Ante lešinaru fuj
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ante lešinaru fuj
pa da, zapravo je bacio lopatu govana u arsenov otvoreni grob...
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Marcellus je pravoslavac ko što su wiena i svetonije židovi... a i za tebe nisam siguran da jesi. Da si židov ne bi bio glup.
kaja_333 wrote:Fuj, zaista je degutantan taj Tomić. Valjda ga boli što je Arsen bio naš, bio bi nasretniji da je bio četnik da može pisati kako su genijalni.
Pa šta je sad..........valda ćete manje voliti Arsena jel je Srbin.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
e da, šveđanin... išo gledat šta je ono bilo s flasterima u šveckoj kad si nekidan spomenuo. Bogtemazo. Ispao cijeli diplomatski incident s dancima. Jebali vas flasteri, u švedskoj problemi, zdravo... dobro je kad nema većih problema u zemlji od boje jebenih flastera. Jesu tamo svi bijelci domoroci retardirani?
marcellus wrote:Marcellus je pravoslavac ko što su wiena i svetonije židovi... a i za tebe nisam siguran da jesi. Da si židov ne bi bio glup.
Nemoj imati predrasude prema nama
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisu ali su jebeno ispranih mozgova i puni politicke korektnosti. Da jesu, ne bi trebalo suspndirati demokraciju i uvesti , nesto sta ni ne znam kako se zove, da se ne dopusti ultra desnici da sudjeluje u vlasti. Rezultat ce biti jos veca podrska na iducim izborima. Nego potkrala ti se jedna greska, naime svedski i danski nisu slicniji od hrvatskog i srpskog. Nesto kao slovenacki i makedonski. U pisanoj formi, radi istih korijena su dosta slicni ali u izgovoru su jebeno razliciti. Osobno nisam pogledao niti jednu epizodu serije "Most" jer je obicno sranje puno netocnosti i nelogicnosti. Osim toga da policajci u Malmö nemaju blage veze sa danskim jezikom i obrnutu u Kopenhagenu, nemoguce je da policajci iz jedne drzave ulaze u urede drugih policijski sluzbenika u drugoj drzavi i to samo tako. Nema jebene teorije.
2014-04-14
Yehudi wrote:kaja_333 wrote:Fuj, zaista je degutantan taj Tomić. Valjda ga boli što je Arsen bio naš, bio bi nasretniji da je bio četnik da može pisati kako su genijalni.
Pa šta je sad..........valda ćete manje voliti Arsena jel je Srbin.
Kurac. Arsen je gospodin i zagrepčanin, dobio je od Tuđmana red Danice hrvatske, pjevao u hrvatskom band aidu. Nikakav Srbin, osim porijeklom, za A Tomić je glupa srbenda. Iako je etnički Hrvat.
Pa nisam ni ja gledao taj most. Da su danski i švedski jako slični sam našao na nekim američkim forumima na temu koja su dva jezika najsličnija. Tražio sam jesu li to hrvatski i srpski. Dosta ih tvrdi da su najsličniji švecki i danski. Inače vidim da se ni oni ne vole previše. Narcizam malih razlika, rekao bi jedan pametan psihijatar.
Prije danski i norveski. Dobri susjedi i to je to. Citao sam i ja o sknadinaviskom ovom i onom lijevo desno i tako to. Uglavnom najvise reklama i propaganda. Svatko vodi svoju politiku i nje mijesa se u poslove drugih. Razlicite politike i pristupi.
2014-04-14
Sama činjenica da je Arsen morao Tomiću dva puta objašnjavati, govori sama za sebe..
Guest- Guest
Nebitno je (osim istine radi) cije je nacionalnosti. Covjek je bio kvalitetan kantautor i pjevac, vidim da ga puno ljudi voli. Istini za volju, Tomic je pokrenuo temu...posve nepotrebno, najmanje je vazno kod ljudi kao Dedica, Drazena Petrovica, Tesle, Janice, Novaka, Mirze Delibasica koje su nacionalnosti. Ali Tomic ima ozbiljne probleme, a marcellus ima probleme sa Tomicem...
Guest- Guest
Oštar text prema nekom tko je upravo preminuo,nije imao muda da to objavi ranije......loš tajming....ako je istina arsen si je tako nešto mogao dozvoliti,a posao novinara zna biti jeben...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kolerik wrote:Nebitno je (osim istine radi) cije je nacionalnosti. Covjek je bio kvalitetan kantautor i pjevac, vidim da ga puno ljudi voli. Istini za volju, Tomic je pokrenuo temu...posve nepotrebno, najmanje je vazno kod ljudi kao Dedica, Drazena Petrovica, Tesle, Janice, Novaka, Mirze Delibasica koje su nacionalnosti. Ali Tomic ima ozbiljne probleme, a marcellus ima probleme sa Tomicem...
Tko s kim, ne bitno je. Ono što je bitno, da se ponaša poput hijene. Dočekao konačno i Tomić, da mu Arsen ne mora dva puta objašnjavati...
Guest- Guest
zgdosada wrote:E ljudi vi stvarno volite tu muziku ili sada svi u pričaju nebuloze zato što je čovijek mrtav ? Mislim iskrneo ja da to moram slušati upucao bi se nakon tjedan dana. Toliko patetike je stvarno meni osobno previše.
Tony Soprano-
2015-08-15
tomić nije novinarv_vlado wrote:Oštar text prema nekom tko je upravo preminuo,nije imao muda da to objavi ranije......loš tajming....ako je istina arsen si je tako nešto mogao dozvoliti,a posao novinara zna biti jeben...
Tony Soprano-
2015-08-15
Za tebe ne,ali se vodi kao novinar i tako ga plačaju....nisu ni svi šatoraši penzioneri a primaju mirovinicu...Toni Soprano wrote:tomić nije novinarv_vlado wrote:Oštar text prema nekom tko je upravo preminuo,nije imao muda da to objavi ranije......loš tajming....ako je istina arsen si je tako nešto mogao dozvoliti,a posao novinara zna biti jeben...
2015-07-28
kaj su udarači pečata?ili blagajnici u partiji?v_vlado wrote:Za tebe ne,ali se vodi kao novinar i tako ga plačaju....nisu ni svi šatoraši penzioneri a primaju mirovinicu...Toni Soprano wrote:tomić nije novinarv_vlado wrote:Oštar text prema nekom tko je upravo preminuo,nije imao muda da to objavi ranije......loš tajming....ako je istina arsen si je tako nešto mogao dozvoliti,a posao novinara zna biti jeben...
Tony Soprano-
2015-08-15
Uhljebi,ili to oni znaju,al nisu ni svi ljudi koji spadaju u ljudski rod...Toni Soprano wrote:kaj su udarači pečata?ili blagajnici u partiji?v_vlado wrote:Za tebe ne,ali se vodi kao novinar i tako ga plačaju....nisu ni svi šatoraši penzioneri a primaju mirovinicu...Toni Soprano wrote:tomić nije novinarv_vlado wrote:Oštar text prema nekom tko je upravo preminuo,nije imao muda da to objavi ranije......loš tajming....ako je istina arsen si je tako nešto mogao dozvoliti,a posao novinara zna biti jeben...
2015-07-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4