Međunacionalne napetosti u G.kotaru?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Međunacionalne napetosti u G.kotaru?
žvuksadinare wrote:...taj dio oko neretve..metkovic,opuzen...zakon..priroda zakon..klopa zakon..narocito recepti od jegulja,zaba,rakova...u biti kad dođes u taj kraj kao da si dosao u deltu okawangajastreb wrote:Meni je potpuna terra incognita onaj neretljanski kraj. Ono Metković,Opuzen i taj dio. Ništa ne znam o tom kraju,ljudima,običajima.epikur37 wrote:Morat ću istražiti to područje, jedino Zagorje i GK nisam istražio.
U Fužinama ima maraton to bih mogao.....skoro sam tuka svoj prvi pravi 42,195 km :)
Nepoznato mi je i Međimurje i Baranja,ali o tim krajevima i ljudima znam podosta.
Ovo dole Metković,znam samo za mandarine i rukometaše.
Tražio rakove u Ceru kod vas gore u vlaškoj zabiti na cetini....iznad mlinica...kaže nema.
Rekoh znam Vucinu s dinare,
kaže čovjek e sad pogotovo nema
:D ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Međunacionalne napetosti u G.kotaru?
....ili bi prije ono..'ajd bosanac nisu za tebe rakovi drz se ti pite i urmasica'...epikur37 wrote:žvuksadinare wrote:...taj dio oko neretve..metkovic,opuzen...zakon..priroda zakon..klopa zakon..narocito recepti od jegulja,zaba,rakova...u biti kad dođes u taj kraj kao da si dosao u deltu okawangajastreb wrote:Meni je potpuna terra incognita onaj neretljanski kraj. Ono Metković,Opuzen i taj dio. Ništa ne znam o tom kraju,ljudima,običajima.epikur37 wrote:Morat ću istražiti to područje, jedino Zagorje i GK nisam istražio.
U Fužinama ima maraton to bih mogao.....skoro sam tuka svoj prvi pravi 42,195 km :)
Nepoznato mi je i Međimurje i Baranja,ali o tim krajevima i ljudima znam podosta.
Ovo dole Metković,znam samo za mandarine i rukometaše.
Tražio rakove u Ceru kod vas gore u vlaškoj zabiti na cetini....iznad mlinica...kaže nema.
Rekoh znam Vucinu s dinare,
kaže čovjek e sad pogotovo nema
:D ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rastu napetosti u sjevernoj Irskoj
» AP-Rusija, usred napetosti sa NATO
» VUČIĆ DANAS U BANJALUCI Proslava dana RS, vlada atmosfera napetosti
» FRONTEX STIŽE NA GRANICU HRVATSKE I BIH 'Osjećaju se napetosti i strah od incidenata'
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
» AP-Rusija, usred napetosti sa NATO
» VUČIĆ DANAS U BANJALUCI Proslava dana RS, vlada atmosfera napetosti
» FRONTEX STIŽE NA GRANICU HRVATSKE I BIH 'Osjećaju se napetosti i strah od incidenata'
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
Page 4 of 4