga pozdravim u tvoje ime?...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...to na padinama majevice..to negdje blizu brezika?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...imam u subotu svadbu u gornjoj obodnici..znas di ej to?....ne da mi se...ali eto zei se sin od zenine najbolje prijateljice...pa moram...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..imam odlicnu vijest za tebe..u petak popodne putujem u tvoj kraj..da koga pozdravim u tvoje ime?...
a sve je to u krugu desetak -dvadeset kilometara...
Kod koga ideš u Obodnicu?
2015-08-06
U stavri ne spamajmo temu...javi se na pvt..ovo je tema u kojoj naši rusi-assadovci deru vaše amero-vehabite :)
2015-08-06
..a dobro ne smijem bas tu davat prezimena...nego nasao neki youtube gornja obodnica da vidim di idem..ono to selo u brdu...sve nesto razbacano po cukama...cesta bas ne najbolja...a ovi iz obodnice zive u dugom selu..ali od te zenine prijateljice roditelji tamo zive..pa eto odlucili tamo u nekom obliznjem restoranu napraviti svadbuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:...to na padinama majevice..to negdje blizu brezika?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...imam u subotu svadbu u gornjoj obodnici..znas di ej to?....ne da mi se...ali eto zei se sin od zenine najbolje prijateljice...pa moram...epikur37 wrote:
a sve je to u krugu desetak -dvadeset kilometara...
Kod koga ideš u Obodnicu?
2015-09-08
Brezik kod Brckog? Ne ides na tu stranu za tu Obodnicu...vuksadinare wrote:...to na padinama majevice..to negdje blizu brezika?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...imam u subotu svadbu u gornjoj obodnici..znas di ej to?....ne da mi se...ali eto zei se sin od zenine najbolje prijateljice...pa moram...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epikure..imam odlicnu vijest za tebe..u petak popodne putujem u tvoj kraj..da koga pozdravim u tvoje ime?...
2016-11-17
2014-04-14
Leviathan2 wrote:jbte, otkud odjedared ovoliki spameri na ovoj temi
Klošare okolo po temama.............nitko ih ne jebe niti dva posto, niti na jednoj temi
Tako onda idu sliniti od teme do teme, spamati.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
iznendio sam se kad sam vidio koliko u Siriji ima tih nekih izolovanih dzepova pod kontrolom kozojeba,to ce sad trebati zgromiti pa onda osloboditi ostatak teritorije
2014-04-14
Eroo wrote:Alep.
Ovako nije izgledao ni Staljingrad.
Je, izgleda je još gore. A šta tebe muči točno ? To šta su islamistički koljači zgaženi
ili to da više ne mogu plinskim bocama rušiti grad Alepo ?
Normalnim je ljudima tu jasno da je banda islamista rušila grad i ubijala civile 3-4 god
a sada vam smeta jer su poraženi. Manjina islamista je kontrolirala dio Alepa sa 250 000 civila
a pod vladinim nadzorom živi 1.5 Milijuna !!! Šta je tebi krivo kolega Ero.....da islamisti nisu zauzeli
ostatak Alepa i masakrirali civile tamo.....Jeli ti toga žao ?
Šta bi na tvoja sranja odgovorilo 16 Milijuna Sirijaca koji žive pod regularnom vladom zemlje ?
A čak i tvoja voljena čokolinda kaže kako su islamisti/teroristi u dvojoj domovini BiH -opasnost....
no jebe se tebi za BiH, Hrvatsku itd.............di si u Deželi
Last edited by Yehudi on 14/12/2016, 20:04; edited 1 time in total
2014-04-20
BOLESNIK NA BOSPORU
TOTALNO POTONUĆE ČOVJEKA KOJI JE HTIO VLADATI ISLAMSKIM SVIJETOM Zemlja mu je u kaosu, doživio je krah na svim poljima, sukobio se sa svima...
