BOLEST:U Srbiji bojkotiraju omiljenu kavu jer novac od zarade odlazi hrvatskim generalima!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BOLEST:U Srbiji bojkotiraju omiljenu kavu jer novac od zarade odlazi hrvatskim generalima!
Eto ga moj stric, na primjer, odbija piti Heineken, ali ne želi priznati da je to zbog crvene petokrake...vuksadinare wrote:..i onda se rugaju koli kad ona kaze da s eviodi određen specijalni rat protiv hrvatske....sve je vise dokaza da je u pravu
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: BOLEST:U Srbiji bojkotiraju omiljenu kavu jer novac od zarade odlazi hrvatskim generalima!
hmm, sad sam zbunjena..kakve to skrivene agende stoje oko ispijanja kave :-Sdzango wrote:Bolje poraz nego posle da ne mogu da sednem kao čovek.maggie13 wrote:To ti u startuTo ti u startu znaci da prihvacas poraz :Ddzango wrote:Da neće da dođe.maggie13 wrote:pitanje je cemu se ti nadas :0)dzango wrote:
Pusti ti to. Ko zna kako će da shvati pa posle belaj.
2014-04-12
Kada nekoga zoveš na kafu, ne misli se stvarno na kafu. Eto, tebe kada neki bezobrazni sa forumu zovu na kafu, ne misle stvarno na ispijanje kafe.maggie13 wrote:hmm, sad sam zbunjena..kakve to skrivene agende stoje oko ispijanja kave :-Sdzango wrote:Bolje poraz nego posle da ne mogu da sednem kao čovek.maggie13 wrote:To ti u startuTo ti u startu znaci da prihvacas poraz :Ddzango wrote:Da neće da dođe.maggie13 wrote:
pitanje je cemu se ti nadas :0)
malo sam iznenađena, ali hvala ti sto si mi skinuo pink glasses i sto brines o meni *_*dzango wrote:Kada nekoga zoveš na kafu, ne misli se stvarno na kafu. Eto, tebe kada neki bezobrazni sa forumu zovu na kafu, ne misle stvarno na ispijanje kafe.maggie13 wrote:hmm, sad sam zbunjena..kakve to skrivene agende stoje oko ispijanja kave :-Sdzango wrote:Bolje poraz nego posle da ne mogu da sednem kao čovek.maggie13 wrote:To ti u startuTo ti u startu znaci da prihvacas poraz :Ddzango wrote:
Da neće da dođe.
Nasrecu, ti me nikad nisi pozvao :-P
2014-04-12
Na kafu? Pa nisam ja takav.maggie13 wrote:malo sam iznenađena, ali hvala ti sto si mi skinuo pink glasses i sto brines o meni *_*dzango wrote:Kada nekoga zoveš na kafu, ne misli se stvarno na kafu. Eto, tebe kada neki bezobrazni sa forumu zovu na kafu, ne misle stvarno na ispijanje kafe.maggie13 wrote:hmm, sad sam zbunjena..kakve to skrivene agende stoje oko ispijanja kave :-Sdzango wrote:Bolje poraz nego posle da ne mogu da sednem kao čovek.maggie13 wrote:To ti u startu
To ti u startu znaci da prihvacas poraz :D
Nasrecu, ti me nikad nisi pozvao :-P
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zoky Srbiji i BiH: Nitko neće suditi hrvatskim zapovjednicima, gospodo taj film nećete gledali
» Vaterpolisti Crvene zvezde htjeli su ispasti vazni u Srbiji,osobe sa hrvatskim obiljezjima isto bi privukle huligane u Beogradu
» Bolest ostaje bolest. Dezulovic usporedio HV sa Hamasom
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
» Iako nisu generali, 39 časnika moći će se zvati generalima!
» Vaterpolisti Crvene zvezde htjeli su ispasti vazni u Srbiji,osobe sa hrvatskim obiljezjima isto bi privukle huligane u Beogradu
» Bolest ostaje bolest. Dezulovic usporedio HV sa Hamasom
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
» Iako nisu generali, 39 časnika moći će se zvati generalima!
Page 5 of 5