Međunacionalne napetosti u G.kotaru?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Međunacionalne napetosti u G.kotaru?
Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma sve je to isto...300 km lijevo desnobogomdani wrote:mda..Stribor wrote:bogomdani wrote:mmmm..Mrkoplje..tamo sam poznavao jednu majusnu ali prefinu i prezgodnu curu...ehhh..2000.gdje ste otisle u nepovrat??
Ni Mrkoplje nego Mrkopalj.
2014-04-15
nevaspitano čeljade..a pravio bi neke ekumene...kladim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajevaepikur37 wrote:Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
Last edited by n_razbojnik on 5/12/2016, 14:25; edited 1 time in total
2014-04-15
n_razbojnik wrote:nevaspitano čeljade..a pravio bi ne ke ekumene...kaldim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajevaepikur37 wrote:Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
Krka valjda?
2015-08-06
Ni blizu.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:nevaspitano čeljade..a pravio bi ne ke ekumene...kaldim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajevaepikur37 wrote:Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
Krka valjda?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hiljadu mu secesionističkih referenduma...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:nevaspitano čeljade..a pravio bi ne ke ekumene...kaldim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajevaepikur37 wrote:Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
Krka valjda?
http://eparhija-gornjokarlovacka.hr/Manastir-L.htm
2014-04-15
n_razbojnik wrote:hiljadu mu secesionističkih referenduma...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:nevaspitano čeljade..a pravio bi ne ke ekumene...kaldim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajevaepikur37 wrote:Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
Krka valjda?
Zanimljivo, je li aktivan još uvijek.
2015-08-06
Je. Svako ljeto je ondje velika fešta za Gospojinu. Dolazi i Jandrino jato.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:hiljadu mu secesionističkih referenduma...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:nevaspitano čeljade..a pravio bi ne ke ekumene...kaldim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajevaepikur37 wrote:Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
Krka valjda?
2014-04-22
a ti neizbjezno prisutan...jastreb wrote:Je. Svako ljeto je ondje velika fešta za Gospojinu. Dolazi i Jandrino jato.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:hiljadu mu secesionističkih referenduma...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:
nevaspitano čeljade..a pravio bi ne ke ekumene...kaldim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajeva
Krka valjda?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam bio nijednom,ali su mi pričali neki što su bili.vuksadinare wrote:a ti neizbjezno prisutan...jastreb wrote:Je. Svako ljeto je ondje velika fešta za Gospojinu. Dolazi i Jandrino jato.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:hiljadu mu secesionističkih referenduma...epikur37 wrote:
Krka valjda?
2014-04-22
epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:hiljadu mu secesionističkih referenduma...epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:nevaspitano čeljade..a pravio bi ne ke ekumene...kaldim se da ne znaš gdje je najzapadniji manastir ovijeh krajevaepikur37 wrote:Nisam ni znao dau GK ima Srba, doduše jednom sam vlakom prošao kroz Moravice i rekoh što sad je ovo...tjah.
Krka valjda?
Rekao bih da je...ne zalazim , moja ekumena staje u Vrbovskom
2014-04-15
vuksadinare wrote:a ti neizbjezno prisutan...jastreb wrote:Je. Svako ljeto je ondje velika fešta za Gospojinu. Dolazi i Jandrino jato.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:hiljadu mu secesionističkih referenduma...epikur37 wrote:
Krka valjda?
on prisutan a ti na aparatima :D
2015-08-06
..a tebi zao...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a ti neizbjezno prisutan...jastreb wrote:Je. Svako ljeto je ondje velika fešta za Gospojinu. Dolazi i Jandrino jato.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:
hiljadu mu secesionističkih referenduma...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a tebi zao...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a ti neizbjezno prisutan...jastreb wrote:Je. Svako ljeto je ondje velika fešta za Gospojinu. Dolazi i Jandrino jato.epikur37 wrote:
razbojnika ili jastreba ili manastira
2015-08-06
ne da mi se....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a tebi zao...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a ti neizbjezno prisutan...jastreb wrote:
Je. Svako ljeto je ondje velika fešta za Gospojinu. Dolazi i Jandrino jato.
