Izborna osveta ‘ bezube sirotinje’ nastavlja se diljem Europe!
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Izborna osveta ‘ bezube sirotinje’ nastavlja se diljem Europe!
pa nije zabranjeno zamjerati... a i da je opet nije.... e tu si se grdo zajebala, baš je sad vrijeme kad se radi mišljenja ide u bajbok... ;) a vrijeme, dobro si primijetila prolazi... ali još nije prošlo.... inače crvenkasti ne bi svako malo cvilidretario kad mu stanem na rep....;)Eva wrote:A koji si ti čimbenik, milicioneru, pa da ljude prozivaš i zamjeraš im nekaj? Prošao je tvoj vakat, reklo bi se u Bosni, i šetaj nema ti više verbalnog delikta pa da ljude zatvaraš radi mišljenja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jednom žandar, vazda žandar.michaellcmacha wrote:pa nije zabranjeno zamjerati... a i da je opet nije.... e tu si se grdo zajebala, baš je sad vrijeme kad se radi mišljenja ide u bajbok... ;) a vrijeme, dobro si primijetila prolazi... ali još nije prošlo.... inače crvenkasti ne bi svako malo cvilidretario kad mu stanem na rep....;)Eva wrote:A koji si ti čimbenik, milicioneru, pa da ljude prozivaš i zamjeraš im nekaj? Prošao je tvoj vakat, reklo bi se u Bosni, i šetaj nema ti više verbalnog delikta pa da ljude zatvaraš radi mišljenja.
Nemreš ti Miha evoluirat ni mm
Guest- Guest
šta misliš zaš se vi tako histerično bojite i svako malo se zaserete od straha na sam spomen... spomena.... ;)... a da zato što je vrijeme prošlo... ;)
2015-08-08
Koga ili čega se ja bojim? Aj mi šapni pa da ne živim u neznanjumichaellcmacha wrote:šta misliš zaš se vi tako histerično bojite i svako malo se zaserete od straha na sam spomen... spomena.... ;)... a da zato što je vrijeme prošlo... ;)
Guest- Guest
u svakom slučaju bolje sa mnom da imaš posla neg s provokatorovim djedom oružnikom.... ;)Eva wrote:Jednom žandar, vazda žandar.michaellcmacha wrote:pa nije zabranjeno zamjerati... a i da je opet nije.... e tu si se grdo zajebala, baš je sad vrijeme kad se radi mišljenja ide u bajbok... ;) a vrijeme, dobro si primijetila prolazi... ali još nije prošlo.... inače crvenkasti ne bi svako malo cvilidretario kad mu stanem na rep....;)Eva wrote:A koji si ti čimbenik, milicioneru, pa da ljude prozivaš i zamjeraš im nekaj? Prošao je tvoj vakat, reklo bi se u Bosni, i šetaj nema ti više verbalnog delikta pa da ljude zatvaraš radi mišljenja.
2015-08-08
jesi bila na rođendanu.... ;)Eva wrote:Koga ili čega se ja bojim? Aj mi šapni pa da ne živim u neznanjumichaellcmacha wrote:šta misliš zaš se vi tako histerično bojite i svako malo se zaserete od straha na sam spomen... spomena.... ;)... a da zato što je vrijeme prošlo... ;)
2015-08-08
Najbolje s Jodom. Mlađe je slađe.michaellcmacha wrote:u svakom slučaju bolje sa mnom da imaš posla neg s provokatorovim djedom oružnikom.... ;)Eva wrote:Jednom žandar, vazda žandar.michaellcmacha wrote:pa nije zabranjeno zamjerati... a i da je opet nije.... e tu si se grdo zajebala, baš je sad vrijeme kad se radi mišljenja ide u bajbok... ;) a vrijeme, dobro si primijetila prolazi... ali još nije prošlo.... inače crvenkasti ne bi svako malo cvilidretario kad mu stanem na rep....;)Eva wrote:A koji si ti čimbenik, milicioneru, pa da ljude prozivaš i zamjeraš im nekaj? Prošao je tvoj vakat, reklo bi se u Bosni, i šetaj nema ti više verbalnog delikta pa da ljude zatvaraš radi mišljenja.
