Bauka čese referendum te napao otvoreno Kolindu porukom:'Neka se ne miješa'
Page 1 of 1
Bauka čese referendum te napao otvoreno Kolindu porukom:'Neka se ne miješa'
http://www.narod.hr/hrvatska/sdp-ov-bauk-zabranio-bi-predsjednici-stajalista-neka-se-ne-mijesa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bauka čese referendum te napao otvoreno Kolindu porukom:'Neka se ne miješa'
kako pucaju zivci od pomisli da mozda vise neces biti u prilici sjedini u saboru,biti u vlasti..nego najvise predsjednik kucnog savjeta ako i to.. ...i to zivciraju s enajvise oni koji su dobili i ponajmanje preferencijalnih glasova
2015-09-08
Bauk laje, jer zna da više neće u sabor ako prođe ovaj referendum.
tko je protiv referenduma ,quisling
tko je protiv referenduma ,quisling
Guest- Guest
jebote štete ako ne vidimo više bauke, staziće, jandrokoviće, matiće, mrakače, obijače auta...vuksadinare wrote:kako pucaju zivci od pomisli da mozda vise neces biti u prilici sjedini u saboru,biti u vlasti..nego najvise predsjednik kucnog savjeta ako i to.. ...i to zivciraju s enajvise oni koji su dobili i ponajmanje preferencijalnih glasova
Šandor Winnetou-
2017-12-31
postoji više mogućih implikacija ako se uvede ova promjena u Sabor..
jedna od tih je po meni, da Zastupnici očito dobivaju više na značaju, manji ih je broj i moć se koncentrira u rukama manjeg broja ljudi koji su uz to više vezani za svoju biračku bazu nego ikad..
ali heh, nekako ne mogu nabrojati ni 10 dobrih ljudi u Saboru da bih rekao da će kvaliteta sad nešto skočiti, ali ne znam.. nadam se promjeni ajd..
upoznat ću te s krešom.tre wrote:obijače auta...
bili su otvoreni.
zval sam ga neki dan da mi telkač dofura, povoljno.
2014-12-30
ali možemo se mi zajebavat, pljuvat po nekom. krešu znam osobno i izlazili smo van i čovjek je puno napravio za samobor i za sve okolo.kid wrote:
jedna od tih je po meni, da Zastupnici očito dobivaju više na značaju, manji ih je broj i moć se koncentrira u rukama manjeg broja ljudi koji su uz to više vezani za svoju biračku bazu nego ikad..
ali heh, nekako ne mogu nabrojati ni 10 dobrih ljudi u Saboru da bih rekao da će kvaliteta sad nešto skočiti, ali ne znam.. nadam se promjeni ajd..
2014-12-30
to ga ne amnestira da je bio kokosar...svi grijesimo ali onda ne budi u prvom redu pljuvacine ako si i ti isto to radio..veber wrote:ali možemo se mi zajebavat, pljuvat po nekom. krešu znam osobno i izlazili smo van i čovjek je puno napravio za samobor i za sve okolo.kid wrote:
2015-09-08
Bar će se više truditi da se umile biračom jer bi bili svjesni da ako krenu protiv baze gube glasove.kid wrote:
Similar topics
» Hadžifejzović u obranu islama napao Kolindu u centralnom dnevniku
» Milanović otvoreno napao njemačke i talijanske socijaldemokrate da rade za muslimansko bratstvo
» Kenwood Kenon napao Milanovića i Bernardića: Neka mi odgovore na ova pitanja
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
» Milanović otvoreno napao njemačke i talijanske socijaldemokrate da rade za muslimansko bratstvo
» Kenwood Kenon napao Milanovića i Bernardića: Neka mi odgovore na ova pitanja
» HOMOFOB(neka nova vrsta?) napao ženu i dobio 300 kuna kazne, ali javio se Europski sud: ‘Platite joj 10.000 eura‘
» Ova izjava ludja i od Jastrebovih provala!Sin Ivice Racana Ivan Racan napao ovom izjavom Kolindu:'Zar bi se trebao sramiti sto sam kao klinac navijao za Radnicki Nis'
Page 1 of 1