Migrants push German girl off stairs
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Migrants push German girl off stairs
Hoces ti obuci uniformu, uzeti pusku i stvar rijesiti represijom? Neces, ti bi da neko drugi podmetne ledja umjesto tebe. Jebi ga brajko, Adolf je odlezao dvije godine nakon sto se napio u onoj pivnici pa izasao na ulicu..jesi spreman robijati, revolucionar?epikur37 wrote:deda wrote:epikur37 wrote:
Čim prije padne s manje žrtava ćemo riješiti krizu.
koliko milijuna misliš izbaciti? i kojom metodom
ima ih oko 30 milijuna, proces traje već 70 godina
Znači zaustaviti imigraciju.
Nelegalne, kriminogene i radikalne deportirati, bez ali!
Ostatanak ostatka uvjetovati asimilacijom.
Ako dođe do pobune i pokušaja građanskog rata, stvar se rješava represivnim aparatom i vojskom.
U međuvremenu uvesti politike koje će osigurati demografsku obnovu domicilnog stanovništva, porezima, subvencijama, zabranama i slično.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Hoces ti biti na ulici ili gledati iza zavjese?epikur37 wrote:govinda wrote:I ti govoris kad ulica provre..kad ulica provre, murija ce marisati onog ko vrije..oni koji vriju ce marisati crnce i arape...ko ce nadjacati u marisanju na kraju, mozemo nagadjati. Hitler i Staljin su nam lekcija iz istorije kako izgleda kad neko pobijedi u marisanju..elem, epi, pitanje svih pitanja, lomices kosti bejbolkom ili ne?
Pa ne ovdje se jasno zna...ulica će se preliti u parlament i preuzeti muriju...i tako.
2016-11-17
govinda wrote:Hoces ti biti na ulici ili gledati iza zavjese?epikur37 wrote:govinda wrote:I ti govoris kad ulica provre..kad ulica provre, murija ce marisati onog ko vrije..oni koji vriju ce marisati crnce i arape...ko ce nadjacati u marisanju na kraju, mozemo nagadjati. Hitler i Staljin su nam lekcija iz istorije kako izgleda kad neko pobijedi u marisanju..elem, epi, pitanje svih pitanja, lomices kosti bejbolkom ili ne?
Pa ne ovdje se jasno zna...ulica će se preliti u parlament i preuzeti muriju...i tako.
Ja ću glasati.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kao sto sam i mislio...otidji ti prek k Žnidaršiću na gemišt pa raspravljaj o Abesiniji...epikur37 wrote:govinda wrote:Hoces ti biti na ulici ili gledati iza zavjese?epikur37 wrote:govinda wrote:I ti govoris kad ulica provre..kad ulica provre, murija ce marisati onog ko vrije..oni koji vriju ce marisati crnce i arape...ko ce nadjacati u marisanju na kraju, mozemo nagadjati. Hitler i Staljin su nam lekcija iz istorije kako izgleda kad neko pobijedi u marisanju..elem, epi, pitanje svih pitanja, lomices kosti bejbolkom ili ne?
Ja ću glasati.
2016-11-17
epikur37 wrote:
Ok, diktatura, može.
vidiš da fantaziraš, tvoja filozofija te samo vodi u zablude
Guest- Guest
Nemojte misliti da ćete tek tako razvaliti europu, bez da se probudi i otrese, po tko zna koji put.
Ni govindini muslimani ni dedini liberali globalisti....jednostavno zajednica ima ugrađene mehanbizme obrane....malo je uspavana ali se budi.
Ni govindini muslimani ni dedini liberali globalisti....jednostavno zajednica ima ugrađene mehanbizme obrane....malo je uspavana ali se budi.
2015-08-06
deda wrote:epikur37 wrote:
Ok, diktatura, može.
vidiš da fantaziraš, tvoja filozofija te samo vodi u zablude
mah, prilično si svjestan da ti je pozicija šuplja i po sebi kontradiktorna, tek krpice narcisoidne žuči upućuju ovako plitke poluprovokacije :)
2015-08-06
hehehehe, eto ti ces braniti europu na ulici...de suti, pij to vino i razmisljaj o djeci...evo ali bas bukvalno se valjam od smijeha zamisljajuci te kako ulijeces u evropski parlament :))))))))))))))))))))))))))))))))epikur37 wrote:Nemojte misliti da ćete tek tako razvaliti europu, bez da se probudi i otrese, po tko zna koji put.