razbojnika ili jastreba ili manastira
2015-09-08
Inače G. Kotar je gušt, jednostavni i dobri ljudi, šuma i mir...šteta da je sve prazniji, ali kao i ostatak DNRH strategija za razvoj ne postoji, niti se itko trudi doduše
Fužine i Mrzle Vodice su okrjepa za dušu...stara godina u istoj također poseban užitak, ako se koji nađe ove godine častim kuhanim
Fužine i Mrzle Vodice su okrjepa za dušu...stara godina u istoj također poseban užitak, ako se koji nađe ove godine častim kuhanim
2014-04-15
Morat ću istražiti to područje, jedino Zagorje i GK nisam istražio.
U Fužinama ima maraton to bih mogao.....skoro sam tuka svoj prvi pravi 42,195 km :)
U Fužinama ima maraton to bih mogao.....skoro sam tuka svoj prvi pravi 42,195 km :)
2015-08-06
Meni je potpuna terra incognita onaj neretljanski kraj. Ono Metković,Opuzen i taj dio. Ništa ne znam o tom kraju,ljudima,običajima.epikur37 wrote:Morat ću istražiti to područje, jedino Zagorje i GK nisam istražio.
Nepoznato mi je i Međimurje i Baranja,ali o tim krajevima i ljudima znam podosta.
Ovo dole Metković,znam samo za mandarine i rukometaše.
2014-04-22
jastreb wrote:Meni je potpuna terra incognita onaj neretljanski kraj. Ono Metković,Opuzen i taj dio. Ništa ne znam o tom kraju,ljudima,običajima.epikur37 wrote:Morat ću istražiti to područje, jedino Zagorje i GK nisam istražio.
Nepoznato mi je i Međimurje i Baranja,ali o tim krajevima i ljudima znam podosta.
eto odeš kod maximusa...učlaniš se u most i imaš besplatnu turu :)
Prijatelj mi ima vilu u Kleku a imao je i finu rodicu Milicu :) obišao sam taj kraj 2-3 godine na ljetovanjima
2015-08-06
...taj dio oko neretve..metkovic,opuzen...zakon..priroda zakon..klopa zakon..narocito recepti od jegulja,zaba,rakova...u biti kad dođes u taj kraj kao da si dosao u deltu okawangajastreb wrote:Meni je potpuna terra incognita onaj neretljanski kraj. Ono Metković,Opuzen i taj dio. Ništa ne znam o tom kraju,ljudima,običajima.epikur37 wrote:Morat ću istražiti to područje, jedino Zagorje i GK nisam istražio.
2015-09-08
žvuksadinare wrote:...taj dio oko neretve..metkovic,opuzen...zakon..priroda zakon..klopa zakon..narocito recepti od jegulja,zaba,rakova...u biti kad dođes u taj kraj kao da si dosao u deltu okawangajastreb wrote:Meni je potpuna terra incognita onaj neretljanski kraj. Ono Metković,Opuzen i taj dio. Ništa ne znam o tom kraju,ljudima,običajima.epikur37 wrote:Morat ću istražiti to područje, jedino Zagorje i GK nisam istražio.
Tražio rakove u Ceru kod vas gore u vlaškoj zabiti na cetini....iznad mlinica...kaže nema.
Rekoh znam Vucinu s dinare,
kaže čovjek e sad pogotovo nema
:D ;)
2015-08-06
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rastu napetosti u sjevernoj Irskoj
» AP-Rusija, usred napetosti sa NATO
» VUČIĆ DANAS U BANJALUCI Proslava dana RS, vlada atmosfera napetosti
» FRONTEX STIŽE NA GRANICU HRVATSKE I BIH 'Osjećaju se napetosti i strah od incidenata'
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
» AP-Rusija, usred napetosti sa NATO
» VUČIĆ DANAS U BANJALUCI Proslava dana RS, vlada atmosfera napetosti
» FRONTEX STIŽE NA GRANICU HRVATSKE I BIH 'Osjećaju se napetosti i strah od incidenata'
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
Page 3 of 4