Naslovnica bez photoshopa
Page 17 of 34
Page 17 of 34 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34
Re: Naslovnica bez photoshopa
veber wrote:Nakon njene guzice vise nikaj ne bu isto....
lako za sve vas, bitno je da je to i Evica shvatila
Guest- Guest
Zenska guzica...sad vam ne smeta pizda vam strinina..???
ovdje se nadate nes umoćati???
ovdje se nadate nes umoćati???
Guest- Guest
dijagram wrote:mislim na tvoju fotku, to s fotke odjeni kad se vidimo:)Noor wrote:dijagram wrote:Nore, slijedeci put ovo odjeni:)
ja niš ne vidim
e, fakat bu mi onda zima tak :)
Guest- Guest
još jednom dokaz, da se žene uljepšavaju dobrim dijelom jer jedna drugu ne podnose, a mi smo sretni, ali nebitni dobitnici :D
znas da cu te ja zagrijatiNoor wrote:dijagram wrote:mislim na tvoju fotku, to s fotke odjeni kad se vidimo:)Noor wrote:dijagram wrote:Nore, slijedeci put ovo odjeni:)
ja niš ne vidim
dijagram-
2015-08-09
Sjećaš li se,na onom starom forumu je bio i jedan gay?bogomdani wrote:druge cure su nes napadno nestale...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Wigen??jastreb wrote:Sjećaš li se,na onom starom forumu je bio i jedan gay?bogomdani wrote:druge cure su nes napadno nestale...
Guest- Guest
kic wrote:
još jednom dokaz, da se žene uljepšavaju dobrim dijelom jer jedna drugu ne podnose, a mi smo sretni, ali nebitni dobitnici :D
a što sam ja uljepšala na slici?
Guest- Guest
Noor wrote:kic wrote:
a što sam ja uljepšala na slici?
odgovorit ću pjesmom :^0
dijagram wrote:znas da cu te ja zagrijatiNoor wrote:dijagram wrote:mislim na tvoju fotku, to s fotke odjeni kad se vidimo:)Noor wrote:dijagram wrote:Nore, slijedeci put ovo odjeni:)
ja niš ne vidim
pa ja sam ti ko i seka...ne bi ti
Guest- Guest
Kaj je je. Guza ti jebozovna...Noor wrote:veber wrote:Nakon njene guzice vise nikaj ne bu isto....
lako za sve vas, bitno je da je to i Evica shvatila
Nema zamjerke.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
uagrijalo bih ja i sekicu,kako ne bih, ko milo djetesce,nec pustiti da se smrzavate a moj reaktor radiNoor wrote:dijagram wrote:znas da cu te ja zagrijatiNoor wrote:dijagram wrote:mislim na tvoju fotku, to s fotke odjeni kad se vidimo:)Noor wrote:
ja niš ne vidim
dijagram-
2015-08-09
Samo jer jer nasa ustasicaveber wrote:Ali je Kaja najzgodnija....
To je otvara u struku
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:uagrijalo bih ja i sekicu,kako ne bih, ko milo djetesce,nec pustiti da se smrzavate a moj reaktor radiNoor wrote:dijagram wrote:znas da cu te ja zagrijatiNoor wrote:dijagram wrote:
mislim na tvoju fotku, to s fotke odjeni kad se vidimo:)
neka vas, grijte se samo...snaći ću se ja, velika sam (metar i žilet )
Guest- Guest
Zaboravio sam kako se zvao. Bio je deklariran. Rekao je čak kako se našao u jednom ženskom društvu kad su se pijane curke počele pred njime plešući svlačiti,a on je napustio prostoriju.bogomdani wrote:Wigen??jastreb wrote:Sjećaš li se,na onom starom forumu je bio i jedan gay?bogomdani wrote:druge cure su nes napadno nestale...
Poludjeh kad sam to čuo!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma ustavri, odjeni ti sto hoces,svejedno je, ne mos se sakriti od sebe:)Noor wrote:dijagram wrote:uagrijalo bih ja i sekicu,kako ne bih, ko milo djetesce,nec pustiti da se smrzavate a moj reaktor radiNoor wrote:dijagram wrote:znas da cu te ja zagrijatiNoor wrote:
dijagram-
2015-08-09
:)dijagram wrote:ma ustavri, odjeni ti sto hoces,svejedno je, ne mos se sakriti od sebe:)Noor wrote:dijagram wrote:uagrijalo bih ja i sekicu,kako ne bih, ko milo djetesce,nec pustiti da se smrzavate a moj reaktor radiNoor wrote:dijagram wrote:
znas da cu te ja zagrijati
Guest- Guest
Page 17 of 34 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34
Similar topics
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Naslovnica Nacionala: Petrović iz Ine plaćao Karamarkov Soboli
» NADA MACURA ŽELI DA SE FOTOGRAFIJE ZA PLEJBOJ: OVAKO ĆE IZGLEDATI NASLOVNICA!
» Naslovnica slovenske Mladine : Zagrljeni Janša, Plenkovic i Vučic komadaju BiH
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 17 of 34