Kosor opalila po Pernaru on joj uzvratio da je 'politički mrtvac'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kosor opalila po Pernaru on joj uzvratio da je 'politički mrtvac'
horni ti bi mogao početi ići na izvor po vode... tamo je bistrija... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Vrijedi za sve....tre911 wrote:Pa koji kurac onda spominje moju suprugu i tobože dresuru. Neka se pogleda u ogledalo i neka se pita zašto je njen tikvan ne troši.Starhemberg wrote:Dosta profiliranja, držite se teme ako nećete da zaključam.
Guest- Guest
eh baš i nije tako ;)... sjebu oni tebe skoro svaki put... :)))
2015-08-08
ovaj decak, pernar, imace odlicnu pol. karijeru !
Guest- Guest
Pernar je glup ko kiki,sljedeći put ga trebaju još više razbiti kad pokuša na tuđem jadu sakupljati političke bodove.
Guest- Guest
Pernar, kao Hrvat, kao politicar,
i kad kaze nesto sto odudara od mog stava
ne osecam kao zlonamernost, vise kao predlog.
mozda ugao gledanja sa distance, ili sl.
sto za ostale hr politicare nije karakteristika
Guest- Guest
bez obzira koji političari komunicirali s vama i na koji način i o kojim temama običan puk mora imati na umu da vam se ne smije okretat leđa i da treba dobro pazit na svaki vaš korak i svaki potez....
2015-08-08
suprugu?...hmtre911 wrote:Pa koji kurac onda spominje moju suprugu i tobože dresuru. Neka se pogleda u ogledalo i neka se pita zašto je njen tikvan ne troši.Starhemberg wrote:Dosta profiliranja, držite se teme ako nećete da zaključam.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Osim za miliciJonera Mihu. Njemu ak to oduzmeš kao da si mu ruke i noge odrezal.Starhemberg wrote:Vrijedi za sve....tre911 wrote:Pa koji kurac onda spominje moju suprugu i tobože dresuru. Neka se pogleda u ogledalo i neka se pita zašto je njen tikvan ne troši.Starhemberg wrote:Dosta profiliranja, držite se teme ako nećete da zaključam.
Guest- Guest
Pernar je na Fejsbuku pisao i da se stidi što je deo parlamenta koji gura crnogorski narod u rat, a ušao je u žestoku raspravu sa Tuđmanovim sinom rekavši mu da je “zbog politike njegovog oca koji se bezbroj puta sastajao s ratnim zločincem i širiteljem velikosrpske ideje Slobodanom Miloševićem i dogovarao podelu Bosne, došlo je do besmislenog rata između HVO-a i Armije BiH, a koji je doveo do stradanja i patnje hrvatskog naroda u BiH".
Nedugo potom, Pernar je objasnio zašto sve češće govori o regionalnim temama, jer njegova priča, kako tvrdi, nije prohrvatska ni prosrpska, već proljudska.
"Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osete", napisao je Pernar na Fejsbuku.
ma dodji opet, ko ih yebe !
Nedugo potom, Pernar je objasnio zašto sve češće govori o regionalnim temama, jer njegova priča, kako tvrdi, nije prohrvatska ni prosrpska, već proljudska.
"Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osete", napisao je Pernar na Fejsbuku.
Guest- Guest
Ma neka tamo kreten i ostane, ionako tamo kreteni najbolje uspjevaju, prirodni okoliš im strašno pogoduje hebiga.pizzon wrote:Pernar je na Fejsbuku pisao i da se stidi što je deo parlamenta koji gura crnogorski narod u rat, a ušao je u žestoku raspravu sa Tuđmanovim sinom rekavši mu da je “zbog politike njegovog oca koji se bezbroj puta sastajao s ratnim zločincem i širiteljem velikosrpske ideje Slobodanom Miloševićem i dogovarao podelu Bosne, došlo je do besmislenog rata između HVO-a i Armije BiH, a koji je doveo do stradanja i patnje hrvatskog naroda u BiH".
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bujanec o Matiću: On je politički mrtvac
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
» Pernica-teme o Pernaru
» ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
» Pernica-teme o Pernaru
» ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
Page 4 of 4