Izborna osveta ‘ bezube sirotinje’ nastavlja se diljem Europe!
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Izborna osveta ‘ bezube sirotinje’ nastavlja se diljem Europe!
gargamel0101 wrote:Milo Yiannopoulos wrote:prskanje po epikuruprckov wrote:Jednostavna redukcija ili potpuna suspenzija demokratskih odnosa u društvu i izbornihepikur37 wrote:Neoliberali, libertarijanci, liberali, kraftliberali i klasik liberali...možete napraviti cijuelu šumu vlastitih hibrida ali ta dimna zavjesa neće pomoći u promjeni paradigme ....potka vam pada.
procesa, čini se, jedini je način da liberalna europska i zapadna elita, sada već u
perverznoj vezi s europskom ljevicom,
bezubom sirotinjom“ vlastite građane i francuski narod nazvao je francuski socijalistički
predsjednik Francois Hollande u svojoj nedavno objavljenoj knjizi intervjua.
Takvu perverziju uistinu je mogao smisliti samo pohlepni um gospodarskih čarobnjaka
okupljenih oko liberalne gospodarske doktrine koja u svojoj suštini nema blage veze sa
liberalizmom, niti sa slobodnim tržištem za koje se zalaže, a posljedično uništava same
temelje gospodarskog i političkog sustava koji nazivamo kapitalizmom.
ovo pise u tom tekstu sto si stavio
iša postavljati mine, pa sam ugazio na nju
Dječaci tekst je integralan, potpisujem ga od početka do kraja.
To što su liberali u sprezi s ljevicom nije upitno.
Koja ljevica Hollande :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..o dje's ba 'fukaro'....bekrijo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Upristoji se, nisam ja s tobom ovce čuvao po svilaji :)
2015-08-06
ajde...ajde..ne srami se..to je dio tvog zivota...vidi se da zelis biti sminker i salonac bez pokrica....reci jesam pijancevao sam,tukao sam se,provocirao,ganjao kurve,kokosario ali sto bi reko beljak 'mladost ludost' sad si vjernik pa ti se pola prasta...epikur37 wrote:
2015-09-08
je imas muda..dos'o si u kafic od delija provocirat ali 'junacki' si se skrio iza tuđih leđa....tako da ti ej ta crta ostala i do dan dans..toga se nemres rjesiti ni skriti...i da hoces..
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajde...ajde..ne srami se..to je dio tvog zivota...vidi se da zelis biti sminker i salonac bez pokrica....reci jesam pijancevao sam,tukao sam se,provocirao,ganjao kurve,kokosario ali sto bi reko beljak 'mladost ludost' sad si vjernik pa ti se pola prasta...epikur37 wrote:
Probančio sam ja, žena i birtija više nego što ti možeš i zamisliti ;)
2015-08-06
No dobro, sad sam ti još veća enigma :D
Odoh po ribu...aj vucino.
Odoh po ribu...aj vucino.
2015-08-06
I daj...ne spamaj temu. Tekst je iznimno dobar, lik je sve napisao, super!
Admini, uredujte.
Admini, uredujte.
2015-08-06
ne sumnajm....bio bi onda neki cudan bosanac da to nisi radio...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ajde...ajde..ne srami se..to je dio tvog zivota...vidi se da zelis biti sminker i salonac bez pokrica....reci jesam pijancevao sam,tukao sam se,provocirao,ganjao kurve,kokosario ali sto bi reko beljak 'mladost ludost' sad si vjernik pa ti se pola prasta...epikur37 wrote:
Probančio sam ja, žena i birtija više nego što ti možeš i zamisliti ;)
2015-09-08
al brate mili da si bio 'fukara' i navijac slobode iz tuzle to ne mogu prozvakat... ..pa tam su 99% hravta navijali za dinamo ili hajduk..cak i neki za zvezdu i partizan....no dobro....a ti bas 'fukara'...
2015-09-08
Kakva ljevica? Pa onda su ljevica i Kolinda i Plenki. To je sve iz istog američkog legla. Njihovi kućni ljubimci koji su sad obezglavljeni jer mama Clinton ni prošla finale.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Milo Yiannopoulos wrote:prskanje po epikuruprckov wrote:Jednostavna redukcija ili potpuna suspenzija demokratskih odnosa u društvu i izbornihepikur37 wrote:Neoliberali, libertarijanci, liberali, kraftliberali i klasik liberali...možete napraviti cijuelu šumu vlastitih hibrida ali ta dimna zavjesa neće pomoći u promjeni paradigme ....potka vam pada.
procesa, čini se, jedini je način da liberalna europska i zapadna elita, sada već u
bezubom sirotinjom“ vlastite građane i francuski narod nazvao je francuski socijalistički
Takvu perverziju uistinu je mogao smisliti samo pohlepni um gospodarskih čarobnjaka
okupljenih oko liberalne gospodarske doktrine koja u svojoj suštini nema blage veze sa
liberalizmom, niti sa slobodnim tržištem za koje se zalaže, a posljedično uništava same
Guest- Guest
vuksadinare wrote:al brate mili da si bio 'fukara' i navijac slobode iz tuzle to ne mogu prozvakat... ..pa tam su 99% hravta navijali za dinamo ili hajduk..cak i neki za zvezdu i partizan....no dobro....a ti bas 'fukara'...