Guest- Guest
Nisam, rođendan je u subotu.michaellcmacha wrote:jesi bila na rođendanu.... ;)Eva wrote:Koga ili čega se ja bojim? Aj mi šapni pa da ne živim u neznanjumichaellcmacha wrote:šta misliš zaš se vi tako histerično bojite i svako malo se zaserete od straha na sam spomen... spomena.... ;)... a da zato što je vrijeme prošlo... ;)
Guest- Guest
epikur37 wrote:
‘To je početak ustanka. Nisam naivno optimističan da je većina građana shvatila što se događa, ali proces je neminovno i opipljivo započeo. Prije tri dana sam na konferenciji u Ateni jednostavno morao citirati ulomke iz knjige ‘Pobuna masa’, jer – to je ono što se sada događa u Europi’, rekao je Vaclav Klaus
Nije pretjerano reći da je na djelu pobuna europskih naroda država članica EU koja će obilježiti sve buduće izbore unutar EU i koja već sada ometa i ugrožava planiranu daljnju centralizaciju strukture Unije i prenošenje nacionalnih suvereniteta na tu nadnacionalnu paradržavnu tvorevinu.
Znači, sve će se srušiti. Sve je pogrešno.
Bilo je meni odmah sumnjivo čim je Hrvatska dobila državu.
Ali, rekoh, ajde, možda ipak ispadne dobro.
crvenkasti-
2014-04-17
kasniš, ili te zaboravio pozvat... ;)Eva wrote:Nisam, rođendan je u subotu.michaellcmacha wrote:jesi bila na rođendanu.... ;)Eva wrote:Koga ili čega se ja bojim? Aj mi šapni pa da ne živim u neznanjumichaellcmacha wrote:šta misliš zaš se vi tako histerično bojite i svako malo se zaserete od straha na sam spomen... spomena.... ;)... a da zato što je vrijeme prošlo... ;)
2015-08-08
Pa jes, zaigrala se deca... I kurta i murta dobili drzavu... rvati, siptari, "makedonci", "bosnjaci"...
Ah Kruno, pa nismo si mi tak dobri. Ja gospođu Lj. bolje znam, al ni s njom nisam frendica, ona je ljetno dijete kao i ja.michaellcmacha wrote:kasniš, ili te zaboravio pozvat... ;)Eva wrote:Nisam, rođendan je u subotu.michaellcmacha wrote:jesi bila na rođendanu.... ;)Eva wrote:Koga ili čega se ja bojim? Aj mi šapni pa da ne živim u neznanjumichaellcmacha wrote:šta misliš zaš se vi tako histerično bojite i svako malo se zaserete od straha na sam spomen... spomena.... ;)... a da zato što je vrijeme prošlo... ;)
Guest- Guest
A moja kolegica s posla imala je roćkas u PON pa slavimo u subotu. Mislila sam da misliš na nju.
Guest- Guest
šteta a ja mislio da ćemo se malo pobesjedit o aktualijama.... ;)Eva wrote:Ah Kruno, pa nismo si mi tak dobri. Ja gospođu Lj. bolje znam, al ni s njom nisam frendica, ona je ljetno dijete kao i ja.michaellcmacha wrote:kasniš, ili te zaboravio pozvat... ;)Eva wrote:Nisam, rođendan je u subotu.michaellcmacha wrote:jesi bila na rođendanu.... ;)Eva wrote:
Koga ili čega se ja bojim? Aj mi šapni pa da ne živim u neznanju
2015-08-08
a vi ju polako izgubiste... jbg da bi nekom svanulo moralo je nekom smrknuti.... ;)Stanojko wrote:Pa jes, zaigrala se deca... I kurta i murta dobili drzavu... rvati, siptari, "makedonci", "bosnjaci"...
