Rezultati PISA testiranja za 2015.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rezultati PISA testiranja za 2015.
http://www.oecd.org/pisa/marcellus wrote:Eroo wrote:Gdje si vidio da se odnosi na 2016.?marcellus wrote:predstavljeno je za 2016
https://www.theguardian.com/education/2016/dec/06/english-schools-core-subject-test-results-international-oecd-pisa
slovenija 14
hrvatska 41
Mislim da je testiranje bilo krajem 2015.
ovo moje je novo za 2016
vi ste pali za jedno mjesto, mi za pet
Ne znam zašto to ne vidim ovdje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ih, sto si ti bre neki uvredljiv mali Keljmendi...Eroo wrote:Za njih i vas imaju neke druge testove...ono, znaš, pogodi i dobiješ bananu.Stanojko wrote:Bosanski muslimani?Eroo wrote:Hvala, hvala...k solidnom rezultatu su doprinijeli i ovi moji.marcellus wrote:čestitke sloveniji...
Stanojko wrote:Ih, sto si ti bre neki uvredljiv mali Keljmendi...Eroo wrote:Za njih i vas imaju neke druge testove...ono, znaš, pogodi i dobiješ bananu.Stanojko wrote:Bosanski muslimani?Eroo wrote:Hvala, hvala...k solidnom rezultatu su doprinijeli i ovi moji.marcellus wrote:čestitke sloveniji...
nisi mi odgovorio..gdje je serbia na ljestvici?
Guest- Guest
Nije ucestvovala ove godineNoor wrote:Stanojko wrote:Ih, sto si ti bre neki uvredljiv mali Keljmendi...Eroo wrote:Za njih i vas imaju neke druge testove...ono, znaš, pogodi i dobiješ bananu.Stanojko wrote:Bosanski muslimani?Eroo wrote:
Hvala, hvala...k solidnom rezultatu su doprinijeli i ovi moji.
nemaju nizak IQ.deda wrote:marcellus wrote:matematika su nam klinci vidim posebno katastrofaa
što očekuješ od djece s niskim IQ, da budu Einsteini?
nema evolucijskog pritiska, nema selekcije, nema eugenike...
uostalom vama je važniji vjeronauk nego matematika
Kriv je sistem.
2014-04-12
Stanojko wrote:Nije ucestvovala ove godineNoor wrote:Stanojko wrote:Ih, sto si ti bre neki uvredljiv mali Keljmendi...Eroo wrote:Za njih i vas imaju neke druge testove...ono, znaš, pogodi i dobiješ bananu.Stanojko wrote:
Bosanski muslimani?
pa gdje vam je natjecateljski duh? :D
Guest- Guest
Što si tražio dobio si. Štaš, takvi smo ti mi...Stanojko wrote:Ih, sto si ti bre neki uvredljiv mali Keljmendi...Eroo wrote:Za njih i vas imaju neke druge testove...ono, znaš, pogodi i dobiješ bananu.Stanojko wrote:Bosanski muslimani?Eroo wrote:Hvala, hvala...k solidnom rezultatu su doprinijeli i ovi moji.marcellus wrote:čestitke sloveniji...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
maggie13 wrote:nemaju nizak IQ.deda wrote:marcellus wrote:matematika su nam klinci vidim posebno katastrofaa
Kriv je sistem.
nije kriv sistem, imate nizak IQ, eno i Izrael je tu negdje s nama, jer im 30% stanovništva čine Arapi sa prosječnim IQ 80
a IQ će biti još niži jer visoko obrazovane žene na zapadu imaju daleko manje potomaka od niskointeligentnih članova populacije
Romi čiji je prosječni IQ 75 na balkanu imaju 5+ djece, Hrvatice 1-2, one nižeinteligentne koje jedva završe osnovnu imaju 4
Guest- Guest
IQ scores are decreasing
IQ test results suggest people in the UK, Denmark and Australia have become less intelligent
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2730791/Are-STUPID-Britons-people-IQ-decline.html
IQ test results suggest people in the UK, Denmark and Australia have become less intelligent
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2730791/Are-STUPID-Britons-people-IQ-decline.html
Guest- Guest
deda wrote:marcellus wrote:matematika su nam klinci vidim posebno katastrofaa
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
k'o to mi?deda wrote:maggie13 wrote:nemaju nizak IQ.deda wrote:marcellus wrote:matematika su nam klinci vidim posebno katastrofaa
Kriv je sistem.
nije kriv sistem, imate nizak IQ, eno i Izrael je tu negdje s nama, jer im 30% stanovništva čine Arapi sa prosječnim IQ 80
a IQ će biti još niži jer visoko obrazovane žene na zapadu imaju daleko manje potomaka od niskointeligentnih članova populacije
Romi čiji je prosječni IQ 75 na balkanu imaju 5+ djece, Hrvatice 1-2, one nižeinteligentne koje jedva završe osnovnu imaju 4
Ti i ja?
Nemamo ;-)
2014-04-12
ero im diže prosjekmarcellus wrote:čestitke sloveniji...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
brzo još šoldov u obrazovanje, pdv na 30% :)
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ĐOKOVIĆI IMAJU KORONU! Stigli rezultati testiranja: Novak i Jelena POZITIVNI na COVID-19!
» Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
» U BiH se sumnja da namjerno ne vrše više testiranja a još sumnjivije je da u Sarajevu nema zaraženih
» EU piša po SAD-u
» Stevo piša po Hrvatima
» Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
» U BiH se sumnja da namjerno ne vrše više testiranja a još sumnjivije je da u Sarajevu nema zaraženih
» EU piša po SAD-u
» Stevo piša po Hrvatima
Page 2 of 2