2016-11-17
deda peder, cijeli forum već komentirao slike samo deda neće da hrani tvoj egoNoor wrote:To i stevie wonder vidi ;))kic wrote:
i forsira u raspavi takve teme :D
Guest- Guest
govinda wrote:hehehehe, eto ti ces braniti europu na ulici...de suti, pij to vino i razmisljaj o djeci...evo ali bas bukvalno se valjam od smijeha zamisljajuci te kako ulijeces u evropski parlament :))))))))))))))))))))))))))))))))epikur37 wrote:Nemojte misliti da ćete tek tako razvaliti europu, bez da se probudi i otrese, po tko zna koji put.
Ma ja sam tu nebitan, pijem svoje pivo kao i obično ali ja ću otići na izbore i zaokružiti neku opciju koja će prema radikalnom stanju biti radikalna....
Ja i milijuni onih koji poput mene piju pivo, rade čvarke, čuvaju djecu u parku ili popravljaju vrtne ležaljke...
2015-08-06
Previše olako gledate na sve ovo što se događa.
2015-08-06
ee ti mislis da se revolucija sprovodi zaokruzivanjem? Fakat si naivni idealista......pa ni komunisti nisu bili toliko naivni kao ti...epikur37 wrote:govinda wrote:hehehehe, eto ti ces braniti europu na ulici...de suti, pij to vino i razmisljaj o djeci...evo ali bas bukvalno se valjam od smijeha zamisljajuci te kako ulijeces u evropski parlament :))))))))))))))))))))))))))))))))epikur37 wrote:Nemojte misliti da ćete tek tako razvaliti europu, bez da se probudi i otrese, po tko zna koji put.
Ma ja sam tu nebitan, pijem svoje pivo kao i obično ali ja ću otići na izbore i zaokružiti neku opciju koja će prema radikalnom stanju biti radikalna....
Ja i milijuni onih koji poput mene piju pivo, rade čvarke, čuvaju djecu u parku ili popravljaju vrtne ležaljke...
2016-11-17
govinda wrote:ee ti mislis da se revolucija sprovodi zaokruzivanjem? Fakat si naivni idealista......pa ni komunisti nisu bili toliko naivni kao ti...epikur37 wrote:govinda wrote:hehehehe, eto ti ces braniti europu na ulici...de suti, pij to vino i razmisljaj o djeci...evo ali bas bukvalno se valjam od smijeha zamisljajuci te kako ulijeces u evropski parlament :))))))))))))))))))))))))))))))))epikur37 wrote:Nemojte misliti da ćete tek tako razvaliti europu, bez da se probudi i otrese, po tko zna koji put.
Oke...da ne razvlačimo dalje.
Trebao sam pisati nešto za posao ali sam uludo bacio vrijeme pokušavajući prosvijetliti ovu liberal-vehabitsku koaliciju dede i tebe :)
2015-08-06
Sa je već kasno za pisanje, pogriješit ću, pa ću onda popiti još jedan gemišt i odgovoriti na pitanja zastupnika :D
2015-08-06
a sta ti se dogadja, svega ti? Eto, milion ce crnaca doci u Zadar i jebati ti zenu...mislim, hajd mogu razumiti onog Nijemca kad popizdi malo jer mu se u zgradu ukrcala porodica od 14 Afganistanaca ali ti, brate..ono Hrvatsku zaobilaze svi u sirokom luku i ti se sad bojis imigranata..A ta tvoja Lepenka ce da odvede francusku iz EU, sto ce znaciti kraj EU..i sta ces onda ti? Mislim, Hrvatska ce da sisa suhu drenovinu onda, nema trzista, nema fondova, nema podici guzicu i otici u svabiju na arbajt...nema para, kresi administraciju, obrazovanje je uvijek prvo na udaru..probaj malo razmisljati u tom pravcu...ali ne, ti si revolucionar, zhrtvovaces sebe zarad spasa bijele rase i krscanstva..de ne seri, svega ti..epikur37 wrote:Previše olako gledate na sve ovo što se događa.
