Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
Dakle,da vidimo tko će od forumaša najpreciznije pretpostaviti,pogoditi ili približno točno ozbiljno analizirati kakav bi mogao biti rezultat predstojećih paralentarnih izbora.
Ukoliko se nešto bitno ne promijeni,neki događaj ili skandal koji bi promijenio trenutno raspoloženje biračkog tijela(a mislim da se desert čuva za kraj ) jer u oba tabora dvije najveće koalicije imaju skrivene ASove u rukavima kako bi naštetili glavnim konkurentima. mislim da bi odnos snaga u saboru mogao biti ovakav.
Izlaznost će biti čak oko 60%.
HDZ (koalicija) 62 mandata u Hrvatskoj + 2 u dijaspori
SDP (koalicija) 52
Most 6
Živi Zid 5
HDSB 4
IDS 4
Milan Bandić 3 + 1 u dijaspori
Čaćić&Josipović 2
Koalicija Spremni 1
Orah 1
Ukoliko se nešto bitno ne promijeni,neki događaj ili skandal koji bi promijenio trenutno raspoloženje biračkog tijela(a mislim da se desert čuva za kraj ) jer u oba tabora dvije najveće koalicije imaju skrivene ASove u rukavima kako bi naštetili glavnim konkurentima. mislim da bi odnos snaga u saboru mogao biti ovakav.
Izlaznost će biti čak oko 60%.
HDZ (koalicija) 62 mandata u Hrvatskoj + 2 u dijaspori
SDP (koalicija) 52
Most 6
Živi Zid 5
HDSB 4
IDS 4
Milan Bandić 3 + 1 u dijaspori
Čaćić&Josipović 2
Koalicija Spremni 1
Orah 1
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Rezultati izbora 2015(forumaši pogađaju)
mislim da će most i živi zid osvojiti više , a HDZ I SDP manje od toga što si naveo
Guest- Guest
Pa dobro,ajde,,bubni'' svoju procjenu,pa budemo 09.studenog raspravljali tko je najprecizniji.neoliberalni_placenik wrote:mislim da će most i živi zid osvojiti više , a HDZ I SDP manje od toga što si naveo
2015-07-23
Moja procjena tko god da pobijedi i dalje će raditi budale od nas.
Guest- Guest
nemogu iskreno, :D neman pojmaAntif_No1 wrote:Pa dobro,ajde,,bubni'' svoju procjenu,pa budemo 09.studenog raspravljali tko je najprecizniji.neoliberalni_placenik wrote:mislim da će most i živi zid osvojiti više , a HDZ I SDP manje od toga što si naveo
Guest- Guest
Ajde, daj sad brojeve za Eurojackpot. Ova prognoza gore me zanima kao i urod stevije u okolici Siska.
Guest- Guest
definitivno..malo drugaciji zacini,ali uvijek ispadnemo kuhani i peceni..zgdosada wrote:Moja procjena tko god da pobijedi i dalje će raditi budale od nas.
2014-04-12
Siđi Kurta da uzjaše Murta....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa koliko ima zastupničkih mandata u Saboru? Zbroj mandata cenjenog kolege Antife je 143. Trenutno ih ima 151. Po Zakonu od 100 do 160. Kako se to određuje?
Guest- Guest
I u slučaju HDZ, retardirani. No, ak ovaj put, ne daj Bože, pobijedi SDP i kod njih bi vredila ista uzrečica. Fool me oncee shame on you, fool me n times I am Croatmaggie13 wrote:definitivno..malo drugaciji zacini,ali uvijek ispadnemo kuhani i peceni..zgdosada wrote:Moja procjena tko god da pobijedi i dalje će raditi budale od nas.
Last edited by Eva on 28/10/2015, 13:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
Meni je križić kružić puno napetiji od izbora.
Guest- Guest
Aaa daaj te,pa zar vas niti malo ne zabavlja,da vidimo tko je najprecizniji u pogađanju,ili najbolji prorok ili politički analitičar.
2015-07-23
Pa mislim da ide 140 + 3 dijaspora + 8 manjinci,ispravite me ako griješim.Le Roi Soleil wrote:Pa koliko ima zastupničkih mandata u Saboru? Zbroj mandata cenjenog kolege Antife je 143. Trenutno ih ima 151. Po Zakonu od 100 do 160. Kako se to određuje?
2015-07-23
Zabavljalo bi me da se igramo s woodu lutkicma s likovima političara. Ovak mi je dosadnjikavo na prazno.Antif_No1 wrote:Aaa daaj te,pa zar vas niti malo ne zabavlja,da vidimo tko je najprecizniji u pogađanju,ili najbolji prorok ili politički analitičar.
Guest- Guest
A čim se vi bavite. 140 da nas jebu, 3 da drže i 8 da nam se smiju ? Jel to ok ?
Guest- Guest
u svakom svaki izbori potvrđuju da je demokracija kod nas posve propao model, nadam se da su ovo zadnji izbori...
Kermit-
2014-04-17
Da,ali zato pojedini političri koriste usluge praktikanata koji se služe nečim sličnim vudu lutkicama.Eva wrote:Zabavljalo bi me da se igramo s woodu lutkicma s likovima političara. Ovak mi je dosadnjikavo na prazno.Antif_No1 wrote:Aaa daaj te,pa zar vas niti malo ne zabavlja,da vidimo tko je najprecizniji u pogađanju,ili najbolji prorok ili politički analitičar.
2015-07-23
Mene bi više veselilo da se igram da su političari voodo lutkice. I to s onim tupim iglama za pletenje. Jebi ga ne bi bilo lako ali progurao bi ja to nekako. Ako danas ne ide sutra ponovo.Eva wrote:Zabavljalo bi me da se igramo s woodu lutkicma s likovima političara. Ovak mi je dosadnjikavo na prazno.Antif_No1 wrote:Aaa daaj te,pa zar vas niti malo ne zabavlja,da vidimo tko je najprecizniji u pogađanju,ili najbolji prorok ili politički analitičar.
Guest- Guest
kad se u narodu samo određeni tip osoba politicki isprofilira..bahatost i megalomanije bi se dale oprostit,al'nesposobnost nikako..Eva wrote:I u slučaju HDZ, retardirani. No, ak ovaj put, ne daj Bože, pobijedi SDP i kod njih bi vredila ista uzrečica. Fool me oncee shame on you, fool me n times I am Croatmaggie13 wrote:definitivno..malo drugaciji zacini,ali uvijek ispadnemo kuhani i peceni..zgdosada wrote:Moja procjena tko god da pobijedi i dalje će raditi budale od nas.
2014-04-12
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Rezultati izbora
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina
» Rezultati izbora službeni
» Rezultati PISA testiranja za 2015.
» Prvi neslužbeni rezultati izbora u Lici
» Rezultati prijevremenih lokalnih izbora za dva grada i sedam općina