Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
sitting_bull wrote:a e.fridrih_niche wrote:Dobro si se ovog sitija...amper1950 wrote:Pisalo se i pričalo da je Halilović plačen 15 milja eura, kad ono...
Sta je Zvekan sve onda pisa, horor, koje laži i muljanja, lol...
Veće laži od poljudske stolice i zabune oko Cice i Nane...
:(
prodaja halilovića je bila jako bitna za hajduk.
otišao je jedan od onih koji zabijaju hajduku u 90+.
isto kao što je bilo bitno što se prodao rog.
i prodaja soudanija, ako se desi, će biti bitna za hajduk...
Mislim da se nikad nije pisalo da Halilović ide za 15 milja, nego da bi ako se ispune uvjeti iz Ugovora transfer mogao na kraju s bonusima doseći 15 milja. Od toga izgleda ništa, a s obzirom na sve i tih 2,2 milje izgleda ko dobar posao.
Guest- Guest
Znaci za nedokazanog talenta se prije skoro deset godina moglo iz nekog minornog kluba iskamciti veca odsteta nego za provjerenog i pouzdanog golmana velikog hajduka koji pred sobom ima ,ako ga ozljede zaobidju ,skoro 10 godina vrhunskog nogometa?
eto vidiš šta pička napravi od igrača
1. Nije veća odšteta, nego je manja.Ziil Los Dii ! wrote:Znaci za nedokazanog talenta se prije skoro deset godina moglo iz nekog minornog kluba iskamciti veca odsteta nego za provjerenog i pouzdanog golmana velikog hajduka koji pred sobom ima ,ako ga ozljede zaobidju ,skoro 10 godina vrhunskog nogometa?
2. Rekao sam ti Chelsea kupuje talente. On nije kupovao, da budem sirov, gotov proizvod, kupova je talent i za to u pravilu izdvajaju 2-3 miljuna eura svaki prijelazni rok. Oni ponude neku cijenu, i tu u pravilu nema cjenkanja. Pa ove godine su slično ponudili Dinamu za malog Šempera, ovi su odbili, nema tu nekog cjenkanja. Da za Delača tada nije došla ponuda Chelsea, nisam baš siguran da bi se igdje drugdje proda za taj novac jer koliko znam samo Chelsea u Europi radi na takav način s toliko broja igrača (baš sam jednom bija čita o toj njihovoj politici).
3. Opet postavljam pitanje: zašto se provjereni reprezentativni golmani koje je čekalo 10 i više godina karijere kroz čitavu našu povijest nisu prodavali za bar novac koji sad Kalinić kad je to već tako?
Guest- Guest
Lapsus calami ...u prvom postu sam napisao da je 100k jeftiniji klinjo iz inkera
No svodi se na isto, prije 10 godina su amateri iz zapresica dobili skoro isti novac kao hajduk danas
Zasto je plete prosao jeftinije.jednostavno...manje odstete su bile prije 15-20 godina + hajdukova (ne)sposobnost u pregovorima
Ali odmicemo...poanta je da je ovo los posao i da sto god ti tu govorio je samo zatvaranje ociju, tesko je priznati neke stvari i pljunuti si u lice
Okani se teorija zavjere , ako je prokleti mamic mogao calu prodati za 2.5m ili jedvaja i brekala bez nastupa za repku (vidi vraga njih nije gurao) za puno vece novce ...sto ti to govori?
Jednostavan zakljucak: jos uvijek diletanti vode hajduk
No svodi se na isto, prije 10 godina su amateri iz zapresica dobili skoro isti novac kao hajduk danas
Zasto je plete prosao jeftinije.jednostavno...manje odstete su bile prije 15-20 godina + hajdukova (ne)sposobnost u pregovorima
Ali odmicemo...poanta je da je ovo los posao i da sto god ti tu govorio je samo zatvaranje ociju, tesko je priznati neke stvari i pljunuti si u lice
Okani se teorija zavjere , ako je prokleti mamic mogao calu prodati za 2.5m ili jedvaja i brekala bez nastupa za repku (vidi vraga njih nije gurao) za puno vece novce ...sto ti to govori?
Zivis u proslosti..ovo je tu i sad .brojke su jasne .priznao ti to sebi ili ne
Uzela mu mladost i potentnost...sukubamuckodjubre wrote:eto vidiš šta pička napravi od igrača
A ha, sad si doša na 10 godina (ispada da je Delač prodan s koliko, 13, 14 godina)?Ziil Los Dii ! wrote:Lapsus calami ...u prvom postu sam napisao da je 100k jeftiniji klinjo iz inkera
Radiš komparacije između Kalinića koji se prodan s 26 godina i 17-njaka koji je, ponovit ću po stoti puta prodavan kao talent. Zašto ne radiš komparaciju Kalinića s nekim hrvatskim golmanima, reprezentativcima koji su prodavani njegovih godina?!?
Ja nemam nikakve teorije zavjere, pišem realno. A ti kad već spominješ Mamića, probaj odgovoriti na još jedno pitanje. Zašto onda taj Mamić nije prodao za veči iznos jednog Kelavu, golmana koji je svojim obranama Dinamo odveo u LP i sasvim neloše branio u tom natjecanju,golmana kojeg je čekalo više od 10 godina karijere, a prodao ga je za 600 tisuća eura?!?
Guest- Guest
već dugo nisam vidio u HNLu tako dobroga golmana kao Kalinić,u biti ne sjećam se da me ikada impresionirao jedan golman kao ovaj...
U kojem kontekstu mi spominjemo transfer Halilovica, genije?sitting_bull wrote:a e.fridrih_niche wrote:Dobro si se ovog sitija...amper1950 wrote:Pisalo se i pričalo da je Halilović plačen 15 milja eura, kad ono...