2016-11-17
govinda wrote:a sta ti se dogadja, svega ti? Eto, milion ce crnaca doci u Zadar i jebati ti zenu...mislim, hajd mogu razumiti onog Nijemca kad popizdi malo jer mu se u zgradu ukrcala porodica od 14 Afganistanaca ali ti, brate..ono Hrvatsku zaobilaze svi u sirokom luku i ti se sad bojis imigranata..A ta tvoja Lepenka ce da odvede francusku iz EU, sto ce znaciti kraj EU..i sta ces onda ti? Mislim, Hrvatska ce da sisa ushu drenovinu onda, nema trzista, nema fondova, nema podici guzicu i otici u svabiju na arbajt...nema para, kresi administraciju, obrazovanje je uvijek prvo na udaru..probaj malo razmisljati u tom pravcu...ali ne, ti si revolucionar, zhrtvovaces sebe zarad spasa bijele rase i krscanstva..de ne seri, svega ti..epikur37 wrote:Previše olako gledate na sve ovo što se događa.
volim te
Ma kakve slike...na njih okidaju zavidnice i moj ego je sit :Ddeda wrote:deda peder, cijeli forum već komentirao slike samo deda neće da hrani tvoj egoNoor wrote:To i stevie wonder vidi ;))kic wrote:
i forsira u raspavi takve teme :D
De opusti se...gay is ok, samo ne u mojoj kući
Guest- Guest
Promjene su tektonske, kontinentalne i civlizacijske...a one se ne sagledavaju u svom dvorištu.
Puno je važnije za Hrvatsku tko će dobiti izbopre u Francuskoj ili Americi nego tko vlada na Pantovčaku.
Puno je važnije za Hrvatsku tko će dobiti izbopre u Francuskoj ili Americi nego tko vlada na Pantovčaku.
2015-08-06
kic wrote:govinda wrote:a sta ti se dogadja, svega ti? Eto, milion ce crnaca doci u Zadar i jebati ti zenu...mislim, hajd mogu razumiti onog Nijemca kad popizdi malo jer mu se u zgradu ukrcala porodica od 14 Afganistanaca ali ti, brate..ono Hrvatsku zaobilaze svi u sirokom luku i ti se sad bojis imigranata..A ta tvoja Lepenka ce da odvede francusku iz EU, sto ce znaciti kraj EU..i sta ces onda ti? Mislim, Hrvatska ce da sisa ushu drenovinu onda, nema trzista, nema fondova, nema podici guzicu i otici u svabiju na arbajt...nema para, kresi administraciju, obrazovanje je uvijek prvo na udaru..probaj malo razmisljati u tom pravcu...ali ne, ti si revolucionar, zhrtvovaces sebe zarad spasa bijele rase i krscanstva..de ne seri, svega ti..epikur37 wrote:Previše olako gledate na sve ovo što se događa.
volim te
Evo mogu vam a biti kum :D
2015-08-06
Love is in the air :)kic wrote:govinda wrote:a sta ti se dogadja, svega ti? Eto, milion ce crnaca doci u Zadar i jebati ti zenu...mislim, hajd mogu razumiti onog Nijemca kad popizdi malo jer mu se u zgradu ukrcala porodica od 14 Afganistanaca ali ti, brate..ono Hrvatsku zaobilaze svi u sirokom luku i ti se sad bojis imigranata..A ta tvoja Lepenka ce da odvede francusku iz EU, sto ce znaciti kraj EU..i sta ces onda ti? Mislim, Hrvatska ce da sisa ushu drenovinu onda, nema trzista, nema fondova, nema podici guzicu i otici u svabiju na arbajt...nema para, kresi administraciju, obrazovanje je uvijek prvo na udaru..probaj malo razmisljati u tom pravcu...ali ne, ti si revolucionar, zhrtvovaces sebe zarad spasa bijele rase i krscanstva..de ne seri, svega ti..epikur37 wrote:Previše olako gledate na sve ovo što se događa.
volim te
2016-11-17
epikur37 wrote:jednostavno zajednica ima ugrađene mehanbizme obrane....malo je uspavana ali se budi.
ti mehanizmi se neutraliziraju nametanjem osjećaja krivnje, srama i grešnosti
vidiš kako to crkva radi, papa ili biskupi kad prozivaju i nameću krivnju, slično rade i marksisti kroz medije
ti si isto obrađen propagandom, ne znaš se suprotstaviti nego čekaš smak svijeta u kojem vidiš nadu
Last edited by deda on 9/12/2016, 00:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» German Schools Abolish Christian Festival to Avoid Offending Muslim Migrants
» Poruka hr policiji: Push back!
» Walking with migrants: 'Arrested, nearly knifed, but now we are in Croatia'.
» Push-up grudnjak koji stalno iskače na fejsu je prevara...
» Israeli ultra-Orthodox leaders push for children to get vaccinated
» Poruka hr policiji: Push back!
» Walking with migrants: 'Arrested, nearly knifed, but now we are in Croatia'.
» Push-up grudnjak koji stalno iskače na fejsu je prevara...
» Israeli ultra-Orthodox leaders push for children to get vaccinated
Page 4 of 9