---------------------------------------------
nema veze, dok je njemu -čokočinde- da ga svečano dočeka u ZG...nul problemo
2014-04-20
milina ga gledat,Rusi ce napraviti i obnoviti grad to nije nikakav problem
2014-04-14
Yehudi wrote:Eroo wrote:Alep.
Ovako nije izgledao ni Staljingrad.
Je, izgleda je još gore. A šta tebe muči točno ? To šta su islamistički koljači zgaženi
ili to da više ne mogu plinskim bocama rušiti grad Alepo ?
Normalnim je ljudima tu jasno da je banda islamista rušila grad i ubijala civile 3-4 god
a sada vam smeta jer su poraženi. Manjina islamista je kontrolirala dio Alepa sa 250 000 civila
a pod vladinim nadzorom živi 1.5 Milijuna !!! Šta je tebi krivo kolega Ero.....da islamisti nisu zauzeli
ostatak Alepa i masakrirali civile tamo.....Jeli ti toga žao ?
A čak i tvoja voljena čokolinda kaže kako su islamisti/teroristi u dvojoj domovini BiH -opasnost....
no jebe se tebi za BiH, Hrvatsku itd.............di si u Deželi
Je, imaš prav. On je od Hercegovine približno 350 kilometri. Ali zato ti hrabro braniš izraelske granice. 2300 kilometri daleko od Izraela.
Znam, znam .... i ti si tako hasnovitiji Izraelu. Isto kot i Eva.
Stribor-
2015-09-22
Ceasefire a 'false hope'
Alepo nije pao! Naši su ponovo u akciji.
(CNN)A ceasefire brokered by Turkey with Russia for eastern Aleppo has collapsed less than a day after it was implemented, as Turkey and activists on the ground accused the regime and other forces of heavy shelling and bombardment.
UN High Commissioner for Human Rights Zeid Ra'ad Al Hussein said he was appalled by the ceasefire agreement's swift collapse.
"While the reasons for the breakdown in the ceasefire are disputed, the resumption of extremely heavy bombardment by the Syrian government forces and their allies on an area packed with civilians is almost certainly a violation of international law and most likely constitutes war crimes," he said in a statement Wednesday.
http://edition.cnn.com/2016/12/14/middleeast/aleppo-syria-government-gains/
--------------
Branitelji Alepa još odolijevaju i ne mire se sa genocidom koji je nad njima počinjen od strane Asada, Kurda, Rusa i Iranaca.
Žestoki protunapad koji je danas uslijedio nanio je ogromne gubitke rusko-sirijsko-iranskim agresorima i odbacio ih na početne položaje. Na to je uslijedilo divljačko bombradiranje po školama, džamijama, bolnicama i ostalim civilnim objektima. Poginulo je puno nevine djece, žena i branitelja.
Alepo nije pao! Naši su ponovo u akciji.
(CNN)A ceasefire brokered by Turkey with Russia for eastern Aleppo has collapsed less than a day after it was implemented, as Turkey and activists on the ground accused the regime and other forces of heavy shelling and bombardment.
UN High Commissioner for Human Rights Zeid Ra'ad Al Hussein said he was appalled by the ceasefire agreement's swift collapse.
"While the reasons for the breakdown in the ceasefire are disputed, the resumption of extremely heavy bombardment by the Syrian government forces and their allies on an area packed with civilians is almost certainly a violation of international law and most likely constitutes war crimes," he said in a statement Wednesday.
http://edition.cnn.com/2016/12/14/middleeast/aleppo-syria-government-gains/
--------------
Branitelji Alepa još odolijevaju i ne mire se sa genocidom koji je nad njima počinjen od strane Asada, Kurda, Rusa i Iranaca.
Žestoki protunapad koji je danas uslijedio nanio je ogromne gubitke rusko-sirijsko-iranskim agresorima i odbacio ih na početne položaje. Na to je uslijedilo divljačko bombradiranje po školama, džamijama, bolnicama i ostalim civilnim objektima. Poginulo je puno nevine djece, žena i branitelja.
crvenkasti-
2014-04-17
pobiše i kanarince
2014-04-14
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50