Anketa: kic ili kić
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
najboljeg 4umaša na svijetu zovem oduvijek
Re: Anketa: kic ili kić
iknarovdje wrote:jos da znas stot o zanci bilo bi ok,a ovako
Ja znam što znači.
Zašto bi on to rekao svakoj šuši ?po meni je to bedasto ako ne kazes sto znaci
Trinity-
2014-04-17
veber-
2014-12-30
Netko skreće pažnju tako,netko prijeteći vremenskim nepogodama,svaka budala ima svoje veselje.iknarovdje wrote:ma iskreno zaboli me sto znaci,ali vidim da je u"banani" msilim ono kic,kić ili kič.prilicno blesavo skretanje paznje na sebe radi tog jednog slovaTrinity wrote:iknarovdje wrote:jos da znas stot o zanci bilo bi ok,a ovako
Ja znam što znači.Zašto bi on to rekao svakoj šuši ?po meni je to bedasto ako ne kazes sto znaci
stvarno me ne zanima sto znaci znam da nije nist pametno
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Znači,ako želiš pomaziti Kica,zoveš ga,,kic,kic,kic''kao mačku,,mic,mic,mic''iknarovdje wrote:jos sad sams e sjetio kada se obracas nekom macki i kazem Mic,mic mic,macka se orkene,mozda da slicno is a Kicom,neznam,ja preferiram macke,pse nevolim,evo jos ce ispasti da mi je Kic simpatican,kuda ide ovajs vijet,ma svasta
2015-07-23
Kić je balkanski,kic je svjetski a ti kak hoćeš.....ime još nikog nije pokvarilo.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Znači ti imaš iskustvo u ubijanju mački ?iknarovdje wrote:ne,ja volim macke kic,kic,kic nevolim tu nahuckam macjku da ga napadne,ako nece primsi macku za rep zavitlas i u zidAntif_No1 wrote:Znači,ako želiš pomaziti Kica,zoveš ga,,kic,kic,kic''kao mačku,,mic,mic,mic''iknarovdje wrote:jos sad sams e sjetio kada se obracas nekom macki i kazem Mic,mic mic,macka se orkene,mozda da slicno is a Kicom,neznam,ja preferiram macke,pse nevolim,evo jos ce ispasti da mi je Kic simpatican,kuda ide ovajs vijet,ma svasta
2015-07-23
jebeno je biti podvojena osobnost, čak i na forumu.
no sintaksa, bez obzira na sadržaj otkriva autora.
no sintaksa, bez obzira na sadržaj otkriva autora.
veber-
2014-12-30
ovo je kićkanje a ne anketa
2014-04-14
ek ili ik ili ikć il ćek?
eek- Posts : 178
2014-04-17
ik je zvuk koji proizvodis kad si pijan, tako jasno ...
betty.boop-
2015-01-23
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5