2015-08-08
Nagovori Veber da i mene pozove kad bude novi party na bazenu. On to uvijek poskrivećki od mene dela, a ljudi bi me šteli vidjet.michaellcmacha wrote:šteta a ja mislio da ćemo se malo pobesjedit o aktualijama.... ;)Eva wrote:Ah Kruno, pa nismo si mi tak dobri. Ja gospođu Lj. bolje znam, al ni s njom nisam frendica, ona je ljetno dijete kao i ja.michaellcmacha wrote:kasniš, ili te zaboravio pozvat... ;)Eva wrote:Nisam, rođendan je u subotu.michaellcmacha wrote:
jesi bila na rođendanu.... ;)
Guest- Guest
aben wrote:https://m.youtube.com/watch?v=FAA_So0d01w
Ahahahaha .... odličan!! O - dli - čan!!
Stribor-
2015-09-22
Meni se čini da ljudi brkaju što to liberalizam jest. Ovdje zapravo imamo međusobni sukob između dvije tzv. liberalne platforme, svaka svojata naziv liberalizam radi svoje lakše prodaje, čitaj prijevare birača: jedna je za tzv. slobodu pojedinca, druga za slobodu kapitala. Ono o čemu piše tekst s početka teme, s kojim se u potpunosti slažem, iako nije decidirano jasno rekao, da je došlo do svojevrsnog raslojavanja unutar vladajuće kapitalističke klase, jedne pronacionalistički i protekcionistički usmjerene, druge vezane za establishment, globalizaciju i "liberalizam" u smislu da se svugdje osjeća kao doma. Trump i Nigel Farage su obojica kapitalisti, jednako kao i na drugoj strani spektra Andrej Plenković, Angela Merkel ili Obama. Radi se dakle, o sukobu dviju liberalnih kapitalističkih struja, u koje je upao notorni idiot Francois Hollande. Ok, u ekonomskom smislu to bi bio sukob između recimo, glavne menadžerske struje i izvršnih direktora Coca Cole i tipičnog predstavnika građevinskog poduzetnika kao što je Trump (i jedni i drugi zapošljavaju "stvaraju radna mjesta", nisu politički namjesnici u strogo formalnomsmislu). Ono što mene čudi jest to, kako Trump kao milijarder s razgranatim poslovima nije evoluirao u investitora kalibra Warrena Buffeta, kako to da Trump nije prešao na "mračnu stranu". S financijskom moći koju on ima, mogao je i on biti dio Novog svjetskog poretka i zapošljavati ilegalne imigrante da mu grade neki neboder, ili graditi neki poslovni toranj ili hotel u Meksiku. Od poduzetnika njegovog tipa se ipak, prije svega očekuje beskrupulozni poslovni oportunizam kojem granice ne znače ništa. Ali to me podsjeća na onaj vic o dva bogataša koji se prepucavaju tko je bogatiji pa jedan prepotentno kaže: "Ja imam toliko novca da mogu kupiti čitav svijet." Drugi na to uzvrati: "Ja ga ne prodajem!"prckov wrote:Ostao je još jedino izborni proces kao posljednje uporište demokracije u europskim društvima. Istovremeno on fukcionira kao i jedini preostali instrument utjecaja građana europskih država, kojeg se vladajuća liberalna i ljevičarska elita, sada je sasvim jasno, otvoreno grozi.
pobjeda Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima rezultirala je potpunom deluzijom europske političke elite, koja se izvana manifestira kao skup histeričnih ispada. Ne pomažu više ni tvrdnje plasirane preko strogo kontroliranih korporacijskih medija da se protiv njih urotila ruska propaganda i domaći krajnje ekstremni desničari i fašisti.
