Zagrebačka premijera Sedlarovog filma o Braci sa Srebrnjaka, na dosadašnjim projekcijama gledatelji dobili i "pogled"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zagrebačka premijera Sedlarovog filma o Braci sa Srebrnjaka, na dosadašnjim projekcijama gledatelji dobili i "pogled"
Volja iznad svega, volja je ljubav hehehmichaellcmacha wrote:znaš šta sam primijetio... evo kod mene neki igor se prodaje za bijelog maga... i jebote evo već 20 i kusur godina živi na grbači lakovjernih maloumnika.... izlevatio nekog babca za vilu u trećoj ulici, ima nekoliko vjernih pratitelja koji mu svakodnevno kupuju namirnice, vozi se u pili koju mu otplaćuju neki ludovi iz rafinerije... ono da ga jebeš ne moš vjerovat da to more biti istina... ovaj jedan čak i oglušio od njegovih terapija.... strava, al ide biznis iscjeliteljstva nema da nema....
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: Zagrebačka premijera Sedlarovog filma o Braci sa Srebrnjaka, na dosadašnjim projekcijama gledatelji dobili i "pogled"
Braco uopće ne mora biti lažnjak, ljudi sami mogu mijenjati realnost voljom i magijom, samo...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Volja iznad svega, volja je ljubav hehehmichaellcmacha wrote:znaš šta sam primijetio... evo kod mene neki igor se prodaje za bijelog maga... i jebote evo već 20 i kusur godina živi na grbači lakovjernih maloumnika.... izlevatio nekog babca za vilu u trećoj ulici, ima nekoliko vjernih pratitelja koji mu svakodnevno kupuju namirnice, vozi se u pili koju mu otplaćuju neki ludovi iz rafinerije... ono da ga jebeš ne moš vjerovat da to more biti istina... ovaj jedan čak i oglušio od njegovih terapija.... strava, al ide biznis iscjeliteljstva nema da nema....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
eto ako tko ima potrebu da se riješi viška novaca... :)))
2015-08-08
dostavit ću ja svoj IBAN na ppmichaellcmacha wrote:eto ako tko ima potrebu da se riješi viška novaca... :)))
Rene Bene
jel govorite kolka bogatstva imaju katolički popovi i kolko žena guze sastrane i sa kolko njih djecu imaju dok debilni narod oblizava podove?? Jel možda isto preispitujete kolko love izmuzu naše bajne međugorske vidjelice i što to one su vidle na kraju krajeva osim svoga žepa ponajviše !! To novinari nevidite !! Pa zna se dobro da če sroljavi novinari tjerati katoličku propagandu protiv svih da nebi se stolac zlatni crkvici zatresao i izmišljat če sve protiv svih koji ne ubacuju u katolički lonac i ne plivaju sa tim mudonjama
Kermit-
2014-04-17
Ajde Aso, ne možeš ti protiv protagore u sebi.
Iz Siska je Igor vidimmichaellcmacha wrote:asilovski wrote:Volja iznad svega, volja je ljubav hehehmichaellcmacha wrote:znaš šta sam primijetio... evo kod mene neki igor se prodaje za bijelog maga... i jebote evo već 20 i kusur godina živi na grbači lakovjernih maloumnika.... izlevatio nekog babca za vilu u trećoj ulici, ima nekoliko vjernih pratitelja koji mu svakodnevno kupuju namirnice, vozi se u pili koju mu otplaćuju neki ludovi iz rafinerije... ono da ga jebeš ne moš vjerovat da to more biti istina... ovaj jedan čak i oglušio od njegovih terapija.... strava, al ide biznis iscjeliteljstva nema da nema....
Kermit-
2014-04-17
nisam ja ateista dapače, samo nije niti Crkva ono za što se predstavljaRegoč wrote:Ajde Aso, ne možeš ti protiv protagore u sebi.
Kermit-
2014-04-17
Crkva je Naša Sveta Majka, tko je protiv nje, protiv je Boga.
Regoč wrote:Crkva je Naša Sveta Majka, tko je protiv nje, protiv je Boga.
Pada Sveta Stolica i iz utrobe Majke Zemlje izlaze tisuće kumira koji ruše zlatne kule, katedrale, biskupske dvore i lažne vidjelice
Kermit-
2014-04-17
VIDOVNJAKINJA DANIJELA - DANIJELA VELAGIC
Ovo je jedna jako podmukla prevarantica! Glumi veliko postenje i kvalitetu, medjutim nista od toga.
