DOMIŠLJATI PODUZETNIK:Ima recept za otvaranje 100 tisuća radnih mjesta u Hrvatskoj
Page 1 of 1
DOMIŠLJATI PODUZETNIK:Ima recept za otvaranje 100 tisuća radnih mjesta u Hrvatskoj
http://net.hr/danas/novac/domisljati-poduzetnik-ima-recept-za-otvaranje-100-tisuca-radnih-mjesta-u-hrvatskoj/
Nije loša ideja,konkurencija domaćom robom bez PDV-a,kvalitetom neusporedivo bolje ....
Nije loša ideja,konkurencija domaćom robom bez PDV-a,kvalitetom neusporedivo bolje ....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: DOMIŠLJATI PODUZETNIK:Ima recept za otvaranje 100 tisuća radnih mjesta u Hrvatskoj
Nemoj nikome reći ali to nije dozvoljeno u EU. To se zove ilegalna konkurancija. Tako da ne znam jel gluplji ovaj što to kenja. Novinar koji je prenjeo ili ti koji si popušio. Dogovorite se.
Guest- Guest
Re: DOMIŠLJATI PODUZETNIK:Ima recept za otvaranje 100 tisuća radnih mjesta u Hrvatskoj
E budalo EU će biti tu dugo nakon što tvoja šizofrenična glava postane hrana za crve. Tako da mi pričamo o realnim stvarima a ne o tvojim halucinacijama. Tako da ako nisi popio tablete nemoj mi se obračati.
Guest- Guest
i s pedevejom,je hrvatska hrana daleko kvalitetnija od svapske..treba samo da se menadžeri prodaje i razvoja trzista konacno smisle nesto raditi..drzava moze subvencionirati,sto je dozvoljeno..
Guest- Guest
bogomdani wrote:i s pedevejom,je hrvatska hrana daleko kvalitetnija od svapske..treba samo da se menadžeri prodaje i razvoja trzista konacno smisle nesto raditi..drzava moze subvencionirati,sto je dozvoljeno..
Ali ne oslobađati poreza. Otvoreno tržište znaći isti uvjeti za sve.
Guest- Guest
jedino ne znam jel primjer svabija oporezuje izvoz pored standardnog poreza,ne bih bas rekao,tko ima info nek kaze..RH definitivno izvoz oporezuje..
Guest- Guest
Pušimo mi svi skupa koji sjedimo ,čekamo i kroje nam sudbinu eu birokrati......a sve je dozvoljeno ako imaš propis zemlje gdje živiš prilagođen svojim potrebama,nemoj ti mene jebat,bio sam u austriji i tamo rade sir doslovce u hodniku po propisima a naša uhljebnička banda traži 3 prostorije jer je tako u eu....to se radi da nam djeca jedu smeće od hrane koju uvozi prehrambena mafija koja financira političku elitu...zgdosada wrote:Nemoj nikome reći ali to nije dozvoljeno u EU. To se zove ilegalna konkurancija. Tako da ne znam jel gluplji ovaj što to kenja. Novinar koji je prenjeo ili ti koji si popušio. Dogovorite se.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
inače čim pročitam "država mora graditi" odmah se uvatim za glavu...
Guest- Guest
Similar topics
» Do 2020. godine otvara se 22 tisuća novih radnih mjesta u turizmu, čak 13 tisuća u hotelima
» Airbus će ukinuti najmanje 15 tisuća radnih mjesta
» U Dalmaciji nepovratno nestalo 60 tisuća radnih mjesta
» Trumpov trgovinski rat s Kinom koštao je SAD 245 tisuća radnih mjesta
» Korona pomela 73 tisuće radnih mjesta u Hrvatskoj
» Airbus će ukinuti najmanje 15 tisuća radnih mjesta
» U Dalmaciji nepovratno nestalo 60 tisuća radnih mjesta
» Trumpov trgovinski rat s Kinom koštao je SAD 245 tisuća radnih mjesta
» Korona pomela 73 tisuće radnih mjesta u Hrvatskoj
Page 1 of 1