Hadžifejzović u obranu islama napao Kolindu u centralnom dnevniku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hadžifejzović u obranu islama napao Kolindu u centralnom dnevniku
Šta se sad čudite, više seksističkih i ljigavih komentara je bilo na ovom forumu.
Ako prođete ovom temom od početka sigurana sam da ćete i tu kojeg naći.
Šta ćete, loše odgojenih primitivaca je uvijek bilo i bit će, ne treba na
to obraćati pažnju. Predsjednica odlično radi svoj posao i to je novost u hr politici.
Trebalo bi se zamisliti ako bi je hvalili...Kad te bizantinac hvali to je obično popraćeno
namigivanje i kuckanjem kolina ispod stola.
to obraćati pažnju. Predsjednica odlično radi svoj posao i to je novost u hr politici.
Trebalo bi se zamisliti ako bi je hvalili...Kad te bizantinac hvali to je obično popraćeno
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Retardirani bosanski musliman.
2014-04-14
Eroo wrote:Šta se sad čudite, više seksističkih i ljigavih komentara je bilo na ovom forumu.
daj Ero, jedno je ovaj forum (iako nikako ne odobravam što neki i neke pišu), a drugo javna TV
Guest- Guest
Ne pričam o laprdalima, već o nekim botovima koji to rade za nekoga, za sendvič. Na dan.Noor wrote:Eroo wrote:Šta se sad čudite, više seksističkih i ljigavih komentara je bilo na ovom forumu.
daj Ero, jedno je ovaj forum (iako nikako ne odobravam što neki i neke pišu), a drugo javna TV
Nije teško skužiti čijem okrestru pripadaju.
2016-07-22
Eroo wrote:Ne pričam o laprdalima, već o nekim botovima koji to rade za nekoga, za sendvič. Na dan.Noor wrote:Eroo wrote:Šta se sad čudite, više seksističkih i ljigavih komentara je bilo na ovom forumu.
Nije teško skužiti čijem okrestru pripadaju.
:)
Guest- Guest
Tko mene plaća? Da znam račun ispostaviti.
Ti nisi iz orkestra...Regoč wrote:Tko mene plaća? Da znam račun ispostaviti.
2016-07-22
Solist. E, jebi ga.Eroo wrote:Ti nisi iz orkestra...Regoč wrote:Tko mene plaća? Da znam račun ispostaviti.
uopce oni prevrtljivi nisu, naprotiv, prevrtljiva je HR politika prema njima. Oni su svoj stav jasno rekli davno I ne odstupaju of njega. Kako politicari tako I evo ovaj glupan. Mrs kuci I glupa plavusa je takode I nezvanican politicki stav bosnjakabogomdani wrote:ehhh..hrvatsko Cvieće...prevrtljivo poput djece...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovo iznad(2x video)...pratiš s dozom opreznosti, jer stalno moraš imati na umu interes i ciljeve onoga tko želi nešto prezentirati javnosti. Uvijek su tu prisutne i istine, koje su u stvari poluistine. Nije slagao, ali nije ni rekao cijelu istinu. Imaš dijelova priče koji koji nako nemaju veze s osnovnom temom, ali imaju veze s ciljem, kojemu je tema podređena.
Vrijednost ovakvih razgovora je u tome što iznosi hrpu podataka, od kojih su neki provjerljivi, a neki niti približno, ali su dobri za ostavrivanje cilja/ciljeva.
Vrijednost ovakvih razgovora je u tome što iznosi hrpu podataka, od kojih su neki provjerljivi, a neki niti približno, ali su dobri za ostavrivanje cilja/ciljeva.
2016-07-22
niti se kulturna elita bosnjaka uvlaci u supak hrvatima nego oficijelna kulturna elita hrvatske njima. Ogavno za gledat. Ne znam u kom kulturnom vakumu I kakve komplekse trebas imat da ides trazit zrna culture u Sarajevoprckov wrote:uopce oni prevrtljivi nisu, naprotiv, prevrtljiva je HR politika prema njima. Oni su svoj stav jasno rekli davno I ne odstupaju of njega. Kako politicari tako I evo ovaj glupan. Mrs kuci I glupa plavusa je takode I nezvanican politicki stav bosnjakabogomdani wrote:ehhh..hrvatsko Cvieće...prevrtljivo poput djece...
