sretan rođendan
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: sretan rođendan
uopce ne zelim da me zna 3 miljrd ljudi.govinda wrote:Glumacko zanimanje mozes cijeniti ili ne ali za njega zna makar 3 milijarde ljudi..za mene i tebe zna familija i poneki prijatelj. i Drzava kad joj treba nesto platiti.veber wrote:što je postigao?Yehudi wrote:Razlika je jedino u tome da je on nešto postigao u životu.
iluziju?
kao i on imam kucu, bazen, zene, djecu, bracnu-vanbracnu, vikendce (na koje ni ne idem), aute i sl. pizdarije...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Izvini multimilioner, nisam te prepoznao...veber wrote:uopce ne zelim da me zna 3 miljrd ljudi.govinda wrote:Glumacko zanimanje mozes cijeniti ili ne ali za njega zna makar 3 milijarde ljudi..za mene i tebe zna familija i poneki prijatelj. i Drzava kad joj treba nesto platiti.veber wrote:što je postigao?Yehudi wrote:Razlika je jedino u tome da je on nešto postigao u životu.
iluziju?
kao i on imam kucu, bazen, zene, djecu, bracnu-vanbracnu, vikendce (na koje ni ne idem), aute i sl. pizdarije...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
deplasiran ti je upis.
dobar dio ekipe na forumu ima nekretinu, auto, vikendicu, neki i plovilo, a neki i ljubavnicu.
nikaj strsno...
dobar dio ekipe na forumu ima nekretinu, auto, vikendicu, neki i plovilo, a neki i ljubavnicu.
nikaj strsno...
2014-12-30
veber wrote:uopce ne zelim da me zna 3 miljrd ljudi.govinda wrote:Glumacko zanimanje mozes cijeniti ili ne ali za njega zna makar 3 milijarde ljudi..za mene i tebe zna familija i poneki prijatelj. i Drzava kad joj treba nesto platiti.veber wrote:što je postigao?Yehudi wrote:Razlika je jedino u tome da je on nešto postigao u životu.
iluziju?
Blago tebi. Mi pizde nemamo ništa.
crvenkasti-
2014-04-17
ti imas zenu.crvenkasti wrote:veber wrote:uopce ne zelim da me zna 3 miljrd ljudi.govinda wrote:Glumacko zanimanje mozes cijeniti ili ne ali za njega zna makar 3 milijarde ljudi..za mene i tebe zna familija i poneki prijatelj. i Drzava kad joj treba nesto platiti.veber wrote:što je postigao?Yehudi wrote:Razlika je jedino u tome da je on nešto postigao u životu.
iluziju?
Blago tebi. Mi pizde nemamo ništa.
I stvaralacku krizu.,;P
2014-04-12
izuzetno drag i dobar covjek koji vec dugo godina vodi brigu za beskucnike, sa svojom suprugom stoji na ulici i dijeli hranu i koji je sad darovao 80 milijuna dolara fondaciji koja se brine za nezbrinute, ostarjele glumce koji nisu imali srecu i postali milijunasi.
Gospodin Demsky - sve najbolje. Vi ste jos jedini preostali primjerak pravih muskaraca na filmskom platnu.
Gospodin Demsky - sve najbolje. Vi ste jos jedini preostali primjerak pravih muskaraca na filmskom platnu.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SRETAN ROĐENDAN
» Sretan Rođendan
» Sretan rođendan
» Sretan ti rođendan, care!
» Sretan ti 30. rođendan, OSRH!!
» Sretan Rođendan
» Sretan rođendan
» Sretan ti rođendan, care!