To nije točan podatak. Nogomet nikad nisam pratio, nit sam ikad bio na nekoj utakmici u životu. Deklarativno bio za dinamo jer mi je ujak bio dinamovac....a bilo je i zvezdaša među hrvatima.
2015-08-06
Navalili komarci na Epija
Guest- Guest
Eva wrote:Navalili komarci na Epija
A stvarno :D
2015-08-06
..kaj govinda onda laze a dobro se znate?....nema veze i da jesi sto ima veze...ja te malo cimam..svatko ej imao neki hobi u mladosti.....dapace sad si mi simpaticniji....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:al brate mili da si bio 'fukara' i navijac slobode iz tuzle to ne mogu prozvakat... ..pa tam su 99% hravta navijali za dinamo ili hajduk..cak i neki za zvezdu i partizan....no dobro....a ti bas 'fukara'...
To nije točan podatak. Nogomet nikad nisam pratio, nit sam ikad bio na nekoj utakmici u životu. Deklarativno bio za dinamo jer mi je ujak bio dinamovac....a bilo je i zvezdaša među hrvatima.
2015-09-08
Eva wrote:Kakva ljevica? Pa onda su ljevica i Kolinda i Plenki. To je sve iz istog američkog legla. Njihovi kućni ljubimci koji su sad obezglavljeni jer mama Clinton ni prošla finale.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Milo Yiannopoulos wrote:prskanje po epikuruprckov wrote:
Jednostavna redukcija ili potpuna suspenzija demokratskih odnosa u društvu i izbornih
Sve je to liberalni centar s dva folklora koji upriličuje demokratski igrokaz. Privid. Zato pozdravljam rast s desna ali i slijeva dok se on urušava.
2015-08-06
ma nisam..on je covjek iz raje....moj coe'k...Eva wrote:Navalili komarci na Epija
2015-09-08
Govinda je bosanski Miha. Kak Miha zna sve o svakom u HR tak i Govinda zna sve i svakog iz BIH. Oni su fourmsko blago, kaj bi dala SOA da ih ima.vuksadinare wrote:..kaj govinda onda laze a dobro se znate?....nema veze i da jesi sto ima veze...ja te malo cimam..svatko ej imao neki hobi u mladosti.....dapace sad si mi simpaticniji....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:al brate mili da si bio 'fukara' i navijac slobode iz tuzle to ne mogu prozvakat... ..pa tam su 99% hravta navijali za dinamo ili hajduk..cak i neki za zvezdu i partizan....no dobro....a ti bas 'fukara'...
Guest- Guest
pa iz jucerasnjeg dijaloga govinde i epija dobro se poznaju dapace dolazili su si u kucne posjete i zapijali..tukli..provocirali po brckom i okolici...ta'k da valjda su relevantni podaci....Eva wrote:Govinda je bosanski Miha. Kak Miha zna sve o svakom u HR tak i Govinda zna sve i svakog iz BIH. Oni su fourmsko blago, kaj bi dala SOA da ih ima.vuksadinare wrote:..kaj govinda onda laze a dobro se znate?....nema veze i da jesi sto ima veze...ja te malo cimam..svatko ej imao neki hobi u mladosti.....dapace sad si mi simpaticniji....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:al brate mili da si bio 'fukara' i navijac slobode iz tuzle to ne mogu prozvakat... ..pa tam su 99% hravta navijali za dinamo ili hajduk..cak i neki za zvezdu i partizan....no dobro....a ti bas 'fukara'...
2015-09-08
Stari postavljao si minu, pa ti je eksplodirala pod nogama. Nema sad "djecaci" itd.....:)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Mirovinski sustavi diljem Europe su pred kolapsom
» EU think-tank: Rusi organiziraju napade imigranata diljem Europe
» Igra Plavetni kit kosi mladež diljem Rusije i Europe
» 'Znao sam da se spremaju teroristički napadi. I bit će ih još, ne samo u Francuskoj već diljem Europe'
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
» EU think-tank: Rusi organiziraju napade imigranata diljem Europe
» Igra Plavetni kit kosi mladež diljem Rusije i Europe
» 'Znao sam da se spremaju teroristički napadi. I bit će ih još, ne samo u Francuskoj već diljem Europe'
» Plenki opet u preznojavanju!Zatrazen zatvor za Pejcinovic Buric,kazneni progon se nastavlja:Kakva sudbina ceka glavnu tajnicu Vijeca Europe?
Page 2 of 7