'' IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu''
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu''
maggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
i ne volim kad mi netko nešto priča, pa me rukom non stop gurka u rame ili nadlakticu ili se unosi u lice, ma užas
Guest- Guest
Re: '' IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu''
Ma uživam u tekstu:bogomdani wrote:Melk jesil tood?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ma uživam u tekstu:bogomdani wrote:Melk jesil tood?
Guest- Guest
Da nisam tako pristojan, sad bih ti pokzao kako izgleda pravi ustaški pozdrav, i ne, nije ZA DOM SPREMNINoor wrote:melkior wrote:Pa da, stisak ruku za guzuNoor wrote:melkior wrote:Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:
i ja B-)
eh, sad si prešao u drugu sferu
stisak RUKU :D
onda ti zalijepim jednu masonsku
2015-08-09
nisam znala da osim ZDS postoji još koji..hehmelkior wrote:Da nisam tako pristojan, sad bih ti pokzao kako izgleda pravi ustaški pozdrav, i ne, nije ZA DOM SPREMNINoor wrote:melkior wrote:Pa da, stisak ruku za guzuNoor wrote:melkior wrote:
Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u oči
Guest- Guest
ulazak u osobni prostor..uzas..Noor wrote:maggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
i ne volim kad mi netko nešto priča, pa me rukom non stop gurka u rame ili nadlakticu ili se unosi u lice, ma užas
2014-04-12
e, al ježim se od togamaggie13 wrote:ulazak u osobni prostor..uzas..Noor wrote:maggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
Guest- Guest
Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nosNoor wrote:nisam znala da osim ZDS postoji još koji..hehmelkior wrote:Da nisam tako pristojan, sad bih ti pokzao kako izgleda pravi ustaški pozdrav, i ne, nije ZA DOM SPREMNINoor wrote:melkior wrote:Pa da, stisak ruku za guzuNoor wrote:
2015-08-09
degutantno do bolamelkior wrote:Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nosNoor wrote:nisam znala da osim ZDS postoji još koji..hehmelkior wrote:Da nisam tako pristojan, sad bih ti pokzao kako izgleda pravi ustaški pozdrav, i ne, nije ZA DOM SPREMNINoor wrote:melkior wrote:
Pa da, stisak ruku za guzu
Last edited by Noor on 7/12/2016, 23:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:degutatno do bolamelkior wrote:Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nosNoor wrote:nisam znala da osim ZDS postoji još koji..hehmelkior wrote:Da nisam tako pristojan, sad bih ti pokzao kako izgleda pravi ustaški pozdrav, i ne, nije ZA DOM SPREMNINoor wrote:
2015-08-09
melkior wrote:Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:degutatno do bolamelkior wrote:Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nosNoor wrote:nisam znala da osim ZDS postoji još koji..hehmelkior wrote:
Da nisam tako pristojan, sad bih ti pokzao kako izgleda pravi ustaški pozdrav, i ne, nije ZA DOM SPREMNI
a daaaj, fuj
Guest- Guest
Posebna prisnost se razvija kad kopaš nos svog druga i onda ga hraniš njegovim oblikovanim kuglicama a on ti još posrče prstmelkior wrote:Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:degutatno do bolamelkior wrote:Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nosNoor wrote:nisam znala da osim ZDS postoji još koji..hehmelkior wrote:
Da nisam tako pristojan, sad bih ti pokzao kako izgleda pravi ustaški pozdrav, i ne, nije ZA DOM SPREMNI
2015-08-09
Pa ustaški pozdrav nije nužno između dva druga, može biti između drugarice i drugaNoor wrote:melkior wrote:Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:degutatno do bolamelkior wrote:Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nosNoor wrote:
nisam znala da osim ZDS postoji još koji..heh
a daaaj, fuj
2015-08-09
melkior wrote:Posebna prisnost se razvija kad kopaš nos svog druga i onda ga hraniš njegovim oblikovanim kuglicama a on ti još posrče prstmelkior wrote:Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:degutatno do bolamelkior wrote:Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nosNoor wrote:
nisam znala da osim ZDS postoji još koji..heh
e, aj odi sa savjetima u 3 zvizde strinine
Guest- Guest
Osjecam se kao Invalid kad ne stavljam nage cure...
Guest- Guest
Bliskost nema cijeneNoor wrote:melkior wrote:Posebna prisnost se razvija kad kopaš nos svog druga i onda ga hraniš njegovim oblikovanim kuglicama a on ti još posrče prstmelkior wrote:Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:degutatno do bolamelkior wrote:
Uzmeš kažiprst od ruke ustaškog druga i njome kopaš svoj nos
2015-08-09
Tako je...jesil gledo stari japanski erotic Carstvo čula? Tip curi u macicu trpa kuhano jaje,onda ona onako cucne i snese ga,potom on ga pojede...na kraju,tip dopusta curi da ga ugusi rukama,i posto ga ubije,osjecemu penis i pojede....ehhhh ta ljubav.. ..melkior wrote:Bliskost nema cijeneNoor wrote:melkior wrote:Posebna prisnost se razvija kad kopaš nos svog druga i onda ga hraniš njegovim oblikovanim kuglicama a on ti još posrče prstmelkior wrote:Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:
degutatno do bola
Guest- Guest
za bliskost je potrebna slicnost..think about it. B-)melkior wrote:Bliskost nema cijeneNoor wrote:melkior wrote:Posebna prisnost se razvija kad kopaš nos svog druga i onda ga hraniš njegovim oblikovanim kuglicama a on ti još posrče prstmelkior wrote:Za kojeg točno pozdravljača?Noor wrote:
degutatno do bola
2014-04-12
bogomdani wrote:Tako je...jesil gledo stari japanski erotic Carstvo čula? Tip curi u macicu trpa kuhano jaje,onda ona onako cucne i snese ga,potom on ga pojede...na kraju,tip dopusta curi da ga ugusi rukama,i posto ga ubije,osjecemu penis i pojede....ehhhh ta ljubav.. ..melkior wrote:Bliskost nema cijeneNoor wrote:melkior wrote:Posebna prisnost se razvija kad kopaš nos svog druga i onda ga hraniš njegovim oblikovanim kuglicama a on ti još posrče prstmelkior wrote:
Za kojeg točno pozdravljača?
2015-08-09
maggie13 wrote:za bliskost je potrebna slicnost..think about it. B-)melkior wrote:Bliskost nema cijeneNoor wrote:melkior wrote:Posebna prisnost se razvija kad kopaš nos svog druga i onda ga hraniš njegovim oblikovanim kuglicama a on ti još posrče prstmelkior wrote:
Za kojeg točno pozdravljača?
2015-08-09
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» U BOJ, U BOJ uz vokalnu pratnju sopranistice Kolinde Grabar Kitarović
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović