Zagrebačka premijera Sedlarovog filma o Braci sa Srebrnjaka, na dosadašnjim projekcijama gledatelji dobili i "pogled"
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zagrebačka premijera Sedlarovog filma o Braci sa Srebrnjaka, na dosadašnjim projekcijama gledatelji dobili i "pogled"
Kralj Solomon u Ali Pašinom polju:
Prevarantica Vidovita Melita: Ulica: ive Andrica Alipasino Polje A Faza,dali smo 400 eura za plocice i plus jos 500 eura i od tada ona se vise nikome ne javlja,uz nju i prevarantica vidovita Amra stanuju u istom ulazu.
MOLIM DA OBJAVITE DA SVIJET NE NASJEDA ONE SU OBICNE PREVARANTICE POD HITNO HAPSITI I NA LOMACU STAVITI!
JER MI SMO ISLI DA BUDE BOLJE JER COVIJEK JE U MUKAMA,ALI ONA KORISTI TO I UZIMA VELIKI NOVAC.
HVALA
ANABELA
SALJEMO VAM PLOCICE KOJE SMO DOBILI OD VIDOVITE MELITE
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Zagrebačka premijera Sedlarovog filma o Braci sa Srebrnjaka, na dosadašnjim projekcijama gledatelji dobili i "pogled"
Bogovi su ljudi i njihove osobineLeviathan2 wrote:a bog i bogovi su neprijatelji covjekaRegoč wrote:Crkva je Naša Sveta Majka, tko je protiv nje, protiv je Boga.
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
ovu kresnuti odmah bi vidjela ko sokoasilovski wrote:
ne, bogovi postoje uistinu al nece ni oni dugo,asilovski wrote:Bogovi su ljudi i njihove osobineLeviathan2 wrote:a bog i bogovi su neprijatelji covjekaRegoč wrote:Crkva je Naša Sveta Majka, tko je protiv nje, protiv je Boga.
covjek je bio najmocnije bice u svemiru prije pada, al uzdici ce se opet a onda slijedi naplata, i oni to znaju
i nisu ni oni tako mocni kako ljudi misle, tek nesto mocniji entiteti
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ovo je ozbiljna zajebancija... upravo egzist tih prevaranata govori kak su ljudi u osnovi bedasti....
2015-08-08
A znam bila je jedna kod nas ta sto lijeci i prorice i tjera uroke Nizama Al Raisa, inace Ciganka al koje je dnevno znala uzeti i po 20 000 KM (10 000 eura) od budala...imala i svoju emisiju uvece na lokalnoj TV..ma haos..odrobijala je cini mi se godinu dana jer ju je jedan prevareni tuzio ali kako sam cuo opet radi, samo sad u tisini, bez neke medijske pompe...michaellcmacha wrote:ovo je ozbiljna zajebancija... upravo egzist tih prevaranata govori kak su ljudi u osnovi bedasti....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
A inace je iz Dubokog Potoka, to je tamo negdje oko epikurovog sela gdje je rodjen..
2016-11-17
Sedlar i Braco?Regoč wrote:Nek se promovira. Crkva je preživjela kojekave šarlatane.
Sedlar bi kao desničar i klerikalac morao znati da je Braco okultist. A Zrinka K.ga je u jednom broju časopisa 7dnevno proglasila za izaslanika samog Nečastivog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...tu se slazem sa jastrebom..kakav braco sa srebrenjaka prodavac magle....znam dosta ljudi koji su zbog njega najebali i tesko su se vratili u stvarnost zivota...jastreb wrote:Sedlar i Braco?Regoč wrote:Nek se promovira. Crkva je preživjela kojekave šarlatane.
Sedlar bi kao desničar i klerikalac morao znati da je Braco okultist. A Zrinka K.ga je u jednom broju časopisa 7dnevno proglasila za izaslanika samog Nečastivog.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
"stvarnost života" braco je svašta ali više ljudi je uništila Crkva nego ovaj mutavacvuksadinare wrote:...tu se slazem sa jastrebom..kakav braco sa srebrenjaka prodavac magle....znam dosta ljudi koji su zbog njega najebali i tesko su se vratili u stvarnost zivota...jastreb wrote:Sedlar i Braco?Regoč wrote:Nek se promovira. Crkva je preživjela kojekave šarlatane.
Kermit-
2014-04-17
crkva nikog nije bacila na ulicu...ali za ovog znam..ljudi su uzimali kredite da bi ovog redikula slijedili ne samo u hravtskoj vec po europi,svijetu..plus zna se da je dilao sa cvijecem jer iam svoju cvijecarnu..ljudi mu masovno donose cvijece a on ih transferira u cvijecarnu i ponovno ih prodajeasilovski wrote:"stvarnost života" braco je svašta ali više ljudi je uništila Crkva nego ovaj mutavacvuksadinare wrote:...tu se slazem sa jastrebom..kakav braco sa srebrenjaka prodavac magle....znam dosta ljudi koji su zbog njega najebali i tesko su se vratili u stvarnost zivota...jastreb wrote:Sedlar i Braco?Regoč wrote:Nek se promovira. Crkva je preživjela kojekave šarlatane.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Crkca već godina radi na masovnom zatupljivanju Hrvata, od pokradenih para zidaju zamkove i dvorce, a najgore od svega u Međugorju sui sa lažnim vidjelicama i fratrima kriminalcima napravili zabavni lunapark čiji je jedini cilj masovno orobljavanje na međunarodnom nivou, e sad Bracika sa " uzimali kredite da bi ovog redikula slijedili" je kurac na bicikluvuksadinare wrote:crkva nikog nije bacila na ulicu...ali za ovog znam..ljudi su uzimali kredite da bi ovog redikula slijedili ne samo u hravtskoj vec po europi,svijetu..plus zna se da je dilao sa cvijecem jer iam svoju cvijecarnu..ljudi mu masovno donose cvijece a on ih transferira u cvijecarnu i ponovno ih prodajeasilovski wrote:"stvarnost života" braco je svašta ali više ljudi je uništila Crkva nego ovaj mutavacvuksadinare wrote:...tu se slazem sa jastrebom..kakav braco sa srebrenjaka prodavac magle....znam dosta ljudi koji su zbog njega najebali i tesko su se vratili u stvarnost zivota...jastreb wrote:Sedlar i Braco?Regoč wrote:Nek se promovira. Crkva je preživjela kojekave šarlatane.
Kermit-
2014-04-17
Pa to sve rade i Plenki i Kolinda. Nije to nikakav kunst, svatko to može ak hoće.michaellcmacha wrote:znaš šta sam primijetio... evo kod mene neki igor se prodaje za bijelog maga... i jebote evo već 20 i kusur godina živi na grbači lakovjernih maloumnika.... izlevatio nekog babca za vilu u trećoj ulici, ima nekoliko vjernih pratitelja koji mu svakodnevno kupuju namirnice, vozi se u pili koju mu otplaćuju neki ludovi iz rafinerije... ono da ga jebeš ne moš vjerovat da to more biti istina... ovaj jedan čak i oglušio od njegovih terapija.... strava, al ide biznis iscjeliteljstva nema da nema....
Guest- Guest
Da bi u Hrvatskoj postao guru i osnovao vjersku zajednicu potrebno ti je 50 Kuna.
iako mi se čini da u Hrvatskoj,a i na Zapadu općenito opada interes za guruima,yogom,istočnjačkim gnozama i Maharišijima.
To je očito da pripada prošlosti. Kao i Bitlsi,hipi pokret,djeca cvijeća i slične zablude.
iako mi se čini da u Hrvatskoj,a i na Zapadu općenito opada interes za guruima,yogom,istočnjačkim gnozama i Maharišijima.
To je očito da pripada prošlosti. Kao i Bitlsi,hipi pokret,djeca cvijeća i slične zablude.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
znanstveno je dokazano da je gledanje kad gledas
2014-04-19
Kao što rekoh, Crkva je svašta preživjela (židovske progone, rimske progone, komunističke progone, raskole, protupape...) pa će preživjeti i ovo unatoč kojekakvim asilama.jastreb wrote:Da bi u Hrvatskoj postao guru i osnovao vjersku zajednicu potrebno ti je 50 Kuna.
Sami će se šarlatani razotkriti. Neke čak tvrde da su metar 72, a onda objave fotke gdje ne dosežu ni do prozora.Eva wrote:Pa to sve rade i Plenki i Kolinda. Nije to nikakav kunst, svatko to može ak hoće.michaellcmacha wrote:znaš šta sam primijetio... evo kod mene neki igor se prodaje za bijelog maga... i jebote evo već 20 i kusur godina živi na grbači lakovjernih maloumnika.... izlevatio nekog babca za vilu u trećoj ulici, ima nekoliko vjernih pratitelja koji mu svakodnevno kupuju namirnice, vozi se u pili koju mu otplaćuju neki ludovi iz rafinerije... ono da ga jebeš ne moš vjerovat da to more biti istina... ovaj jedan čak i oglušio od njegovih terapija.... strava, al ide biznis iscjeliteljstva nema da nema....
Metar u ručice i mjeri. Štofa ima, pa da vas vidim šnajderi.
Guest- Guest
De ti po onim uputama pa da smo sigurni.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Puli održana premijera filma Južni vjetar 2
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Evo tko je atraktivna Petra zbog koje su gledatelji napali Stankovića
» Komedija: Festivalci bi digli svojoj 'braći' - zid!
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Evo tko je atraktivna Petra zbog koje su gledatelji napali Stankovića
» Komedija: Festivalci bi digli svojoj 'braći' - zid!
Page 3 of 4