Sirija
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Sirija
ero, jel mosul oslobodjen, pa dje zapelo jebateEroo wrote:Nazovi ga ti, Istnbul ti je prid'kućon...Yehudi wrote:Eroo wrote:Upravo odmaram, kokice i to...Šta kaže Baqqir u svezi i glede Ummeta?govinda wrote:de ba ero odmori malo..i oni isilovci malo odmore..zabrinut sam za tgebe, strefice te srce od te silne sikiracije..Eroo wrote:
Gledam ja cijelu sliku. Kurdi su oslobodili od ISIL-a ukupno 2,5-3x više teritorija nego Rusi i Asad zajedno.
Čak i u Siriji. Bez aviJona i silne tehnike s kojom raspolažu Putin i Asad.
Respekt Kurdima. Ovaj put ne bi smjeli ostati bez države.
Nazovi ga pa nam javi
Eroo wrote:Ništa zločestije nisam vidio od ovoga...Čemu služi? Za rušenje gradova i ubijanje civila?
Oznaka UR-77.
Nikako ne. To služi za gašenje požara ...........zbilja
Mislim ono u mirnodopsko vrime. Postoje snimke na youtube -kako se gase požari ovim orudjem.
Ispali se salva koja, nakon detonacije lanca, stvori takav podtlak i potroši okolni kisik da se požar gasi sam od sebe.
U ratno doba, ovaj Zmaj- služi za čistiti minska polja, uništava fortifikacije i dakako živu silu neprijatelja.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Leviathan2 wrote:ero, jel mosul oslobodjen, pa dje zapelo jebateEroo wrote:Nazovi ga ti, Istnbul ti je prid'kućon...Yehudi wrote:Eroo wrote:Upravo odmaram, kokice i to...Šta kaže Baqqir u svezi i glede Ummeta?govinda wrote:
de ba ero odmori malo..i oni isilovci malo odmore..zabrinut sam za tgebe, strefice te srce od te silne sikiracije..
Nazovi ga pa nam javi
Mislim da bez ovoga neće ići, sve je zaminirano (očekivano, št se mene tiče!)
....zločesto je, ali ako se polaže pažljivo onda nije toliko opasno pocivile (vidi ispod primjer iz Afganistana)
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Ovaj " lanac " koji raketa povlači za sobom, to je u stvari eksplozivno punjenje
koje u dodiru sa tlom, detonira na duljini lanca. Jednostavno i učinkovito
Sdelano v CCCP
2014-04-20
Eroo wrote:Leviathan2 wrote:ero, jel mosul oslobodjen, pa dje zapelo jebateEroo wrote:Nazovi ga ti, Istnbul ti je prid'kućon...Yehudi wrote:Eroo wrote:
Upravo odmaram, kokice i to...Šta kaže Baqqir u svezi i glede Ummeta?
Nazovi ga pa nam javi
....zločesto je, ali ako se polaže pažljivo onda nije toliko opasno pocivile (vidi ispod primjer iz Afganistana)
Izvanredna stvar....preporučam za koristiti u Mosulu i Rakka.
Čujem da ima visosofisticirani chip koji ubija samo issis- ovce
a ne šteti civilima nikako....................ćaleta mi ćopavog ubaminog iz Uganda
........dice mi one tudje isprid škole
2014-04-20
Eroo wrote:Leviathan2 wrote:ero, jel mosul oslobodjen, pa dje zapelo jebateEroo wrote:Nazovi ga ti, Istnbul ti je prid'kućon...Yehudi wrote:Eroo wrote:
Upravo odmaram, kokice i to...Šta kaže Baqqir u svezi i glede Ummeta?
Nazovi ga pa nam javi
....zločesto je, ali ako se polaže pažljivo onda nije toliko opasno po pocivile (vidi ispod primjer iz Afganistana)
PS: Treba misliti i kud s 1 milijun civila. Ne možeš ih jednostavno pustiti da po pustinji bauljaju bez hrane i vode.
2016-07-22
Yehudi wrote:
Čujem da ima visosofisticirani chip koji ubija samo issis- ovce
U svakom slučaju se neće koristiti za rušenje grada i ubijanje civila.
Mi smo ipak zapadna (kršćanska) civilizacija.Ne baca se onake stvari nasumce po gradu, punom civila.
2016-07-22
Zadnja tri dana kak čitam vijesti iz Sirije, ero mi opako ide na k*rac. Nezz zakaj.
Gadovi ruski, kakva strašna oružja.. A mi, samo noževe.
Dobro, malo veće noževe.
S manjim se ne može odrezati glava.
Dobro, malo veće noževe.
S manjim se ne može odrezati glava.
crvenkasti-
2014-04-17
Šiptari su dobri sam za pekare, zato koriste male noževe.
