Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
ajde čmarende zakopaj se ispred kuće i prestani više srat. 100 000 klaunova, cigana i homosexualaca na tribinama najružnijeg stadiona ti nazivaš navijačima LOL
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Tommy Ramone wrote:Izborili su se za pičku svoje matere i da budu ruglo. To nisu navijači nego pičke i gayevi. I Liverpool i United su za njih veličine i kao klub i kao navijačke skupine.
to su cigani koji se loze na green street hooligans i slicne djecje serijale, gdje su takvi bili dok su tenkovi rusili kamp nou kad su se glave rezale i slale familijama doma pred kucni prag. premiersit je umjetan, svi klubovi su umjetni...
End- Posts : 21177
2015-08-25
kak umjetni,a stari preko 100g?
može biti umjetni uspjeh,preko noći upumpana lova
može biti umjetni uspjeh,preko noći upumpana lova
Premiership umjetan ahahahahahahahaha Engleska kolijevka nogometa. Jel ti jasno retardu da nije Engleza, ne bi bilo ni nogometa
scorpion-
2014-04-18
to im je jedina pozitivna dok im svi ostali daju lekcije, kako li si glup
End- Posts : 21177
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Izborili su se za pičku svoje matere i da budu ruglo. To nisu navijači nego pičke i gayevi. I Liverpool i United su za njih veličine i kao klub i kao navijačke skupine.
Guest- Guest
Btw. Sinj je kolijevka nogometa...
Tu je pronađen najstariji balun, to je i FIFA potvrdila...
:D
Tu je pronađen najstariji balun, to je i FIFA potvrdila...
Guest- Guest
Fudbaler Bajerna iz Minhena Mats Humels rekao je da je 2014. godine bio blizu prelaska u Mančester junajted.
Humelsa je 2014. godine na Old Traford želeo da dovede tadašnji trener Junajteda Luj van Gal. Humels je uprkos tome ostao u Dormundu, ali je ovog leta prešao u Bajern.
Upitan da li je bio blizu prelaska u Junajted pre dve godine, 27-godišnji igrač rekao je za Dejli Mejl: "Da, veoma blizu".
"U poslednjih nekoliko godina bilo je pregovora. Imao sam ponude iz Engleske i jednog od tri velika španska kluba. Ali, nijedna nije bila tako blizu kao ona iz Engleske. Van Gal me je želeo u timu, ali nije bio jedini", rekao je Humels.
On je dodao da bi mu sada bilo teško da igra u Engleskoj.
Humelsa je 2014. godine na Old Traford želeo da dovede tadašnji trener Junajteda Luj van Gal. Humels je uprkos tome ostao u Dormundu, ali je ovog leta prešao u Bajern.
Upitan da li je bio blizu prelaska u Junajted pre dve godine, 27-godišnji igrač rekao je za Dejli Mejl: "Da, veoma blizu".
"U poslednjih nekoliko godina bilo je pregovora. Imao sam ponude iz Engleske i jednog od tri velika španska kluba. Ali, nijedna nije bila tako blizu kao ona iz Engleske. Van Gal me je želeo u timu, ali nije bio jedini", rekao je Humels.
On je dodao da bi mu sada bilo teško da igra u Engleskoj.
Guest- Guest
Mogao je napredovat u karijeri i postat neko i nešto u nogometu, ovako će cijeli život ostat mala pičkica i neki tamo Hummels
Taj 'neki tamo' ima bolju karijeru od portugalske pedercine...scorpion wrote:Mogao je napredovat u karijeri i postat neko i nešto u nogometu, ovako će cijeli život ostat mala pičkica i neki tamo Hummels
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Taj 'neki tamo' ima bolju karijeru od portugalske pedercine...scorpion wrote:Mogao je napredovat u karijeri i postat neko i nešto u nogometu, ovako će cijeli život ostat mala pičkica i neki tamo Hummels
;)
hahahaha, daj se streljaj gluperdo...
Guest- Guest
Naravno da si glup ka kurac, to se zna...
I licimur...
Sta, sad ne vridi priča kako je trofej svjetskog prvaka najvažniji?
To je rezervirano samo kad je Messi u pitanju?
Licimurska gluperdo!
:8)
I licimur...
Licimurska gluperdo!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Naravno da si glup ka kurac, to se zna...
I licimur...
Licimurska gluperdo!
jao, kako ti spinujes pa to je komedija?
sta, onda je po toj logici marcos sena veci igrac i od ronalda i od messija.
i da, SIN ima trofej sa reprezentacijom, nesto sto kvazimodo nema niti ce ikada imati...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Messi ima dva trofeja sa reprezentacijom, Licimuru lažljivi!
koje, prvenstvo lovackih urdruzenja sveta i olimpijske igre koje igraju pecarosi?
SIN da se zamarao time, imao bi 6 trofeja sa reprezentacijom koliko je bio dominantan u tom mladjem uzrastu.
Guest- Guest
SIN je prvi hat-trick u karijeri zabija sa 23 godine, eto koliko je bija dobar u tim mladim godinama, lol...
Messi = Najveci
<3
Messi = Najveci
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:SIN je prvi hat-trick u karijeri zabija sa 23 godine, eto koliko je bija dobar u tim mladim godinama, lol...
Messi = Najveci
<3
SIN je igrao u jacoj ligi, u vecem klubu i nije igrao u sistemu koji je prilagodjavan i pravljen za njega...
Guest- Guest
o uticaju na igru da ne govorim, zbog njega je portugal igrao finale EP2004. potpuno je zasenio figa...
steta sto ni to nisu osovojili, zasluzili su. vec tada bi bila resena dilema ko je najveci svih vremena...
steta sto ni to nisu osovojili, zasluzili su. vec tada bi bila resena dilema ko je najveci svih vremena...
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017