Kontaktirala sam ju prije 3 godine, platila oko 500 Kuna za "vidovitost". Nista nije pogodila! Jos me je uvjerila da ce mi za 1000 Eura neka njezina poznanica, starija zena po imenu Ruza, magijom pronaci srodnu dusu i to garant u roku od 6 mjeseci; te ako, mozda, u kojem slucaju se to ipak ne desi za 6 mjeseci, onda ta baka Ruza besplatno radi dok se ne udam, bez naknadnog uplacivanja; dakle "samo" 1000 Eura, i to je to. Danijela mi se klela 200% u uspjeh! Eto, ja sam i nakon 3 godine jos uvijek sama, pa kako ne bi bila kad baka Ruza nit' ne postoji; tih 1000 Eura si je ova odvratna prevarantica "Vidovnjakinja" DANIJELA VELAGIC strpala sebi u dzep. Cak smo bile i dva, tri puta na kavi, jer se ona jaaaako brine za mene, i jako sam joj draga blablabla; da bi mi za nekih mjesec dana Danijela "predlozila" da joj dam jos 1000 Eura koje ce ona opet odnijeti "baki Ruzi", naravno; jer da bi to moje trazenje srodne duse ipak trebalo jos malo pojacati. Pokvarena prevarantica, to vam je "Vidovnjakinja Danijela" ili "Danijela Velagic".
Kermit-
2014-04-17
NOVI PREVARANT!
Jedan od vecih prevaranata je Vladan Lazarevic iz Uzica kome sam ja u vise navrata uplatila 300 eur i naravno bila prevarena i jos potrosila 200eur racuna za telefon,zato sto me je navlacio da ga zovem svako malo.Inace imam karcinom i taj novac sam pozajmila,a telefon mi je sad iskljucen jer ne mogu da ga platim.
Ovo je jedna od priznanica. 0643259428
Kermit-
2014-04-17
NOVI PREVARANT!!
VIDOVITA SENADA teška prevarantica. Platila sam joj 100 eura da mi vrati momka ali ništa se nije dogodilo. Uzela je pare a nije se više nikada javila.
Kermit-
2014-04-17
Dragan Jurišić jedini isus krist sin božiji je imao moć proricanja ,zato što mu je to otac stvoritelj svega podario ,on je hodajući zemljom prije 2000 godina proricao sudbine i pomagao ljudima da se spase od demona ,ali nije uzimao 100 evra za usluge ,kao ovi danas ,koji se služe uz pomoć demona da bi obmanjivali narod ,nemogu vjerovati da je narod toliko glup ,pa se njima obraća ,za pomoć ,moj savjet svima što dalje od takvih ,obrati se isusu za pomoć ,prije će ti pomoći ako vjeruješ u njegove moći.
Kermit-
2014-04-17
Ljubica Eftimova Ja i ne verujem na tih magija edino u bog ovuh laze za pare
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Postovanje!
Zelim da prijavim prevaru osobe koja navodno skida crnu magiju. Zove se Milica Vuin, zivi u Banatu, verovatno u okolini Backe Palanke. U oglasu se predstavlja kao Mocna Milica, broj telefona je 065 4549716. Moju porodicu je prevarila za nakit i novac. Izazvala je kod nas veliki strah i paniku strasnim pricama o crnoj magiji i porodicnom prokletstvu i na prevaru nam uzela sav porodicni nakit i 700 evra. Zatim je trazila jos 1000 evra, ali nismo vise imali, ocigledno je zelela da vidi dokle tako moze da ide. Posle toga smo shvatili da smo prevareni, nije nam uopste pomogla, nije nista uradila, a mi smo ostali bez novca i nakita. Zena je opasan prevarant, lazov i manipulator. Zasluzuje zatvorsku kaznu, potrebno je stati na put toj osobi da vise ne bi lagala i pljackala postene ljude. Hvala unapred!
Kermit-
2014-04-17
To sve neki Srbi, vidovit narod, čovječe.
a bog i bogovi su neprijatelji covjekaRegoč wrote:Crkva je Naša Sveta Majka, tko je protiv nje, protiv je Boga.
Prevarantica Vidovita Melita: Ulica: ive Andrica Alipasino Polje A Faza,dali smo 400 eura za plocice i plus jos 500 eura i od tada ona se vise nikome ne javlja,uz nju i prevarantica vidovita Amra stanuju u istom ulazu.
MOLIM DA OBJAVITE DA SVIJET NE NASJEDA ONE SU OBICNE PREVARANTICE POD HITNO HAPSITI I NA LOMACU STAVITI!
JER MI SMO ISLI DA BUDE BOLJE JER COVIJEK JE U MUKAMA,ALI ONA KORISTI TO I UZIMA VELIKI NOVAC.
HVALA
ANABELA
SALJEMO VAM PLOCICE KOJE SMO DOBILI OD VIDOVITE MELITE
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Puli održana premijera filma Južni vjetar 2
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Evo tko je atraktivna Petra zbog koje su gledatelji napali Stankovića
» Komedija: Festivalci bi digli svojoj 'braći' - zid!
» Dobili smo ohrabrujući podatak da je hrvatsko društvo puno modernije, no što se može na prvi pogled činiti
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Evo tko je atraktivna Petra zbog koje su gledatelji napali Stankovića
» Komedija: Festivalci bi digli svojoj 'braći' - zid!
Page 2 of 4