Eroo wrote:Eroo wrote:Leviathan2 wrote:ero, jel mosul oslobodjen, pa dje zapelo jebateEroo wrote:Nazovi ga ti, Istnbul ti je prid'kućon...Yehudi wrote:
Nazovi ga pa nam javi
PS: Treba misliti i kud s 1 milijun civila. Ne možeš ih jednostavno pustiti da po pustinji bauljaju bez hrane i vode.
kako sad 1 Milijun ....kad Mosul ima 1.5 Milijuna žitelja ???
Ili ti smatraš da je opravdano pobiti 500 000 stanovnika Mosula
pa ćeš reći da ih je bilo samo 1 mlijun.
PS - Koliko je ono pobijeno u utvrdi Sunija - Faluja - 1 Milijun
i to iz dva puta "oslobadjanja i uvodjenja demokracije " uz pomoć napalma i fosfora.
A veliš da bi to u Mosulu prošlo bez rušenja objekata, zgrada, infrastukture i bez rušenja " zadnjih bolnica u Mosulu "
2014-04-20
Ne vole ljudi kad ih prisiliš razmišljati, a posebno ako nemaju sučin...AlfaOmega wrote:Zadnja tri dana kak čitam vijesti iz Sirije, ero mi opako ide na k*rac. Nezz zakaj.
2016-07-22
Yehudi wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:Leviathan2 wrote:ero, jel mosul oslobodjen, pa dje zapelo jebateEroo wrote:
Nazovi ga ti, Istnbul ti je prid'kućon...
Eno ih u Kurdistanu, dio u Turskoj a dio(UN) upravo udomljavaju po logorima u okolici Mosula.
A di je 2,5 milijuna civila iz Alepa, niste ih valjda pobili?
2016-07-22
To ti ljut na mene?Eroo wrote:Ne vole ljudi kad ih prisiliš razmišljati, a posebno ako nemaju sučin...AlfaOmega wrote:Zadnja tri dana kak čitam vijesti iz Sirije, ero mi opako ide na k*rac. Nezz zakaj.
Eroo wrote:Nakon onog iznad uslijedilo je ovo: (čemu sve ovo, bogte...)
Si kad gledal dokumentarce o bitki za Berlin 1945.? Sad tomu dodat jače i bolj razarajuće oružje. Djavlova rapsodija zničenja i ubijanja.
Stribor-
2015-09-22
Sotona je nikad zadovolniji....Čovjek je dopole sotona.
Ukratko ero teslo probavlja poraz amera i vehabita u alepu :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Lol.Eroo wrote:
Mi smo ipak zapadna (kršćanska) civilizacija.Ne baca se onake stvari nasumce po gradu, punom civila.
melkior- Posts : 17441
2015-08-09
Eroo wrote:Yehudi wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:Leviathan2 wrote:
ero, jel mosul oslobodjen, pa dje zapelo jebate
Eno ih u Kurdistanu, dio u Turskoj a dio(UN) upravo udomljavaju po logorima u okolici Mosula.
A di je 2,5 milijuna civila iz Alepa, niste ih valjda pobili?
Kojo ??? Eno 1.6 milijuna u zapadnom Alepu, 250 bilo u istočnom a ostalo pošlo u Europu na pozv merkelice.
Uskoro će i oni nazad, sad kad je u Alepu nestalo islamo koljača.
2014-04-20
Eroo wrote:Sotona je nikad zadovolniji....Čovjek je dopole sotona.
Vazda bilo
2014-04-20
epikur37 wrote:Ukratko ero teslo probavlja poraz amera i vehabita u alepu :)
ID ponovo upala u Palmiru, žestoke borbe u centru
Džihadisti Islamske države ponovo su upali u drevni sirijski grad Palmira, javlja BBC.
B92 subota, 10.12.2016. | 18:20
Ranije je javljeno da između terorista i sirijskih snaga traju žestoke borbe za ovaj grad.
Islamska država je držala Palmiru skoro deset meseci pre nego što su sirijske snage uspele da je povrate u martu ove godine.
Grad je povraćen uz veliku pomoć i podršku ruskih snaga iz vazduha.
Međutim, velika ofanziva džihadista započela je početkom ove nedelje.
“ID je upala u Palmiru i sada je okupirala severozapad”, rekao je Rami Abdel Rahman iz Sirijske opservatorije za ljudska prava.
“Traju borbe sa armijom u centru grada”, dodao je on.
Islamska država je uništila veliki broj drevnih građevina u toku okupacije grada koji je pod zaštitom UNESCO.
Dva hrama stara 2.000 godina ostala su u ruševinama.
2016-07-22
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50