BOLEST:U Srbiji bojkotiraju omiljenu kavu jer novac od zarade odlazi hrvatskim generalima!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
BOLEST:U Srbiji bojkotiraju omiljenu kavu jer novac od zarade odlazi hrvatskim generalima!
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/456810/srbi-bojkotiraju-omiljenu-kavu-jer-novac-od-zarade-odlazi-hrvatskim-generalima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: BOLEST:U Srbiji bojkotiraju omiljenu kavu jer novac od zarade odlazi hrvatskim generalima!
..i onda se rugaju koli kad ona kaze da s eviodi određen specijalni rat protiv hrvatske....sve je vise dokaza da je u pravu
2015-09-08
Re: BOLEST:U Srbiji bojkotiraju omiljenu kavu jer novac od zarade odlazi hrvatskim generalima!
To su od Kranjci pokupili modus operandi. Tak oni, kad Pahor veli, ne ljetuje se van dežele, svi ga poslušaju i ostaju doma.
Guest- Guest
mislim koji likovi....ne bi me cudilo da s edosjete kako u krasevim proizvodima ubacuje se srbomor...
2015-09-08
Heroj naš.
Josip Kraš!
Borio se, borio
i u keks pretvorio!
Josip Kraš!
Borio se, borio
i u keks pretvorio!
Guest- Guest
aahhaa, tako znaci !
nisam znao, sad znam, nikad vise !
dok nama razbijaju glave po hrvatskoj
mi uplacujemo u pio hrvatske, strasno !
Guest- Guest
pizzon wrote:aahhaa, tako znaci !
hehe, samo nemoj računati koliko si već uplatio...šlag te bude
Guest- Guest
Genocid bre...Izdaja...A tajni sastojak misomor...zato i je tako ukusna bila...
darth_vader-
2014-04-17
bojkot pizzon bojkot..mozda u krasevim napolitankama ima srbomora a i jos uplacujes lovu za mirovine hrvatskim braniteljima.-.zlo i naopako...pizzon wrote:to da !
2015-09-08
vidi tamo, da se formira pio srba hrvatske ):)vuksadinare wrote:bojkot pizzon bojkot..mozda u krasevim napolitankama ima srbomora a i jos uplacujes lovu za mirovine hrvatskim braniteljima.-.zlo i naopako...pizzon wrote:to da !
Guest- Guest
el to to ? jeste !
Last edited by pizzon on Tue 6 Dec - 8:44; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa ti je pijes od kud mi znamo da ej to to...pizzon wrote:
el to to ?
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ti je pijes od kud mi znamo da ej to to...pizzon wrote:
el to to ?
kod vas nema ove ?
nije losa ! ok !
ona mi je favorit !
sad, cao bela !
Guest- Guest
pizzon wrote:
el to to ? jeste !
jel ti fina? jeste!!
Guest- Guest
Noor wrote:pizzon wrote:
el to to ? jeste !
jel ti fina? jeste!!
pa topla je,
ne mogu da kezem da nije !
Guest- Guest
Aj Srbi uozbiljite se... Ako vam pase okus što ima veze što vas trujemo...
darth_vader-
2014-04-17
"Bilo kakva ideja da se na tržištu ponašate netržišno vodi u ekonomski štetnu situaciju. To je nedopustivo. Normalno da se takve stvari događaju, poput prolijevanja francuskih vina u Americi u vrijeme razmirica oko invazije Iraka, ali to je bila jedna groteskna glupa scena. Ovakav potez ne pogađa policy makere, nego nacionalne ekonomije na jedan suludi način. Nije direktor Gorenja taj koji donosi političke odluke. Takvu metodu je na ovim prostorima prvi provodio Slobodan Milošević, a svi znamo kako je on završio."
Ne mogu oni dalje od svinjoglavog, da ga beš. :)
Ne mogu oni dalje od svinjoglavog, da ga beš. :)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..i onda se rugaju koli kad ona kaze da s eviodi određen specijalni rat protiv hrvatske....sve je vise dokaza da je u pravu
Kakav kurčevi specijalni rat? proizvodi su vam u kurcu najobičniji šrot evo ja bajkotiram sve hrvatske proizvode oduvijek a u neke hrvatske trgovačke centre uopće ne ulazim.
Guest- Guest
...samo ti bojkotiraj..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..i onda se rugaju koli kad ona kaze da s eviodi određen specijalni rat protiv hrvatske....sve je vise dokaza da je u pravu
Kakav kurčevi specijalni rat? proizvodi su vam u kurcu najobičniji šrot evo ja bajkotiram sve hrvatske proizvode oduvijek a u neke hrvatske trgovačke centre uopće ne ulazim.
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zoky Srbiji i BiH: Nitko neće suditi hrvatskim zapovjednicima, gospodo taj film nećete gledali
» Vaterpolisti Crvene zvezde htjeli su ispasti vazni u Srbiji,osobe sa hrvatskim obiljezjima isto bi privukle huligane u Beogradu
» Bolest ostaje bolest. Dezulovic usporedio HV sa Hamasom
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
» Iako nisu generali, 39 časnika moći će se zvati generalima!
» Vaterpolisti Crvene zvezde htjeli su ispasti vazni u Srbiji,osobe sa hrvatskim obiljezjima isto bi privukle huligane u Beogradu
» Bolest ostaje bolest. Dezulovic usporedio HV sa Hamasom
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
» Iako nisu generali, 39 časnika moći će se zvati generalima!
Page 1 of 5