'' IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu''
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: '' IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu''
red wolf wrote:To vrijedi za tebe...Ne za nju...Gnječ wrote:red wolf wrote:Upravo suprotno, napravila je sve kako treba...Način rukovanja, kada ćete to shvatiti?...Gnječ wrote:Koja seljančura ta kolinda. pa bogamujebem ne rukuje se tako u kazalištu preko zida ko komšije alo di si šta ima? ono nagnula se u drugu ložu ko da je na vašaru bokte. ja bi od srama otišao i dao ostavku. kučka neodgojena sa Grobnika.
ma napravila je muda labudova ta kučka nije bila dalje od seoskog zadružnog doma.
šta sad? nije joj dala srpsku čokoladu sa rižom?
ustvari nisu se ni rukovale Josipa joj je spustila kajlu i okrenula ruku kolinda joj je trebala poljubit ruku.
Guest- Guest
Re: '' IMAMO SNIMKU Trenutak rukovanja Kolinde Grabar-Kitarović i Josipe Lisac mnoge ostavio u čudu''
Da i još kad me uhvati za vrh prstiju dobijem mladeNoor wrote:a mrzim kad mi netko pruži ruku ko da drži crknutu ribu...mlitavo, bez stiska...
Guest- Guest
tre911 wrote:Da i još kad me uhvati za vrh prstiju dobijem mladeNoor wrote:a mrzim kad mi netko pruži ruku ko da drži crknutu ribu...mlitavo, bez stiska...
ljigavo...najrađe bi išla prati ruke odmah iza toga, uff
Guest- Guest
u principu se ne rukujem..
Guest- Guest
Čuj... Ako si se slučajno rukovala s članom, odnosno članicom, masonske lože onda je to normalno rukovanje ma koliko god se tebi gadilo.Noor wrote:tre911 wrote:Da i još kad me uhvati za vrh prstiju dobijem mladeNoor wrote:a mrzim kad mi netko pruži ruku ko da drži crknutu ribu...mlitavo, bez stiska...
provocator wrote:Čuj... Ako si se slučajno rukovala s članom, odnosno članicom, masonske lože onda je to normalno rukovanje ma koliko god se tebi gadilo.Noor wrote:tre911 wrote:Da i još kad me uhvati za vrh prstiju dobijem mladeNoor wrote:a mrzim kad mi netko pruži ruku ko da drži crknutu ribu...mlitavo, bez stiska...
možda, ne znajući, mada sumnjam da ima toliko masona među prosječnim ljudima koliko ih se ne zna rukovati.
Guest- Guest
Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
2014-04-12
Točno. Inače, mlohavo pružanje ruke je znak slabosti i pokazatelj nedostatka karaktera.Noor wrote:provocator wrote:Čuj... Ako si se slučajno rukovala s članom, odnosno članicom, masonske lože onda je to normalno rukovanje ma koliko god se tebi gadilo.Noor wrote:tre911 wrote:Da i još kad me uhvati za vrh prstiju dobijem mladeNoor wrote:a mrzim kad mi netko pruži ruku ko da drži crknutu ribu...mlitavo, bez stiska...
možda, ne znajući, mada sumnjam da ima toliko masona među prosječnim ljudima koliko ih se ne zna rukovati.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
A čuj, možda su previše gledali tv pa su vidjeli da se tako rukuju svjetski moćnici i onda misle da tako treba biti.Noor wrote:
Btw., pa i za Kolindu se šuška-lo da je članica masonske lože. O tome je čak i marcellusovo dnevno.hr svojevremeno pisalo.
ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
Guest- Guest
i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
2014-04-12
Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
2015-08-09
melkior wrote:Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
eh, sad si prešao u drugu sferu
stisak RUKU :D
Guest- Guest
hmm, ne bi ti pametno bilo ostavit mi desnicu slobodnu..o jeziku da ne govorimo ^_~melkior wrote:Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
2014-04-12
Pa da, stisak ruku za guzuNoor wrote:melkior wrote:Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
2015-08-09
Ti samo zažmiri i isplazi jezikmaggie13 wrote:hmm, ne bi ti pametno bilo ostavit mi desnicu slobodnu..o jeziku da ne govorimo ^_~melkior wrote:Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
2015-08-09
melkior wrote:Pa da, stisak ruku za guzuNoor wrote:melkior wrote:Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:
ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)
onda ti zalijepim jednu masonsku
Guest- Guest
haha, jos si i duhovit..ne moze, vizualni sam tip..a, i moram te gledat u oci da vidim reakciju na samar ;Dmelkior wrote:Ti samo zažmiri i isplazi jezikmaggie13 wrote:hmm, ne bi ti pametno bilo ostavit mi desnicu slobodnu..o jeziku da ne govorimo ^_~melkior wrote:Dobro da znam. Znači, čvrsti stisak za guzu i prodoran pogled u očimaggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:
ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)
2014-04-12
Melk jesil tood?
Guest- Guest
maggie13 wrote:i ja B-)Noor wrote:ja volim čvrst stisak i usmjeren prodoran pogled :)maggie13 wrote:Ljudi su takvi..povrsni i pocesto iz nebrige o dojmu kakav ostavljaju samo mlitavo pruze olabavljenu ruku..
i ne volim kad mi netko nešto priča, pa me rukom non stop gurka u rame ili nadlakticu ili se unosi u lice, ma užas
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» U BOJ, U BOJ uz vokalnu pratnju sopranistice Kolinde Grabar Kitarović
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» N1: CIJELI INTERVJU PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ
» U BOJ, U BOJ uz vokalnu pratnju sopranistice Kolinde Grabar Kitarović
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti