Kosor opalila po Pernaru on joj uzvratio da je 'politički mrtvac'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kosor opalila po Pernaru on joj uzvratio da je 'politički mrtvac'
sad si me rasplakao
tre911 wrote:Tako to ide kod svih koji su moralni i drže se svojih načela i principa, i ti si bila ok dok si bila normalna a nakon toga si postala smeće po kojem svi kante nabacuju.Eva wrote:Tak to ide kod HDZ-atre911 wrote:Tako to ide sa onima koji odstupe od načela za koje su se trebali boriti, jaca je očiti primjer guje u njedrima i sva sreća što je otjerana iz HDZa.Eva wrote:Jaca, Jaca, HDZ ikona stranke i nacije nekada, a sada štraca. Tak to ide s HDZenjarama.
Guest- Guest
HDZ ZNAvuksadinare wrote:ne bi bilo isto...ne bi se toliko forsirao sam pristup eu bez alternativa....ono nije bilo normalno za vrijeme jace...samo eu i eu....na nista se ta nije obazirala..hapse joj ljude ispred ociju a ona nista..i jos ktome nudi srbiji besplatno sto smo pregovarali sa eu....pahoru je nudila sve i svasta...hdz je totalno devastiran kao stranka bio u njeno vrijeme..podruznice zanemarene....jebote za koaliciju sa sdss-om nudi srbima autonomiju u podunavlju..i onda se cudi ko pura dreku zasto je nepozeljna u vukovaru i brisana kao pocasni građanin..pa ne smije se pojaviti u vukovar i ne samo u vukovar..Eva wrote:Neš ti izbora. Koga god bi izabrali, sve isto.
Guest- Guest
Zbog tadašnje politike prema braniteljima(slučaj Purda konkretno) ali nije to poanta, poanta je da kakiš bez veze a ovo je samo primjer koji pokazuje koliko si daleko od istine u svojim upisima. E sad jel namjerno seruckaš ili slučajno boli me đon no da seruckaš to je očigledno.Eva wrote:Zbog čega prosvjeduješ?tre911 wrote:Evo nešto u vezi toga apropo ewe i njezinog kakanja na ovoj temi iz mog osobnog arhivan_razbojnik wrote:a tu je i Marić...nije se štela mešati, skupa sa lignjavim, valjda je ekspretni tim advokata rekao joj je da su zabilješke iz tekice legitimna tjeralica koja ne postoji u međunarodnoj praksivuksadinare wrote:uhvacen purda...ona..'mi cemo ovo rjesavati po europskim nacelima..'..i onda se cudila ko pura dreku kad je bio onaj prosvjed za purdu
Guest- Guest
Opet sam usko o svojoj guzici brineš! Ni ni čudno da HR propada s takvim sebičnjacima.tre911 wrote:Zbog tadašnje politike prema braniteljima(slučaj Purda konkretno) ali nije to poanta, poanta je da kakiš bez veze a ovo je samo primjer koji pokazuje koliko si daleko od istine u svojim upisima. E sad jel namjerno seruckaš ili slučajno boli me đon no da seruckaš to je očigledno.Eva wrote:Zbog čega prosvjeduješ?tre911 wrote:Evo nešto u vezi toga apropo ewe i njezinog kakanja na ovoj temi iz mog osobnog arhivan_razbojnik wrote:a tu je i Marić...nije se štela mešati, skupa sa lignjavim, valjda je ekspretni tim advokata rekao joj je da su zabilješke iz tekice legitimna tjeralica koja ne postoji u međunarodnoj praksivuksadinare wrote:uhvacen purda...ona..'mi cemo ovo rjesavati po europskim nacelima..'..i onda se cudila ko pura dreku kad je bio onaj prosvjed za purdu
Guest- Guest
Čuj, zajebancija na jednu stranu ali ono paljenje djece i svršavanje nad bleiburgom su te učinili ološem kakva već jesi. Oprosti ali jednostavno moram biti brutalno iskren u ovakvim situacijama.Eva wrote: sad si me rasplakaotre911 wrote:Tako to ide kod svih koji su moralni i drže se svojih načela i principa, i ti si bila ok dok si bila normalna a nakon toga si postala smeće po kojem svi kante nabacuju.Eva wrote:Tak to ide kod HDZ-atre911 wrote:Tako to ide sa onima koji odstupe od načela za koje su se trebali boriti, jaca je očiti primjer guje u njedrima i sva sreća što je otjerana iz HDZa.Eva wrote:Jaca, Jaca, HDZ ikona stranke i nacije nekada, a sada štraca. Tak to ide s HDZenjarama.
Guest- Guest
Znači da nisam prosvjedovao to bi bilo u interesu države??? Gle tvoje poimanje interesa države i moje poimanje interesa države je nešto što nema dodirnih točaka tako da...Eva wrote:Opet sam usko o svojoj guzici brineš! Ni ni čudno da HR propada s takvim sebičnjacima.tre911 wrote:Zbog tadašnje politike prema braniteljima(slučaj Purda konkretno) ali nije to poanta, poanta je da kakiš bez veze a ovo je samo primjer koji pokazuje koliko si daleko od istine u svojim upisima. E sad jel namjerno seruckaš ili slučajno boli me đon no da seruckaš to je očigledno.Eva wrote:Zbog čega prosvjeduješ?tre911 wrote:Evo nešto u vezi toga apropo ewe i njezinog kakanja na ovoj temi iz mog osobnog arhivan_razbojnik wrote:
a tu je i Marić...nije se štela mešati, skupa sa lignjavim, valjda je ekspretni tim advokata rekao joj je da su zabilješke iz tekice legitimna tjeralica koja ne postoji u međunarodnoj praksi
Guest- Guest
tre zabrinut sam kad se ljutis na zenske...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jel ti znaš razliku između situacije i batina?tre911 wrote:Čuj, zajebancija na jednu stranu ali ono paljenje djece i svršavanje nad bleiburgom su te učinili ološem kakva već jesi. Oprosti ali jednostavno moram biti brutalno iskren u ovakvim situacijama.Eva wrote: sad si me rasplakaotre911 wrote:Tako to ide kod svih koji su moralni i drže se svojih načela i principa, i ti si bila ok dok si bila normalna a nakon toga si postala smeće po kojem svi kante nabacuju.Eva wrote:Tak to ide kod HDZ-atre911 wrote:
Tako to ide sa onima koji odstupe od načela za koje su se trebali boriti, jaca je očiti primjer guje u njedrima i sva sreća što je otjerana iz HDZa.
Guest- Guest
Nemoj ih pomješati i talasaj dalje ;)Eva wrote:Jel ti znaš razliku između situacije i batina?tre911 wrote:Čuj, zajebancija na jednu stranu ali ono paljenje djece i svršavanje nad bleiburgom su te učinili ološem kakva već jesi. Oprosti ali jednostavno moram biti brutalno iskren u ovakvim situacijama.Eva wrote: sad si me rasplakaotre911 wrote:Tako to ide kod svih koji su moralni i drže se svojih načela i principa, i ti si bila ok dok si bila normalna a nakon toga si postala smeće po kojem svi kante nabacuju.Eva wrote:
Tak to ide kod HDZ-a
Guest- Guest
A naučio si:)) lijepo.
Guest- Guest
Prastar vicEva wrote:A naučio si:)) lijepo.
Guest- Guest
Kao i ti:) ali pohvalno je da ga se držiš. Gospođi čestitke na dresuri:))
Guest- Guest
Eva wrote:Kao i ti:) ali pohvalno je da ga se držiš. Gospođi čestitke na dresuri:))
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kako sad nas, kaj nisi ti židovka iz beča.Eva wrote:Treba samo sjest i čekat kraj rijeke kad bu i debela doplutala. Bit će NATO konobarica nas je uvalila u rat s RUsima, prodala nas za tinkgelt, mahala trepavicama i odlepršala u Washington a nas izručila na milost i nemilost. Ne treba dugo čekat
tebi i yehudiju svako malo izleti "nas, nama", malo mi se puno s hrvatskom bavite..svetko strogo pazi na to..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bože dragi koliko si glupaEva wrote:Kao i ti:) ali pohvalno je da ga se držiš. Gospođi čestitke na dresuri:))
Guest- Guest
tre911 wrote:Bože dragi koliko si glupaEva wrote:Kao i ti:) ali pohvalno je da ga se držiš. Gospođi čestitke na dresuri:))
ni najmanje, samo je perfidno pokvarena.
i naravno....bolesno ljubomorna
Guest- Guest
pravi židov nikada neće reći moja/naša hrvatska i tako te bedastoće.... ma kajo i svetozar se sjebe.. upravo ovih dana opet svojata rodno mjesto u okolici županje a prije 10 dana svaki tren mu trebalo doći riješenje o otpustu iz državljanstva, iako više sam Bog ne zna kojeg... njemci ga potjerali doma jer ne zna polagat laminate pa se na njih naljutio, moguće da je i od njih tražio otpust iz državljanstva, ili bar da ga odjave sa boravka... tamo se prijavio kako bi mogao primati plaću na račun i podići dozvoljeni minus i onaj mini kredit na 9 mjeseci što njemci daju da moš stan unajmiti i tako to....kaja wrote:kako sad nas, kaj nisi ti židovka iz beča.Eva wrote:Treba samo sjest i čekat kraj rijeke kad bu i debela doplutala. Bit će NATO konobarica nas je uvalila u rat s RUsima, prodala nas za tinkgelt, mahala trepavicama i odlepršala u Washington a nas izručila na milost i nemilost. Ne treba dugo čekat
tebi i yehudiju svako malo izleti "nas, nama", malo mi se puno s hrvatskom bavite..svetko strogo pazi na to..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nju njen magarac očito ne troši(baš se čudim zašto) pa je luda ko krava kad traži bikaNoor wrote:tre911 wrote:Bože dragi koliko si glupaEva wrote:Kao i ti:) ali pohvalno je da ga se držiš. Gospođi čestitke na dresuri:))
ni najmanje, samo je perfidno pokvarena.
i naravno....bolesno ljubomorna
Guest- Guest
Dosta profiliranja, držite se teme ako nećete da zaključam.
Guest- Guest
Pa koji kurac onda spominje moju suprugu i tobože dresuru. Neka se pogleda u ogledalo i neka se pita zašto je njen tikvan ne troši.Starhemberg wrote:Dosta profiliranja, držite se teme ako nećete da zaključam.
Guest- Guest
horni ti bi mogao početi ići na izvor po vode... tamo je bistrija... ;)
2015-08-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bujanec o Matiću: On je politički mrtvac
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
» Pernica-teme o Pernaru
» ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Studentica teologije "opalila pljusku" svećeniku Ivici Ragužu
» Pernica-teme o Pernaru
» ''Krešo Beljak: ''Bandić je hodajući mrtvac, a Kožić vucibatina, izdajica i kukavica''
Page 3 of 4