Dvanaest najljepsih muskaraca svih vremena :-)
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dvanaest najljepsih muskaraca svih vremena :-)
Znam i sretan sam ali vise sta je jebeno inteligentan i sposoban. Sumnjam da je moj. Hahahahahhahahaamaggie13 wrote:imas zgodnog sina :-)abraham wrote:Pljunuti jedno od moje djece, muhahahahahhgahahaaaaa
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
kad je tako dobro ispao, bolje i ne provjeravat 8-)abraham wrote:Znam i sretan sam ali vise sta je jebeno inteligentan i sposoban. Sumnjam da je moj. Hahahahahhahahaamaggie13 wrote:imas zgodnog sina :-)abraham wrote:Pljunuti jedno od moje djece, muhahahahahhgahahaaaaa
2014-04-12
Bar se mozes tjesit da nije postarov niti od lokalnog murjaka, a bogami ni od kakvog politicara.abraham wrote:Znam i sretan sam ali vise sta je jebeno inteligentan i sposoban. Sumnjam da je moj. Hahahahahhahahaamaggie13 wrote:imas zgodnog sina :-)abraham wrote:Pljunuti jedno od moje djece, muhahahahahhgahahaaaaa
omni-
2014-04-12
pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
2014-04-12
Bilo kako bilo , ja sam ga odhranio. Genetika????? Precijenjeno, no to je druga tema.omni wrote:Bar se mozes tjesit da nije postarov niti od lokalnog murjaka, a bogami ni od kakvog politicara.abraham wrote:Znam i sretan sam ali vise sta je jebeno inteligentan i sposoban. Sumnjam da je moj. Hahahahahhahahaamaggie13 wrote:imas zgodnog sina :-)abraham wrote:Pljunuti jedno od moje djece, muhahahahahhgahahaaaaa
2014-04-14
forum:)
ja imam samo dvi tri ,jos sa smokve,nisu za forum:)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
nikad ništa bez nas
Guest- Guest
dijagram wrote:forum:)ja imam samo dvi tri ,jos sa smokve,nisu za forum:)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
blento jedan
Guest- Guest
Noor wrote:dijagram wrote:forum:)ja imam samo dvi tri ,jos sa smokve,nisu za forum:)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
blento jedan
dijagram-
2015-08-09
ja organiziram, vi se pokazujete..od njih nista :DNoor wrote:maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
nikad ništa bez nas
2014-04-12
seke da stavimo onu,...nasu zajednicku?maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
dijagram-
2015-08-09
Evo ga doktor Ante Pavlovic ljetna fotografija, ajmo zene.
omni-
2014-04-12
hmm..aj, stavi..nemamo sto izgubit.."ko nam zamjeri, mi mu odmjerimo ;Pdijagram wrote:seke da stavimo onu,...nasu zajednicku?maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
2014-04-12
maggie13 wrote:ja organiziram, vi se pokazujete..od njih nista :DNoor wrote:maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
nikad ništa bez nas
ma, samo eva i ja, sve ostalo nula bodova :))
Guest- Guest
pa da budu ljubomorni, necumaggie13 wrote:hmm..aj, stavi..nemamo sto izgubit.."ko nam zamjeri, mi mu odmjerimo ;Pdijagram wrote:seke da stavimo onu,...nasu zajednicku?maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
ionako je sve napeto i frustrirano
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:pa da budu ljubomorni, necumaggie13 wrote:hmm..aj, stavi..nemamo sto izgubit.."ko nam zamjeri, mi mu odmjerimo ;Pdijagram wrote:seke da stavimo onu,...nasu zajednicku?maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
nije više...terapija je odradila i sve je ok.
Guest- Guest
moja organizacija je neprocjenjiva..uostalom, omogucila vam je opusteno natjecanje..koje je, doduse, malo krivo kulminiralo..;PNoor wrote:maggie13 wrote:ja organiziram, vi se pokazujete..od njih nista :DNoor wrote:maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
nikad ništa bez nas
ma, samo eva i ja, sve ostalo nula bodova :))
2014-04-12
ma da, cekaj dok te spopadnu, nije to gotovo, pravicu na sudu traziti:)Noor wrote:dijagram wrote:pa da budu ljubomorni, necumaggie13 wrote:hmm..aj, stavi..nemamo sto izgubit.."ko nam zamjeri, mi mu odmjerimo ;Pdijagram wrote:seke da stavimo onu,...nasu zajednicku?maggie13 wrote:
pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)
nije više...terapija je odradila i sve je ok.
dijagram-
2015-08-09
mudro si odlucio..izbio bi III.forumski rat :Ddijagram wrote:pa da budu ljubomorni, necumaggie13 wrote:hmm..aj, stavi..nemamo sto izgubit.."ko nam zamjeri, mi mu odmjerimo ;Pdijagram wrote:seke da stavimo onu,...nasu zajednicku?maggie13 wrote:pokusala sam, zakazali..zene otvorenije 8-)kofein wrote:Muški se ustrtali? Di su slike?
2014-04-12
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Najveći svih vremena!
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveći svih vremena
» najveći baja svih vremena
» Tema za najveceg svih vremena
» TKO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA?
» Najveći svih vremena
» najveći baja svih vremena