Taj najnepopularniji predsjednik u povijesti Francuske, kojega čelnica francuskog FN-a sasvim opravdano naziva “njemačkim vicekancelarom” i potrčkom Angele Merkel, koji je do krajnjih granica ponizio francusku politiku, taj veliki socijalistički vizionar
. Samoproglašena aristokracija toga je svjesna i u ovim trenucima započela je masovnu operaciju spašavanja njemačke kancelarke Angele Merkel kao posljednje uporišne točke liberalno ljevičarske aristokracije
S druge strane u Francuskoj će poduzeti sve što je u njihovoj moći da onemoguće pobjedu na predsjedničkim izborima čelnice FN-a, Marine Le Pen. Cijela ljevica glasovati će po tko zna koji put za kandidate "desnice" (ovo je greska jer marine je desnica, trebalo je pisat kvaziliberale iliti liberale sa manom) kako bi se eliminirala Le Pen i time će se ponovno naznačiti nove indicije postojanja duboko skrivenog povijesnog sporazuma europske političke ljevice i desnog centra kojim su na europskim prostorima u posljednjih dvadeset godina stvorili premoćnu vladavinu “ekstremnog centra”, kako ga naziva britanski književnik i
politički analitičar Tariq Ali i koja sve ostale političke snage proglašava ekstremnima, pa i fašistima. Upravo taj ekstremni centar osigurao je neobuzdanu vladavinu socijalnog i gospodarskog liberalizma
ocito da neki citaju samo ono sto se uklapa u njihovu politicku viziju.
lijevi liberalizam i nije liberalizam, nego nekakvo lijevo nedonosce, slicno kao zeleni. Poklopili se interesi (globalista I ljevicara) I stvorili politicko nedonosce, koje ovaj u tekstu naziva "ekstremni centar"
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jedina nada za čovječanstvo je demokratski socijalizam. No nažalost, tek nakon kataklizme ljudi su spremni na promjene.
red wolf-
2016-02-10
Inače, tekst je odličan, problem je što liberali tipa Plenković mogu jednako tako i s ljevicom i s desnicom, njima ljevica ni desnica u stvari ništa drugo ne znači nego platforma dolaska na vlast, koju onda izdaju ili prodaju radi vlastitih interesa. Plenković i Hollandesu tipovi političara koji nude i prodaju svoja uvjerenja na tržištu političkog kapitala jednako besramno kao Sanader Plivu ili upravljačka prava INA-e. S druge strane, immo Angelu Merkel koja ipak nije tipični predstavnik liberala u smislu kako ga vidi ovaj članak s početka teksta, jer je ista vodil vrlo protekcionističku politiku Njemačke na uštrb čitave Europe, a za jeftinu radnu snagu s Bliskog istoka koja će pokretati njemački industrijski stroj bila je spremna jebat se sa svakom afganistanskom mulom U tom smislu, Angela Merkel je njemački Trump koja je izborila za svoju zemlju svoj vlastiti TTIP s ostalim zemljama EU, pogotovo sa srednjoeuropskim i jugobalkanskim vukojebinama. Zašto njemački Trump a ne njemački Obama? U biti, Merkel je najgora kombinacija i Obame i Trumpa: pokazala je teški nacionalistički sebični karakter kada je trebalo uništiti Grčku i najgore osobine Obame kada je trebalo puštati izbjeglice ko Meksikance preko vode do slobode, u raj europskih konc logora za izgradnju još brutalnijeg kapitalizma.kolerik wrote:Clanak u sridu :) bravo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Mirovinski sustavi diljem Europe su pred kolapsom
» EU think-tank: Rusi organiziraju napade imigranata diljem Europe
» Igra Plavetni kit kosi mladež diljem Rusije i Europe
» 'Znao sam da se spremaju teroristički napadi. I bit će ih još, ne samo u Francuskoj već diljem Europe'
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
» EU think-tank: Rusi organiziraju napade imigranata diljem Europe
» Igra Plavetni kit kosi mladež diljem Rusije i Europe
» 'Znao sam da se spremaju teroristički napadi. I bit će ih još, ne samo u Francuskoj već diljem Europe'
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
Page 5 of 7