najveci covjek svih vremena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
najveci covjek svih vremena
Mislim da je svima jasno da je to ADOLF HITLER
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: najveci covjek svih vremena
desert_fox wrote:Mislim da je svima jasno da je to ADOLF HITLER
Guest- Guest
operw wrote:desert_fox wrote:Mislim da je svima jasno da je to ADOLF HITLER
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:operw wrote:desert_fox wrote:Mislim da je svima jasno da je to ADOLF HITLER
desert_fox wrote:Mislim da je svima jasno da je to ADOLF HITLER
mislim da si gkk
Guest- Guest
Adolf Hitler je u prošlom stoljeću bio veoma popularna ličnost, ali zasigurno ne najveća, jer najveći pobjeđuju, a pobijedio je Staljin. Tako da...desert_fox wrote:Mislim da je svima jasno da je to ADOLF HITLER
Najveći čovjek je bio naš mrski neprijatelj papa zato jer je imao najviše utjecaja na cijeli zapadni svijet i sva njegova popadija su napravili više štete nego nacistička njemačka i kraljevina SHS zajedno.
I dan danas moćna katolička crkva truje narod i stoji iza svih ratova u svijetu zato jedan od primarnih ciljeva nas komunista je marširat sa crvenom armijom kroz piazza di Roma i staviti crvenu zastavu na Vatikan, a papu procesuirati i obavezno sav novac što su uzeli vratiti narodu i spasiti gladne u svijetu.
Guest- Guest
Katolička Crkva daje više nego ijedna humanitarna organizacija na svijetu..
https://rationalcatholicism.com/2014/07/21/dispelling-the-myth-of-greed-in-the-holy-catholic-church-the-inherent-good-of-catholic-basilicas/
koliko daju muslimani i židovi? siromašnima mislim ne za ratove, destabilizaciju bliskog istoka i terorizam
adolf je pokušao zaštiti njemačku od židova a merkel vrši invaziju sa muslimanima. i tko je onda monstrum
» najveci covjek svih vremena
» Najveći svih vremena!
» Najveći svih vremena
» Najveći svih vremena!
» Najveći svih vremena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1