Migrants push German girl off stairs
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Migrants push German girl off stairs
Dread_Pirate_Roberts wrote:rekao bi da si sve obavio osim podučavanja...epikur37 wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
Meni smjena počinje u 15, prvo jedno pa drugo dijete..a do 13 radio...dva sata da popijem dva piva, pojedem ručak i nečemu naučim ova dva mladca ;)
tvrdi su al znam ja s takvima :9
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro, drugi put nek zena dadilja, cemu uopce sluze sunce li im njihovo:)Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Nesto mi nije u redu u glavi, mora da je pukla koja sinapsa.epikur37 wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
Meni smjena počinje u 15, prvo jedno pa drugo dijete..a do 13 radio...dva sata da popijem dva piva, pojedem ručak i nečemu naučim ova dva mladca ;)
Kolika im je uopce vlacna cvrstoca?
E to nije područje, al što te god zanima pitaj dedu i yodu imaju linkova :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:rekao bi da si sve obavio osim podučavanja...epikur37 wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
tvrdi su al znam ja s takvima :9
oni spadaju u disciplinu klinička psihologija :D
Guest- Guest
reći ću ti kad se vidimo jer ih je previše ovdje...dijagram wrote:dobro, drugi put nek zena dadilja, cemu uopce sluze sunce li im njihovo:)Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
Jill Austinprije 21 minutu
im1who84u she is wearing head scarf
Odgovori
Kermit-
2014-04-17
Dread_Pirate_Roberts wrote:reći ću ti kad se vidimo jer ih je previše ovdje...dijagram wrote:dobro, drugi put nek zena dadilja, cemu uopce sluze sunce li im njihovo:)Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
a daaj, samo sam ja...megi je na drugoj temi, a i kaja
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
E jebga, ja mislio ti ces to ko iz topa, ko ja o minskoeksplozivnim sredstvima:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Nesto mi nije u redu u glavi, mora da je pukla koja sinapsa.epikur37 wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
Kolika im je uopce vlacna cvrstoca?
E to nije područje, al što te god zanima pitaj dedu i yodu imaju linkova :)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Mozak je pastičan organ cijeli život, jasno da plasticitet opada s godinama ali uvijek je doslovce fizički promjenjiv na mikroskopskom nivou...to je živ organ uvije u kontaktu sa sredinom.deda wrote:što je konkretno netočno u onome što sam rekao?epikur37 wrote:
al jok, ova dva klipana znaju, piše index i imaju par grafikona :D
Na ručku sam.
Dobar tek.
Nitko nije tvrdio da se mozak ne mijenja, ne bi inače mogli imati ni kratkotrajno ni dugotrajno pamćenje, ne bi imali sposobnost učenja ni razmišljanja u protivnom.
Ako su askoni fino debeli, onda je njihova provodljivost signala bolja nego kod onih živaca gdje je akson tanak, a i dendriti što su gušći i umreženiji to stanica više "komunicira". Da bi smanjio utjecaj informacija pohranjen u njima moraš stanjiti te axone, moraš smanjiti gustoću dendrita, moraš pokidati veze među stanicama...
pobjeda Trumpa na izborima ne uzrokuje fiziološke i morfološke promjene na mozgu liberala
Guest- Guest
nisam ni mislio javno, samo diskretno, sve ionako zele saznasti i doznati, sveznaliceDread_Pirate_Roberts wrote:reći ću ti kad se vidimo jer ih je previše ovdje...dijagram wrote:dobro, drugi put nek zena dadilja, cemu uopce sluze sunce li im njihovo:)Dread_Pirate_Roberts wrote:ajte vi...ja solo s klincima pa moram biti dadilja...
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:
tzv...internetcaffe znanstvenici
ne smije čovjek bez diplome i titule pričati o tim stvarima na ovom forumu, trebalo bi cenzurirati takve stvari, pogotovo kad se netko upliće u pitanja vjere i religije a nije školovani svećenik
znanje nije bitno, bitan je certifikat
Guest- Guest
deda wrote:Noor wrote:
tzv...internetcaffe znanstvenici
ne smije čovjek bez diplome i titule pričati o tim stvarima na ovom forumu, trebalo bi cenzurirati takve stvari, pogotovo kad se netko upliće u pitanja vjere i religije a nije školovani svećenik
znanje nije bitno, bitan je certifikat
nije istina, ali svoje tvrdnje moraš potkrijepiti nečim, pa izvoli...
a ti ako ne budeš u pravu, ako se epiju bude dalo, sigurna sam da će te demantirati.
Guest- Guest
društvene promjene dolaze s novim generacijama, a ne sa preodgojem postojećih
kad bi krenuli sada sa konzervativnom indoktrinacijom novih naraštaja trebalo bi vam 15ak - 20 godina da stvorite novu generaciju svjetonazorski ispravno orjentiranih konzervativaca
no djeca su danas prikopčana na internet, pa je to teže postići nego nekoć kad se koristila šiba i mrkva za klasično kondicioniranje
kad bi krenuli sada sa konzervativnom indoktrinacijom novih naraštaja trebalo bi vam 15ak - 20 godina da stvorite novu generaciju svjetonazorski ispravno orjentiranih konzervativaca
no djeca su danas prikopčana na internet, pa je to teže postići nego nekoć kad se koristila šiba i mrkva za klasično kondicioniranje
Guest- Guest
Noor wrote:
a ti ako ne budeš u pravu, ako se epiju bude dalo, sigurna sam da će te demantirati.
kao dokaz svojim tvrdnjama prilažem staru narodnu mudrost: "Drvo se savija dok je mlado"
Guest- Guest
tada je samo najlakše.deda wrote:Noor wrote:
kao dokaz svojim tvrdnjama prilažem staru narodnu mudrost: "Drvo se savija dok je mlado"
Guest- Guest
e e..uvodjenje zakona u bezbozne drzave..Winter is coming wrote:mozda je prekrsila neki sherijatski zakon koji je tamo na snazi pa je ovaj samo na vrijeme kaznio
Guest- Guest
asilovski wrote:
Odgovori
jebiga ljudi nose kape i kapuljače usred zime i noću
Ma jasno to je mantil sa kapuljačom a ne hiđabmarcellus wrote:asilovski wrote:
Odgovori
jebiga ljudi nose kape i kapuljače usred zime i noću
Kermit-
2014-04-17
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/uznemirujuc-video-imigranti-u-berlinu-bacili-djevojku-niz-stepenice-981379/#axzz4RxBkqkLR
Similar topics
» German Schools Abolish Christian Festival to Avoid Offending Muslim Migrants
» Poruka hr policiji: Push back!
» Walking with migrants: 'Arrested, nearly knifed, but now we are in Croatia'.
» Push-up grudnjak koji stalno iskače na fejsu je prevara...
» Israeli ultra-Orthodox leaders push for children to get vaccinated
» Poruka hr policiji: Push back!
» Walking with migrants: 'Arrested, nearly knifed, but now we are in Croatia'.
» Push-up grudnjak koji stalno iskače na fejsu je prevara...
» Israeli ultra-Orthodox leaders push for children to get vaccinated
Page 8 of 9