Sta je Zvekan sve onda pisa, horor, koje laži i muljanja, lol...
Veće laži od poljudske stolice i zabune oko Cice i Nane...
:(
prodaja halilovića je bila jako bitna za hajduk.
otišao je jedan od onih koji zabijaju hajduku u 90+.
isto kao što je bilo bitno što se prodao rog.
i prodaja soudanija, ako se desi, će biti bitna za hajduk...
Mislija san da si inteligentniji od Zvekana i da ti se ne triba crtat...
;)
Guest- Guest
Srica pa je Dinamo moćan bez sumnjivih kreditora, lol...sitting_bull wrote:kako stvari stoje, hajduk životari vječno...fridrih_niche wrote:Danas san opet uplatija člansku za Hajduka...
Jer Hajduk živi vječno bez obzira sta miševi pričali...
<3
;)
Guest- Guest
Ništa lošiji nije bija ni Subašić, a Pletikosa je u Hajduku radija je čuda...muckodjubre wrote:već dugo nisam vidio u HNLu tako dobroga golmana kao Kalinić,u biti ne sjećam se da me ikada impresionirao jedan golman kao ovaj...
Guest- Guest
I ovo je istina...muckodjubre wrote:već dugo nisam vidio u HNLu tako dobroga golmana kao Kalinić,u biti ne sjećam se da me ikada impresionirao jedan golman kao ovaj...
(Y)
Btw. mislimo da se svi slažemo da je Kale klasa i da je tribalo uvatit veci iznos...
Sapienti sat...
;)
Guest- Guest
ni približno,pa subi su se svojevremeno vlastiti navijači rugali i ironično pljeskali kada uspije uhvatiti loptu...a plete je oduvijek bio limitiran golman,golman linijaš...amper1950 wrote:Ništa lošiji nije bija ni Subašić, a Pletikosa je u Hajduku radija je čuda...muckodjubre wrote:već dugo nisam vidio u HNLu tako dobroga golmana kao Kalinić,u biti ne sjećam se da me ikada impresionirao jedan golman kao ovaj...
dok je ovaj kompletan golman
Suba je sad jedan od najboljih golmana svita...
I to je jedino bitno...
A Kale je na tom putu...
;)
I to je jedino bitno...
A Kale je na tom putu...
;)
Guest- Guest
Naravno, i ja sam reka to davno. Kad se dovodija Blažević, a Kale osta po strani onda su me napali na starom forumu dvojica kad sam reka koji kurac Kalu ne stave na gol. Sad sve dođe na svoje.fridrih_niche wrote:
I ovo je istina...
(Y)
Btw. mislimo da se svi slažemo da je Kale klasa i da je tribalo uvatit veci iznos...
Sapienti sat...
;)
3 najbolja golmana Hajduka u zadnjih 15 godina (ako ne i više):
Pletikosa - prodan za 800 tisuća eura
Subašić - prodan za 1 miljun eura
Kalinić - prodan za 3,1 miljun eura.
I opet smo nezadovoljni zadnjom prodajom, što dovoljno govori o njegovoj klasi!
Guest- Guest
Otprilike nesto slicno sam mislio recifridrih_niche wrote:Suba je sad jedan od najboljih golmana svita...
I to je jedino bitno...
A Kale je na tom putu...
;)
Suba, nas najbolji golman od osnutka samostalne nam drzave
Bolji od gabrica,ladica,pletikose ,butine i slicnih
A kalinic ima to nesto ...vec sam napisao nekoliko puta da imamo dostojnu zamjenu kad suba odstupi jednog dana
Iskreno nije me briga koliko ce hajduk dobiti,iako je dobio premalo
Zao mi je lovre,smatram da je klasa za lige petice i da nisu morali srljati sa transferom, a sijecanj cijeli tek dolazi
Rugali su se samo oni koji nemaju pojma. Subašić je imao jedan period kad je branija ozljeđen i primija je par kik golova, sve ostalo je bija odličan. Po talentu je najkompletniji od spomenutih i zato je sad jedan od najboljih golmana na svitu šta je niche reka...muckodjubre wrote:
ni približno,pa subi su se svojevremeno vlastiti navijači rugali i ironično pljeskali kada uspije uhvatiti loptu...a plete je oduvijek bio limitiran golman,golman linijaš...
dok je ovaj kompletan golman
Guest- Guest
subašić je simulator poznato je njegovo simuliranje kad je glumio da ga boli koljeno nije lijepo usporedivat ga s kalinićem
Guest- Guest
Pa ovo sam ja odma reka, a ne triba ti biti žao Lovre jer je on prvi inzistira na ovom transferu skupa s svojim zastupnicima!Ziil Los Dii ! wrote:
Otprilike nesto slicno sam mislio reci
Suba, nas najbolji golman od osnutka samostalne nam drzave
Bolji od gabrica,ladica,pletikose ,butine i slicnih
A kalinic ima to nesto ...vec sam napisao nekoliko puta da imamo dostojnu zamjenu kad suba odstupi jednog dana
Iskreno nije me briga koliko ce hajduk dobiti,iako je dobio premalo
Zao mi je lovre,smatram da je klasa za lige petice i da nisu morali srljati sa transferom, a sijecanj cijeli tek dolazi
Guest- Guest
Sto se tice dinama...livakovic bi mozda mogao imati solidnu karijeru,ali je miljama od lovre
Semper je prevara ,njega ce se za 5 godina zaboraviti
Semper je prevara ,njega ce se za 5 godina zaboraviti
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50