2014-04-19
realno kolinda je rekla bit problema i to ove cese...sto nisu tako odgovorili trumpovom savjetniku nedugo koji je je bio jos izravniji nego kolinda....kad je rekao da je i bh-a izvoznica radikalnih elemenata islama i jedan od regrutnih centara isila....onda se ovaj priglupi voditelj nije nasao drzati mu propovijed a ceric mu pisat pisma...jer znali bi da to ucine da su u jos vecoj nevolji s trumpom nego sto sad jesu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
njihov stav je da ne znaju gdje hoce....trump ih ocito ne zeli...putin jos manje...eu ne zna sto bi s njima...a erdo nije pouzdan....i nervoza je sve jaca...jer koli nije nista drugo rekla nego drugi europski i svjetski politicari..ovi u sarajevu se ponasaju sad tako po principu...'kad nas nitko ne zeli slobodni smo vam jebavat mater'...prckov wrote:niti se kulturna elita bosnjaka uvlaci u supak hrvatima nego oficijelna kulturna elita hrvatske njima. Ogavno za gledat. Ne znam u kom kulturnom vakumu I kakve komplekse trebas imat da ides trazit zrna culture u Sarajevoprckov wrote:uopce oni prevrtljivi nisu, naprotiv, prevrtljiva je HR politika prema njima. Oni su svoj stav jasno rekli davno I ne odstupaju of njega. Kako politicari tako I evo ovaj glupan. Mrs kuci I glupa plavusa je takode I nezvanican politicki stav bosnjakabogomdani wrote:ehhh..hrvatsko Cvieće...prevrtljivo poput djece...
2015-09-08
druga stvar sto neke cese sto se hrvatska hvala bogu negdje pozicionirala a vidjet cemo koliko je od tog profitirala...ali ipak se javno sad pozicije znaju...a ne od prijasnjeg vrludanja malo ovako malo onako...region i slicne gluposti...gdje je koli jasno porucila a i onaj plenki ne mozemo vise temeljit politiku 'nasi smo'....vi ste vi a mi smo mi...i politika ce se ubuduce voditi i odnosi ce biti...'dobro jutro susjed'...a ne..'dje si brate'....toga nema vise...pa koga cese nek ga i dalje cese
2015-09-08
Pa novost je,ali ovo što ona radi nisu radili ni Josipović ni Mesić,a kamo li Tuđman.Eroo wrote: Predsjednica odlično radi svoj posao i to je novost u hr politici.
Persona naročito ističe da smo američki otirač za noge.
Ovakvo što radio je 1941.jedino bugarski kralj Boris.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvatska je dio američkoga carstva i djeluje u skladu s tim. Glupo je nasrtati na Rusiju, ali u "regionu" moramo biti odlučni, a kad zatreba i drski.
Last edited by Regoč on 4/12/2016, 08:51; edited 1 time in total (Reason for editing : razradba)
Ali to nije stav naroda. Većeg dijela naroda.Regoč wrote:Hrvatska je dio američkoga carstva i djeluje u skladu s tim.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ti misliš da bi narod htio da smo dio ruskoga carstva pa da djelujemo u skladu s tim? Ne bi, Jastro, narod bi bio nesvrstan te promicao aktivnu i miroljubivu koegzistenciju između svijuh, a to trenutačno nije opcija.jastreb wrote:Ali to nije stav naroda. Većeg dijela naroda.Regoč wrote:Hrvatska je dio američkoga carstva i djeluje u skladu s tim.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Veliki Hrvat Hasanbegović stao u obranu svojih Bošnjaka i napao Milanovića
» Pupovac napao Zokija a stao u obranu Sulje:'Kritikuje Vucica a slika se sa ratnim zlocincima'
» Bauka čese referendum te napao otvoreno Kolindu porukom:'Neka se ne miješa'
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Pupovac napao Zokija a stao u obranu Sulje:'Kritikuje Vucica a slika se sa ratnim zlocincima'
» Bauka čese referendum te napao otvoreno Kolindu porukom:'Neka se ne miješa'
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
Page 3 of 4